upozna li neko ovu bakicu odozgo?kome ostaje ona makina?
Ja sam fabija pa cu da ti objasnim to fino.
Ova je greska nastala u fabrici davne 2003god kad su roboti koji su pakovali 89% ovog vozila popili a celnici leksusa to nisu vidjeli i tako je ovo auto izaslo iz fabrike i pusteno u prodaju inace je veoma udoban/pouzdan...
Ajde stopovi sto su katastrofa nego mu vidji izduv ja mislio neko sulundar stavio.
upozna li neko ovu bakicu odozgo?kome ostaje ona makina?
Ne vidim što serete sad za lexusa starog 18godina, koji postaje punoljetan sad, realno, nije toliko ružan, ružno je ovo iz te godine:
![]()
ruzna je i ona garaza iza....:redface:
ovo je iz 94-95' veliki poznavaocu svijeta automobilizma
Neka je, i Lexus je iz 1998 pa pričate da je iz 2003kao da je bitno toliko
Proizvodio se taj Lexus i 2000. godine, a prelistaj malo kako su tada izgledala vozila... Čovječe, Yugo iz '85 ima skroz originalan i kul dizajn, a pogledaj ovaj level kreativnosti... Pričamo o premium brendu, ne o nekoj šklopociji od 9.999 eura iz fabrike... Takođe, auspuh i na ovaj što viđeh, niđe veze...
I budi malo objektivan, pritom pazi na izražavanje, nekada si se kulturnije izražavao kad sam te poznavao![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
ovaj lex je ustvari corola
ova alfa je inace starija jedno 5 godina od lexusa... a 90tih ej to bila ogrmona razika... iance je dizajnirao covjek koji je presao posle toga u BMW, a dok je on bio dizajner tamo BMW je preskocio Mercedesa i psoatoa globalni lider u prodaji premium vozila...
Postavio standarde u cemu?
Opel Calibra stile
Evo auto ljepsi od Lexa
Inace onaj infiniti koji sam vec izbacio nije dobar. Nego savrsen. Pregledah sve moguce review o njemu.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Колико кошта овај изнад?
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Gledaj. Moze lexus biti bozije auto.
Ali Lex je tek lijep u zadnje 5-6g.
Ovo prije je tuga.
Ti ne mozes reci da je ovo lijepo jer nije. Ili imas neki ukus sacuvaj Boze.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ja pamtim leksus sto je pokusavao da kopira Mercedesa..Ali nmz mu ni tocak iskopirat.![]()
stopovi su ko kakav ganci tuning,a gepek je katastrofa
auto ima finu liniju,ali su ga usrali sa signalizacijom pozadi
Last edited by Randy Orton; 14-03-16 at 20:54.
Jos koment izgled lexa pa da dam svoj doprinos tj misljenje
Stari modeli mi lice na kucanske aparate tj kao da ste uzeli peglu,toster,aparat za kafu sve to umiksali pa ispalo sto ispalo sa par jelkinih lampica...
Sto se tice novih modela tu vec nemam zamjerke naprotiv citajuci vase komentare a znajuci da ga jos nijesam sijeda u ijednog sumnjam da je lose auto. Hebe me jedino prvi pogled kad vidim auto u prolazu ili na parkingu ako se malo bolhe ne zagledam pomislim da je mozda neki Nisan,Citroen,Hjundai itd sve samo ne Lexsus. Cak jednom na parkingu izmedju dva vozila viri njuska lexia ja orilazim pod uglom od nekih 20*-30* i moga sam se zaklet da je neki audi novije generacije jer jebga danasnja vozila izgledaju kao transformesi :-)
Eto toliko i miljenici lexsa ne zamjerite ali tako je kako je.
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
ja sam se vozio u Dubai u Leksa,ne znam casti mi koji je model,al sam u malo koje auto bolje sjedao niti se vozio,(a vozio sam se u dosta limuzina),falilo je samo i ocekivao sam da ce se ono meko,kozno,barsunasto sjediste otvorit i da ce me nesto po moodima pocet mazit,toliko je auto dobar i ludilo.ozvucenje ludilo,sve je extra.a nije da ga bas volim,iskreno ja sam vise za Njemce.Alfe sam probao od stare Alfasud,pa do 159,vjerujte da se onaj Alfasud vozio ludilo.....:redface:znam da se 33-ka,boxerica vodila vozom za Bg da se steluje,bio sam sa drugom svojevremeno kad je uzeo novu,crvenu sa djetelinom(quadrofilio verde).
Shecam se kad sam prvi put vidjeo a6, za mene je shok bio. '98.-a, ljeto bjese, kod zgrade sdk, preko puta onog spomenika bombe u centar.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Cak je nedje ranije rekao da je ovaj stari is nedonosce medju lexima
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks