Auto skola u pozarevcu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Auto skola u pozarevcu
fora da ne plati porez na luksuz, ne vjerujem da ce ga vozit bilo ko sem on
btw
http://www.njuskalo.hr/auti/vw-lupo-...oglas-18350155
She is only here to annoy herself!
Vjerovatno je 2.0 EcoBoost.
TAKUMI
dobro je ucit vozit na ovakav autic....:redface:
Preminuo cetinjski automobilista Ivan Kapa
Komentari (0) A A A
Cetinjski automobilista Ivan Kapa preminuo je jutros oko 7 sati i 30 minuta u Beogradu.
![]()
Kapa je preminuo od posljedica udesa na prošlogodišnjoj Međunarodnoj brdskoj auto trci na Lovćenu (12. jula 2015). Cetinjski automobilista je bio od tada u komi.
Kapa je u posljednjoj krivini izletio sa staze, a u udesu je stradao i jedan gledalac. Kapa je rođen 26. marta 1980. godine na Cetinju, 2008. godine je bio državni šampion sa Jugom u Grupi N, dok je naredne dvije godine bio vicešampion u jačoj klasi Jugo Hibrid.
Ja nisam znao da je imao udes.
RIP.
TAKUMI
novinar je čini mi se poginuo može li bit? ja nisam znao da je svo vrijeme u komi...koji bad
Ja se sjecam udesa i ovog novinara sto je poginuo ali nisam znao da je on bio u komi , uhh.
Ol dat krug bako?
zbaris baku i ostane ti ova zujalica....
ovaj bakutaner ne bi mogao razvit krajnju brzinu ovog auta,a uz ovo auto ide i decko.....
Kakav auto uh
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kako ih nije sramota.
TAKUMI
Kako je ruzna prednja maska. Aooo
Renault
Pošto je bilo nekih komentara Alfa vs Lexus, čak i po pitanju dizajna... Vidjeh prije 2 dana ovakav Lexus IS na HN table, prvo sam mislio da je neki nesrećni Russian tunning, kad ono stock... Koji shock... Može li mi ovo neko objasniti?
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks