Лијеп али Рено. Јбг.
Sent from my HTC One_M8
20 hiljada za ovo..o ljudi moji
She is only here to annoy herself!
Лијеп али Рено. Јбг.
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Nije ni lijep, nagrdjeno ružni prednji farovi..
Je li ovaj ekran serijski? Kad dodju za koju godinu bijeli iz francuske ahhahah
f6
Овако са стране ми је фин. А сад виђех напријед, колики је онај знак њихов хахаха , како је гадан а већи од мерцедесовог гадног знака од по метра.
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Jedino sto ne valja na ovom autu je taj centralni ekran i dio oko njega koji je nesretno dizajniran. Sve, ali sve ostalo je na visokom nivou za ovu klasu.
Vozio danas R.S i ovaj dci 110 ks sa EDC mjenjacem.
Naoravio je Reso odlican posao.
Aha, kako ne, puta 2.
P.S. Pozicija komandi za radio je potpuno retardirana. To je toliko blizu volana da svaki put kad motam ostavljam nokte i kozu od prstiju.
TAKUMI
Meni, iako volim renoe, je ovaj megan bas nesrecno dizajniran... ne bi mu oprostio centralnu konzolu dzabe da ga daju niti bi je mogo gledat... izgleda ko nesto sto bi neki ludi Rus ili Balkanac napravio sebi od auta kad se nalozi na pimp my ride ili slicno... bas ocaj...
isto su uradili i sa espace-om... znaci isto ocekujem i od scenica - kukush... kako kola zamijenit za koju godinuDD
Kao da je tablet zalijepljen na tu konzolu![]()
Poslato sa LG-G3
Ne znam o čemu se razmišljali kad su dizajnirali ekran unutra. Ubija koliko loše izgleda.
Aiiiihhhhh, zelim da cujem misljenje renolaša.
TAKUMI
Da ga kakvi Rumun iz Dacie nije skockao ovakvog?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Pa evo ti ga iznad... zakleti renolash
grdan i grdniji zadnja dva noviteta...
ja sad zalim jer kad dodje vakat da mijenjam auto necu moci opet da uzmem renlo jer su grdni
prethodni model je bio mnogo ljepsi (megani i scenic)... espace je spolja neuporedivo ljepsi sad (ljepsi nego ikad zapravo), ali je iznutra izaziva mucninu i nagon za povracanje...
Vozio sam na skoro svaki, i ne hvalim se tim.
TAKUMI
Nisam ni jedan od njih ali meni je linija dobra. Spoljnja.
Komandna tabla ruzna, ali opet ima ruznijih u klasi oho-ho.
Sve u svemu nisam odusevljen.
Htjeli mi to ili ne, svidjalo se to nama ili ne, ti ekrani bili polozeni uspravno ili vodoravno su zastupljeni u svim brendovima i bice ih sve vise, to je realnost. Neko ce ih uklopiti vise neko manje. Ja licno mislim da to sve vise doprinosi nekom potpuno drugom uzitku (kojeg mogu imati kuci ispred ekrana compa,TV-a) nego uzitku voznje. Ja i dalje zelim da uzivam u klasicnim kazaljkama, da ucestvujem aktivno u voznji ali vremena se mijenjaju, imamo adaptive cruise control, parking assistance, auto pilot, Light sensor, rain sensor, sve stvari koje nas (kao vozaca), polako lisavaju odredjenih funkcija.
Pazi, meni treba ekran, hocu soft touch, hocu da kontrolisem sve na jedno mjesto...hocu ono sto ima Tesla Model S/X...ali ovo gore? Jaoj!
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks