Ne mozemo mi ovo dobiti,ugasi nas zagoraca,30 trojki za 30 minuta
Ne mozemo mi ovo dobiti,ugasi nas zagoraca,30 trojki za 30 minuta
Podgorica Podgoricanima!
100% ucinak 27 poena ako ne racunamo onaj balon sa centra
Jenkins odlican
Podgorica Podgoricanima!
Jenkins trojke 7/9
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Jebale vas trojke
Makse sto je ovo sa trojkama
Last edited by .Bole; 14-03-16 at 20:42.
Podgorica Podgoricanima!
Castise nas sudije ali dzaba
Svaka cast megi
Podgorica Podgoricanima!
kakav pokusaj oruzane pljacke nad Megom...
Brate kakav je ovo poklon bio na h2. rekoh ja tadija igrac za ligu i u cg ce da gazi
Sent from huawei
Eeee ako oce sutem za tri da uzmu ABA. Sramota kakva igra, jos ih casti sudija i opet ne mogu.
Ball don t lie
Ne moramo posjećivati ludnicu da bi pronašli poremećene umove, naša planeta je umobolnica svemira.
Lukina ekipa u kanalu
End of season
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ipak nema srece sa Lukom
Podgorica Podgoricanima!
Jaramaz najgori igrač ikada !
Ono gledalo faula nije
Ako su obrisali podatke sa semafora kako su naštelovali bezobrazno da luka ispriča ekipici što da rade
E i da varvari mašu rukama dok njihov izvodi slobodna ne može..
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Suad Šehovic je bas UGAŠEN zadnje po godine.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Ugasite Luku i njegove kurcoljube prodane koji su se prodali za saku nebitnih pobjeda.
aj popij casu jaja
Kako braca Sehovici uopste postadose kosarkasi???
Podgorica Podgoricanima!
Drugacije nijesu ni mogli onu odbranu rasiriti, jos i Jenkins odlicno sutirao i opet dzaba.Jos i onaj poklon ne umjedose iskoristiti.Ivanovic je citavu utakmicu se sprdao sa odbranom, svaki mu je pik prosao cini mi se, jedan odbranili nijesu.Na kraju prodigal sons Nikolic i Ivanovic uz Stepha Zagorca dobise zasluzeno.
Koje li ce sad opravdanje iz svog repertoara da izvuce?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
sto bi im tek Zveda uradila kad ih Mega kasira bez pola tima....
Mega igra bez prvog centra a ovaj drži jeb***g marića na klupu. Zadnji napad opet na subija ciglu
Sent from my PAP5400DUO using Tapatalk
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Znas li da sam prije 2mjeseca pricao da Buducnost igra katastrofalno da CZV i Cedevita nisu shvatili ozbiljno ABA ligu ali sad u razigravanje oce.
Da ce u razigravanje da pljuju Luku Pavicevica.
Prosu ih Mega bez pola tima.Mali zagorac je osvojio zlato ljetos sa Srbijom (sveCko) nego mu je jedna ave*inja iz CZV slomila ruku u prvo kolo.
Bole i Stefan - i nzm jos ko evo ih komentarisu da potvrde ovo gore.....Nego dobro oni ce sad naci neki kom. zvani izgovor.
Ova Mega je brutalna ekipa,milo mi je masu zbog Ivanovica i Nikolica.
Zagorac je najjači igrac ove lige,samo da nije bio povrijedjen cijele sezone.
Strasna tekma,nadigran Pavicevic skroz,on je izgubio mec.
Kanacevic dao dvije trojke i poslije se nije ni vracao u igru,Tadija dao 5 bitnih poena ali ocajna tekma kao i Suada koji sem 2-3 skoka nije nista učinio.Mislim da bi na ovaj presing i ovoliko otvorenih šuteva od veće koristi bio Joseph nego Jaramaz i Sead.
Шта уради Будућност није ми јасно, прангијај тројке па шта буде.
Kad se igra druga?
Ne znam, bas razocaravajuce. Tadija sam znao da nista dati nece, jer to je isti onaj igrac kog sam gledao i prije. Ali Sehovic, ne znam sta jje sa momkom. Kuka da ne komentarisem.
Svaka cas Megi, dobili su ovo sa tri igraca. Sto ti kazes..ne mogu da razumijem da citav mec ne mogu pik Mege da rijese. Zagorac strahovit igrac, sve zna mali. Jos posle povrede kakvu je imao. Rasteretio ih Milojevic, 1.10 je kvota bila na nas. Tacno sam znao da ce neka bruka biti.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks