Ja samo znam da je u pecenjari teletina ispod saca zaista WOW, a sac sam jeo na mnogim mjestima.
meni pecenjara NIKAD nije bila nista posebno, velike porcije ok, ali nista posebno, wow, kao sto vidim odje dosta ljudi pise... (to je misljenje skoro svih ljudi koje znam)
Ja samo znam da je u pecenjari teletina ispod saca zaista WOW, a sac sam jeo na mnogim mjestima.
Meni je u pecenjaru sve top. Prije 2 nedelje se zadesih u bogetiće, i reko aj da probam cicvaru nisam je odavno jeo, pa kakva je to katastrofa bila ljudi moji, smrdeljavo, nikakvo, užas...
ma konoba bogetici je uzasna sve je hladno. ne prolazi onamo nista.
pecenjara je za corbu,teletinu i to je to. npr onamo je popek uzas katastrofalan
f6
Mnogima je sac presjeo, a ti si ga zaaavoleo, a ti si ga zavoleo...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Ahaaahahahahaahahahahahaahahahahahhahahaahahahhaha hhaahahahahhahahahhaahahha lock
aj popij casu jaja
Me Gusta, Engleski doručak TOPČINA. - dva jaja, dvije viršle, kobasica domaća njeguška nasjeckana, 3 parčeta hrskave slanine, sir stari baš dobar, paradajz, pavlaka, salata zelena i senf. 4.5e ali vrijedi svaki cent, baš sam se fino najeo i preukusno je. Drug je jeo Me Gusta sendvič, veli da je komforno moga pola porcije naručit, isto veli preukusan. Mada generalno, što god da sam tamo je valjalo je.
Maina u Zetu, 5 od 5. Novi restoran, usluga PERFEKTNA, hrana fenomenalna, cijene bas bas dobre. Iskreno odusevio sam se juce, nadam se da ce zadrzati taj kvalitet i kad proradi.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Dje se nalazi? Sto znace bas dobre cijene? Neki primjer
Sent from my MX5 using Tapatalk
Pored Zeta petrol pumpe, ili preko puta fab live pumpe. Spolja bijela fasada, bzv izgleda unutra je odlicno sredjeno.
Cijedjena pomorandza 2 eura, limunada euro i po, capuccino 1.20.
Porcija za dvoje - vjesalica u marinadi sa dodacima - 9 eura. U zivotu bolju jeo nijesam, a dvoje nijesmo mogli pojesti bez 60% i ostalo zapakovano za veceru. Drugi su jeli ribu nijesam gledao cijene tu.
Za tu Mainu sam od nekoliko izvora cuo da je odlican restoran,iako nijesam bio.
Kako su mi objasnili to je renoviran "Ruski Car" koji se kasnije zvao i "Kod Milete" , u Mahali .
Tu je i stefan nekad bio. Ako je to isto, basta je tu top ljeti na terasi. Ako je ostala.
nothing comes from violence and nothing ever could
Novi vlasnik, nema veze sa prethodnim restoranima koji su bili trop. Prvo mjesto u CG da su me usluzili kako treba, kad ti kasikicu donese konobar, donese je na tanjiric. Bas bas pozitivno iskustvo, posto sam stvorenje navike ici cu tamo dokle god bude isti kvalitet.
Ja danas povedoh drustvo u Stefan (kod Rogama)
Nas 6, pili i jeli 55e. Dzabe.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
E u stefan izjedoh neke ustipke bruka moram reci kako su dobri
Ljudi, drug od kuma je bio u Albaniju. Veli ima neko selo,zove se Fishte, 30 km od Skadra,dje je neki nenormalni restoran,dje mozes jedino sa rezervacijom.
Restoran ima koncept "slow food" ,veli donose ti od svega po malo i mijenjaju ti tanjir po 6 puta. Sve je domaca seljacka hrana,cak i sokovi.
Ja ne bih lijen,no procackah na google i odusevih se.
Pogledajte slike:
https://www.tripadvisor.com/Restaura...et=-1&filter=7
Cijene veli su presmijesne,tipa 10-12 eura po osobi,al ono da te iznose bas...
Ide mi se ovamo,veli da je ovo sat i po od PG.
postujem ovakav predlog !
f6
idemo, nema šta.
nothing comes from violence and nothing ever could
Džudžin Kuhinja u City Kvart, sendviči, pasta, pice, supe itd. znači dosta dođe u porciju, nije da žali čovjek, a vrh ukus...
istrajan budi.
A cijene?
Tu es mon héro!
Kiflice sa kobasicom i kiflice sa nutelom u F2. Bas bas dobre.
Ljudi dje u Podgorici ima restorana sa makar dijelom ponude posne hrane, osim Duhovnog centra naravno?
Prosto nevjerovatno da kad mi se ne sprema nesto nemam dje pojest nesto da valja....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Hotel Trebjesa Niksic
Hrana odlicna.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks