Jel moguce da su navijaci na kraj skandirali igracima Buducnosti "pickice" ?
Ovo smo izgubili jer nikakva je odbrana bila reketa i klasicno 60000 trojki bzv.Ne jasno mi je da kad je nerijesno ti sutiras trojke sa 7-8 m svaki put???
Podgorica Podgoricanima!
Jel moguce da su navijaci na kraj skandirali igracima Buducnosti "pickice" ?
Ne znam. Sumnjam. Zar nisu tako odigrali noćas?
Мислио сам да ће Будућност лагано добити. А играчи стоје иза линије за три и додају се док један не остане сам и тројка и стално тако. Загорац маестралан играч, он је држао Мегу а Ивановић и Јанковић пиком на крају и убили
Dzaba kad je uprava ****** vazda bila.Zbog toga pola navijaca i ne dolazi druga polovina preko one rabote.
Puste sve talente da idu,donose neke koji nabijaju sebi statistiku protiv igokee,krke i cuda
Podgorica Podgoricanima!
a glavu jaču, ima li
Ne moramo posjećivati ludnicu da bi pronašli poremećene umove, naša planeta je umobolnica svemira.
Nema to veze izgleda nasim igracima i treneru sledeca utakmica je u subotu,dovoljno vremena
Svaka cast Megi da su onakav presing citavu utakmicu igrali.
Buducnost izgubljena totalno
Podgorica Podgoricanima!
Bogami ka da navijači dolaze na svaku utakmicu(ne varvari samo, nego uopšte cijela dvorana) pa da imaju obavezu da ih/nas pozdravljaju.
Prošlu utakmicu bilo 1000 ljudi, beale
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Miloje postavio neku odbranu gdje se svaki igrač usmjerava u lijevo - genijalna stvar.
Sent from my D6603 using Tapatalk
In vino veritas
Citavu sezonu oni igraju to tako. Svaki napad protivnika usmjeravaju u lijevo.
Ja mislim da je Luka ocekivao da ce ovaj zonu da igra, obzirom na broj igraca u rotaciji. A Milojevic udari presing, i skupi u reketu. Kad su trojke stale, stala i Buducnost.
Ne mogu ni da razumijem da Luka nije pritisnuo Ivanovica koji je jedini plej u ovoj ekipi. Umjesto da ga ugusi i umori, nesto kao sto radi Zvezda na prenosu lopte.. Ne znam, mislim da je Milojevic bolje procitao igru, malo se i kockao..isplatilo se.
Last edited by samson; 14-03-16 at 21:37.
Drago mi je što su to bili Ivanović i Nikolić. Nadam se samo da će zakucat još jedan ekser u kovčeg projekta KK Prošlost. Prava poetska pravda. Ljuljaju se pare u potrošene poluigrače, pravi plaćenička ekipa okružena vještačkom atmosferom građenom na beznačajnim pobjedama, rastjeruje i guši naša mladost i budućnost. Umjesto da se na njima gradi Budućnost uz 2,3 iskusna igrača / kvalitetna stranca i sa dobrim trenerom. Sa takvim konceptom bi imali u ovakvoj ligi rezultatski isto što i sada, plejof i eurocup. Mega to dokazuje. Još da su kompletni pa da pošalju ove penzionere na ljetnji odmor kako zaslužuju, sa jedno 100 datih poena i 20 razlike.
Sent from my D5503 using Tapatalk
Sramota bi bila da smo dobili,ocajno smo odigrali,a jos smo u nekoliko situacijama imali pomoc sudija..Megi KAPA DOLJE!
A sto se tice ovoga skandiranja na kraj,naravno da su zasluzili da im se pjeva PICKICE!iz prostog razlog sto da su dosli da pozdrave navijace dobili bi aplauz i podrsku kao sto su dobili poslije izlaska!
Džozef - prošlu utakmicu se vratio, odigrao odlično - danas 0 minuta
Marić - nema Kabua, ušao dobro u utakmicu, vezao 6 poena za 3-4 min, posle ga Pavićević zamijeni sa Subotićem, kasnije ušao par puta da se Subotić odmori
Ilić - U finalu kupa izdominirao, protiv Mege đe igraju njegovi vršnjaci - nema ga ni na klupi
Suad Šehović - van forme, vuče nekakve povrede, ovaj ga drži 15 minuta sa 5 cigli za tri poena - svih 5 promašenih
Onda ono drugo:
Nikolić - škartiran iz Budućnosti kao netalentovan - bucnuo nam 16 poena(4-6 za 3)
Ivanović - prošle sezone Kukova zamjena, igrao 15 sekundi po meču, škartiran - danas: Ivanović 13 asistencija, 11 poena; Kuk 5 asistencija 2 poena
Klub bez ikakvih planova na duže staze, sve od danas do sjutra, sa trenerima koji dolaze preko veze i raznim Barovićima i Mitrovićima koji usmjeravaju klub.
Last edited by chucknorris; 14-03-16 at 21:51.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
40 suteva za 3 poena su pokusali igraci Buducnosti sto se stvarno ne vidja bas cesto. Ove je sut sluzio maksimalno ka da je Stef Kari usa u njih 61% za dva poena a 44% za tri -jos je Buducnost dobro prosla.
Dobice Buducnost tamo stavio bi pare na to.
Dobija Buducnost ovu seriju![]()
Evo ovako. Prvo da se pokenjam u usta varvarima i publici. Oni su našli nekom da viču 'pičkice' nije ih cijelu sezonu bilo na pet mečeva da pruže podršku ove sezone. Pridružuje im se masa likova koji nikad loptu u ruku nijesu uzeli i zbog koji ne možemo do karata doć mi koji cijele sezone pratimo klub kad je neka bitnija utakmica jer su preko veze dobili karte za dž. Atmosfera nikakva, gomila ljudi čačka smartfone i ne bi umjela da prepozna situaciju da se zviždi ili da pogura tim pa da će ih puškom ćerat. Sve to treba poslat u vojsku ili na radne akcije da se izopučaju, mlitave šonje za dva dana bi nas pokorili da krenu. Danas nijesam osobe čuo da je opsovao sudiju koji nas je kasapio u zadnju četvrtinu. Utakmicu neću komentarisat, dobijamo ih tamo. Samo ne znam pred kojim gnjidama treba da igraju majstoricu. Toliko od mene
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Nadam se samo da ce se jednog dana saznati crno na bijelo koliko je novca poreskih obaveznika usuto u kk Buducnost i koliki su ugovori ove sezone bili, jer kompanije koje su u repro lancima sa sponzorima kluba, necu navoditi koje, ne mogu svoja potrazivanja mjesecima da naplate. Da vidimo crno na bjelo ugovore za ovu legiju stranaca u kojoj nema P od Podgorice.
Koliko treba stolica u salu da se dobije mega leks, 7 ili 10 k ?
Slazem se.
Ja još ne mogu vjerovat' da su ovo izgubili...
Cijelu sezonu otežeš mooda da bi došao u ovu situaciju, dođe ti ekipa bez 3 igrača I lijepo ti se u* ere u sve.
Inače, ovoliko sudijskog navlačenja za domaću ekipu odavno nije bilo.
Shit has hit the fan !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks