Sumico D.o.o - Podgorica
Auto kozmetika
Kralja Nikole Br: 122
020/647-391; 069/616-272; 069/079-794
[email protected]
Prodaja auto opreme-kozmetike. Izrada tipskih patosnica, tapaciranje volana, ručice mjenjača kvalitetnom prirodnom kožom. Vršimo reparaciju krovišta za sve vrste automobila.
a iskreno. u rozaje prslo on vozi s6. novi
f6
Ja sve ne bih da grijesim dusu, ali brate.... Koliko kosta taj s6? 50-60k? Kako ih ti zaradis u RO? Nije to 60k nego 300 ako moze da pristi auto od 60k.
Ja ne znam familije mi, evo naucite me ljudi... U podgoricu se te pare tesko prave.
Licno znam par likova koji nisu htjeli da prevode auto sa BD tablica jer im je šminka tako :lolblue: Ne velim da je i odje to slucaj ali sve mi se nesto cini da ovaj u Rozaje ne zalazi![]()
vjerovatno im je pola familije u ameriku, druga polovina u njemacku ili dje, pa se salju devize. ili im dovedu auto iz usa ili okle vec. jeftinija malo dodju.
Stvarno smo posebni po tom pitanju..šta su sve neki ljudi spremni da urade..i to samo da bi imali dobro auto...nema, Al Capone se prevrće u grob (ako vidi ovo što se radi odjer)
Bas sam sa drugom iz Makedonije pricao o tome prije neki dan, kaze kod njih je ista ako ne i gora situacija. Redovna je pojava da neko bijesno auto bude parkirano ispred neke trošne kuće.
Nije li u oba slucaja tu problem isti samo je u razmjeri razlika?
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Koliko kompleksa....
Sent from China
James Tiberius Kirk
Ja skidam kapu svakom sposobnom momku koji na kombinaciju napravi pare, naravno legalne. Dosta ih gledam, dosta ih je cak i na forumu i namrtvo ih postujem zbog toga. Ne muljaju, ne varaju, prave pare u sivoj zoni sa "crno na bijelo kodeksima". Malo ih je jer ih dostina predje te neke legalne granice na ovaj ili onaj nacin, ali najveca cast za izuzetke... Za mene je to definicija mangupa i neka ga neka vozi najbolje auto na svijet Bog mu pomogao. Ja cu zivot provesti od 9 do 5 i pitanje je ocu li moci ikad te pare da imam.
Nego eto, necemo u off... Ko zna - zna da ne pricam iz kompleksa, naprotiv.
Tacno ne vjerujem u ovo
Ovo plasticno mislim silikonsko za skidanje vode i ono steti.Ne koristim je ali je koriste 2 druga na novog pasata i bmw kunu se u ovo.
![]()
Sprdnja od klipa
Zato sto je sprdnja, i ne treba ti nikakvo objasnjenje.
TAKUMI
Ovo ti je neki gastarbajter kome je prva pjesma na cd-u u kola "Ovo je moja kuca ziveo sam tu" i siluje je na repeat na svom fakin' Bang & Olufsen ozvucenju.![]()
Samo ti blokiraj ulice grada...
TAKUMI
Ja, dje? Ulica Slobode?![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks