Page 307 of 402 FirstFirst ... 207257297303304305306307308309310311317357 ... LastLast
Results 7,651 to 7,675 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Momak nije nista pio od suplemenata, a doktor vec razglaba o tome, i to na ovakav "pojmaški" način

Thanks Thanks Given 
    9,431
    Thanks Thanks Received 
    6,872
    Thanked in
    2,705 Posts

Sve ove vase price o tome kako suplementi ne skode i kako ovo kako ono nema veze sa vezom.
    95% Pije smece od suplemenata

Sent from huawei

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Po članku nisam zaključio da je ovo izjavio doktor, nego novinar, mada svejedno...
    Mislim da je potpuno bzv što su koristili nesrećan slučaj ovog momka, mogli su napisati generalni članak o eventualnim štetnim dejstvima anabolika ako već hoće da pametuju...
    Čak i mnogo veći stručnjaci koji se bave decenijama ovom materijom u USA su podijeljenih mišljenja o štetnostima steroida, a da ne pričamo o suplementima poput proteina, aminokiselina, itd...
    Sve u svemu smiješno... Bolje da pišu kako svaki drugi mladi čovjek puši i pije u nekontrolisanim količinama...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

ovo nije doktor izjavio,no novinar dnevnih novina sklepao na brzinu.
    A ako cemo pravo sve hemijski stvoreno moze imati nezeljena dejstva,kod nekog ce se ispoljiti kod nekoga nece.Ne znaci da je lose
    ali hemija vs priroda zna se sta je sta...
    Kolko god vise podrzavali suplemente i ostalo
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ko zna koliko je hemije u ovu argentinsku piletinu koju svakako jedemo
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    2,295
    Thanks Thanks Received 
    3,114
    Thanked in
    1,316 Posts

Meni su rekli da je u pitanju srcana mana za koju se nije znalo. Ovo je iz trece ruke info ali znam sve u lancu i vjerujem da je info dobro prenesena i tacna.

Sent from my GSXR1000 @ 299
    γνῶθι σαὐτόν

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Ja sam momka poznavao, kao i brata mu. Znam i sta je bilo, ali ne pada mi na pamet da odje na forumu o tome pisem.
    U pitanju je momak koji cigar nije zapalio, alkohol probao..da ne govorim o steroidima ili bilo cemu slicnom. Izuzetno posten covjek i familija, zato ovakve gluposti koje se pisu su za svaku osudu.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Sasvim ocekivano,tako mladi momci koji su zdravi potpuno,a umru od infarkta,najcesce je uzrok srcana mana,urodjena ili slabljenje srcanog misica vremenom.
    A momka zna skoro citava podgorica,zna se kako je trenirao i kolko je zdrav bio,nikad cigar,alkohol,a ne ovu hemiju jos.
    Tako da cim sam cuo pretpostavio sam da je neka srcana mana.
    Tuga
    Slava mu
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

Rizikujem da se dobar dio forumaša obruši ne mene, ali KOJI K*RAC JE ČOVJEKU POTREBNO DA SE SATIRE OD TRENINGA? ZAŠTO? J*beš mu mater, kako ljudi toliko mogu biti glupi? Opet ponavljam: zašto? Oćeš da se zna da si ti taj momak koji razbija treninge, da ti se dive? ŠTAA?
    Slava momku, ali život je jedan. No riplej.
    A ovo što kaže NSX je ključna stvar. Na nekog se to odrazi, na nekog ne. Unositi 150g-180g proteina bez piletine je nemoguće, a šta ima u toj piletini je tek nemoguće. Zato trenirati za svoj merak i rezultati na DUŽE STAZE moraju doći. Sad će neko reći: šta su to dobri rezultati po tebi? To je da ćeš biti zdrav i bolje građen od 90% populacije.
    Kad kažu ne treba početi trenirati prije 16-18 godine. Sve sam se čudio toj rečenici. Ali to je gola istina! Jer dijete nije psihički zrelo za trening u teretani. Fizički je u perfektnom momentu (pubertet) ali psihički no-no. Vidi momka 45 cm ruka a on goljo. Logika nalaže da će se on informisati da sazna kako dobiti tu ruku, taj malj, jer u tim godinama ne razmišljaš o zdravlju, dugovječnosti, rezultatima na duže staze već samo FIZIČKI IZGLED. Šta će da dobije kao odgovor? Domaća krtola i čaša jogurta? Ne, nego se zna šta. I dijete tako labilno će poslušaši njegov savjet i neiskustvo će ga povesti u pogrešnu stranu.
    Haotičan post ali ko shvati - shvatiće.
    Poenta. Pamet u glavu. Repriza ne postoji.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

evo ja cu ti odgovoriti sa svojih 36 godina zasto se trenutno ubijam od treninga.
    jer mi prija i dobro se osjecam, ozenjen imam dvoje djece i ne planiram se vise zeniti bar u ovom zivotu. znaci da bi zadivio cure , zene itd mi je sada vise manje nebitno. ko ce mi sto reci kako izgledam jos me vise briga , to ti moze moja zena potvrditi jer izadjem iz kuce kad setamo da ona popizdi.
    prija brate kad te poslije treninga sve boli, kad osjecas da si ziv.
    i koliko te tako sve boli manje te boli nego kad samo lezis i ne radis nista. ja kad nisam trenirao mene je sve boljelo, te kicma, te ruka, te noga pa glava. ovako mi bar sa te strane u redu.
    a i navikao sam sam poslije 12 godina rukometa da se necim bavim, zapustio se 5 6 godina i osjecao se kao goovno da oprostis.
    ucestvovao prosle godine na jadranske igre i tamo svi spremni. zapeti kao strune jedino ja sa obzirom koliko se nisam bavio nicim kao jado.
    eto kako sam se osjecao, e ne zelim tako vise da se osjecam.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,786
    Thanked in
    1,598 Posts

novinarski tekst je doveo do situacije da o smrti ovog momka pricamo u istom kontekstu sa koriscenjem hemije i preparata. prije svega bi rekao da momka ne znam ali iz price ljudi njima bliskih momak(a naveo je kolega gore) nije pio, pusio nikad u zivotu znaci samo trening i zdrav zivot. za vasu informaciju srce ga je okinulo prije treninga, znaci kad je usao u teretanu. ja mislim da se sigurno radi o nekoj mani srcanoj, stecenoj ili urodjenoj ili neki nasledni faktor. drugo-evo jos jedan primjer-momak vrhunski sportista profesionalno-odradi zahtjev i ljekaraske preglede za vojsku- ustanove mu artimiju.

znaci zbog ovoga je onaj novinarski tekst los-pausala, proizvoljan, pun netacnih informacija i povezana je jedna neprovjerena da ne kazem netacna tvrdnja sa nekom tabu temom koja je cak i na ovom forumu milon puta raspravjana.

za kraj, nadam se da sa slika, a koje kruze internetom ovih dana, sigurno mozete vidjet gradju ovog nesrecnog momka koja nije ni primac nekom izgledu ovih dileja koji se spricaju i koriste ko zna sta pa ih evo zivi i zdravi.
    f6

Thanks Thanks Given 
    1,551
    Thanks Thanks Received 
    3,309
    Thanked in
    1,767 Posts

Nema potrebe da se ista brise, ne zastupate valjda jednoumlje?

Nazalost, kod nas se ni o cemu ne razmislja dugorocno, dok se ne desi neki izolovani i tragican slucaj, od kog imamo priliku nesto da naucimo.
    Dakle, momci i djevojke kotrolisite srce jednom godisnje. Pustite androide i I phone, kola i bakrace, nego kultura sopstvenog zdravlja. Sto se suplemenata tice, svako ima pravo na svoje misljenje i to je to. Ovi sto ih brane, vidjecemo za 20,30godina, nema potrebe da sa pozicije sada brane nesto o cemu nemaju iskustva niti imaju kljuc za transportaciju u buducnost i vracanje u sada.

Pitam se vec neko vrijeme, koliko je samo trenera osvanulo u zadnje vrijeme, kao pecurki poslije kise, nutricionista, sa raznih seminara, sertifikata a u drzavi ne postoji niko ko vrsi kontrolu niti poziva na odgovornost da se tim likovima stavi do znanja da naglase svojim klijentima kada dodju u teretanu i zapjene na indesitije, krosfitove i ostale grupne treninge sa 10,20,30kg+ da to nije dobro za njihove zglobove, pritisak, srce, kicmu... bitna je samo para. Niti im traze nalaze, niti im znaju zdravstveno stanje, niti ih zanima jelte...

Strasno. Pazite se djeco.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by A_R View Post
    Rizikujem da se dobar dio forumaša obruši ne mene, ali KOJI K*RAC JE ČOVJEKU POTREBNO DA SE SATIRE OD TRENINGA? ZAŠTO? J*beš mu mater, kako ljudi toliko mogu biti glupi? Opet ponavljam: zašto? Oćeš da se zna da si ti taj momak koji razbija treninge, da ti se dive? ŠTAA?
    Slava momku, ali život je jedan. No riplej.
    A ovo što kaže NSX je ključna stvar. Na nekog se to odrazi, na nekog ne. Unositi 150g-180g proteina bez piletine je nemoguće, a šta ima u toj piletini je tek nemoguće. Zato trenirati za svoj merak i rezultati na DUŽE STAZE moraju doći. Sad će neko reći: šta su to dobri rezultati po tebi? To je da ćeš biti zdrav i bolje građen od 90% populacije.
    Kad kažu ne treba početi trenirati prije 16-18 godine. Sve sam se čudio toj rečenici. Ali to je gola istina! Jer dijete nije psihički zrelo za trening u teretani. Fizički je u perfektnom momentu (pubertet) ali psihički no-no. Vidi momka 45 cm ruka a on goljo. Logika nalaže da će se on informisati da sazna kako dobiti tu ruku, taj malj, jer u tim godinama ne razmišljaš o zdravlju, dugovječnosti, rezultatima na duže staze već samo FIZIČKI IZGLED. Šta će da dobije kao odgovor? Domaća krtola i čaša jogurta? Ne, nego se zna šta. I dijete tako labilno će poslušaši njegov savjet i neiskustvo će ga povesti u pogrešnu stranu.
    Haotičan post ali ko shvati - shvatiće.
    Poenta. Pamet u glavu. Repriza ne postoji.
    Neće se obrušiti, fora je što 99% ljudi koji ovdje dođu s vremena na vrijeme, veze nemaju šta pričaju. Nit treniraju, nit su izučavali to, nit su probali, nit su izučavali metabolizam, biologiju stvari itd. A dolaze sa stavom: "Ja mudobog, pametan, čuvam sebe a vi ste budale, ne znate šta radite i jedete". I inače, isti ti ljudi vide topik "Bodybuilding", a ovo su bilderi, ovo su oni odvratni prasci nadušeni što se truju. Zato jer im je to neko rekao il su u obližnjoj prigradskoj teretani vidjeli par debila koji ne liče ni na šta, a koriste sve i svašta.

Za trening ti je lepetanac bas lijepo objasnio. A inače, rijetko ko se satire od treninga u lošem smislu, samo ko ne zna pravilno da radi vježbe, al to je druga stvar. Ljudski organizam je napravljen tako, da ga ne možeš preopteretiti, odma se luči mlječna kisjelina i čuda, i blokira, i nemaš snage itd...A opet, uz svo trošenje, uvijek ti ostane snage, možeš 20km izpješačit, jer se nikad ne potroši preko 50% glikogena, opet zaštitni mehanizam, treba da radi mozak, srce, pluća itd...
    Svi svjetski profesionalci su trenirali od makar 10godine, bilo koji sport da je u pitanju, fudbal, kosarka itd... Ne valja se naprezati s težinama, al može se raditi sa sopstvenom. Ili sa manjim težinama, dok se ne razvije srce i sve ostalo kako treba... Što se tiče visine, genetika to određuje, nećeš kepec ostati, max 2-3cm možeš biti manji, al i to je rijetko...
    Onaj kome su ruke primat je kreten, svi mi volimo imati finu šapu, al moraš odrasti u posebnom okruženju i pri tom biti zaista genije, da si opsjednut rukom...na žalost takvih je dosta. S druge strane, znam momaka sa finom genetikom koji imaju ruku 45cm pa i više, bez ikakvih steroida...

Inače ovaj brat dolje pominje 20-30 godina, fora je što se već neki suplementi koriste duže od 30 godina, i što se zna dosta toga. I dokazano nisu štetni za ljude ako se, kao i SVE, koriste u normalnim količinama i ako nemaš postojeće neko stanje. I koriste se u medicinske svrhe, rekoh već. Nego treba stanuti, istražiti, proučiti, raspitati se, pogledati, a ne lupati ko maksim po diviziji.
    S jedne strane krljati čips i razne drkalice, piti kao smuk, a s druge pametovati ljudima o stvarima o kojima nisi proveo pola sata istraživajući, nego verglaj bajo s koljena na koljeno mitove i bajke.
    Last edited by Loverclocker; 10-03-16 at 15:11.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Loverclocker
    Da se nadovezem još oko nekih suplementa.
    Komšija, drug mi je bolestan od neke bolesti crijeva, zeludca ili čega li već. Smrtno opasna bolest dje mora ishranu paziti do detalja.
    Ne smije jesti skoro ništa, povrće kuvano i rijetko šta još, ne znam baš u detalje jelovnik ali ako ga prekrši može imati ozbiljne pislijedice čak i sa smrtnim ishodom.
    Elem , oduzih al sa razlogom.
    Kako već duže vjezba i oće da uzme malo proteina, amino i sl. pa otišao u Bg kod doktorice da pita smije li.
    Rekla mu je ne da smije, nego čak bi i trebao da to pije ako i ne trenira.
    Kaže on meni, kad smijem ja može slobodno svako da pije .
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma da, imam i ja drugaricu koja je blizu dijabetesa, i doktor joj preporučio protein da uzima dodatno, jer mora dosta toga da izbjegava
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Ljudi su neinformisani, ali im to ne smeta da se u sve razumiju!
    Proteini se daju ljudima oboljelim od jetre. Moj rodjak je prebacen u Bec i ceka transplataciju, ako Bog da. On protein po preporuci ljekara pije 4 puta dnevno.
    Whey protein podize imunitet organizma.

Potpuno je glupava prica o tome. Isto tako je krenula prica o ovoj tragediji. Ljudi svasta laju, ovo je takvo podneblje bolesno.

Thanks Thanks Given 
    167
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    7 Posts

Lover, nekih 2ipo godine se redovno posjećuje teretana, za rekreativca građa nije loša, po malo se čita zarad spostvene obrazovanosti, tako da pojedini segmenti posta kao odgovor na moj post nisu potrebni, ali ako si mislio generalno, dobar dio je na mjestu.
    A post lepetanca je budalaština iz ugla odgovora na moj post. Zato nisam ni komentarisao. Treba razdvojiti pojam satiranje i jak trening. No, nisam definisao šta je satiranje od treninga pa čim ostaviš nekom da percipira nešto, jbga preuzimam rizik.
    Tvrdnja da se tijelo ne može preopteretiti je takođe budalaština. Tijelo jeste ultimativna mašina za preživljavanje ali to ne treba shvatiti bukvalno.
    I da. Zašto sam pomenuo teretanu i mlađe? Mentalni razvoj mora biti uvijek korak ispred fizičkog razvoja. Ako je obrnuto, nastaju problemi. Niđe nisam rekao da ne trebaju da treniraju prije xy godina starosti, ali broj zamki je daleko veći sa manjim brojem godina. Ruku na srce, ima i prskalica od 30+. I to puno.
    Nego, pišem iz najbolje namjere, pa neka pročitaju sve postove i na osnovu svog mentalnog kapaciteta (a tu možda može nastati problem) odluče.
    edit: naravno da suplementacija nije loša. Štaviše...
    Last edited by A_R; 10-03-16 at 15:24.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa bukvalno stvari shvataju samo budale...push through the pain i sl fore...

Jakim treningom takođe jačaš psihu, a sad oko mentalnog zdravlja itd...to je posebna stvar, da je zapostavljena, jeste... Al da sport pomaže, pomaže i te kako, višestruko. Ne znam da li se ko izjašnjavao, al ja kad branim trening i ostalo, ne pričam isključivo da upišeš dijete sa 10god u teretanu.

Fin nivo korektnosti u odbrani svog stava, blagodarim, svako dobro o/
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ja vam jednom napisah najbolju vjezbu za listove i trbusne, prvo morate da ukapirate da su to dva misica koja non stop !!!! rade, dakle klasicni setovi vjezbi su sviranje kuqcu , ako oces da ih pogadjas moras da se nakacis za masinu za listove onu dje stojis ili nesto slicno opalis najvecu mogucu kilazu koju moz dic 2 3 puta al da ti taj 3 put bude povracanje, nadjes nekog da stoji kraj tebe , i cepas kad prsnes on smanji plocu pa do otkaza kad otkazes smanji plocu i sve tako do najmanje ploce, odmoris 3 min i jopet pa da vidis , i ne vise od 2 nedjeljno
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    32 Posts

E kukala mi majka cega se nacitah odje, necu ga vise ulazit lele
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne morate nas obavjestavat, samo jednostavno napustite ovaj topik, da se sto manje mucite..
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

masinu za listove onu dje stojis ili nesto slicno opalis najvecu mogucu kilazu koju moz dic 2 3 puta al da ti taj 3 put bude povracanje, nadjes nekog da stoji kraj tebe , i cepas kad prsnes on smanji plocu pa do otkaza kad otkazes smanji plocu i sve tako do najmanje ploce, odmoris 3 min i jopet pa da vidis , i ne vise od 2 nedjeljno
    Како ово масакрира у пм...
    Радио сам неколико пута, баааш баш боли, поготово кад се дође до последње плоче па треба да стегнеш и стопроцентно правилно одрадиш једно десет комада, уф, мак'се....

Кол'ко је људи о'кинуло срце, а нити пију, нити пуше, нити се напрежу, па ето десило им се из чиста мира, а народ паламуди око протеина смрдљивог који се извлачи из сурурке, кол'ко будалаштина, је*оте...
    Знам чак и случај код нас ђе је доктор препоручио да породица купи веј и даје га особи обољелој од рака као замјену за оброк, тако да оно...

Него све је ово празна прича, вјерујте ми.

Код нас влада опште мишљење да у све стављају отров. У локале стављају дрогу у пиће свима, у ове суплементе отрове стављају итд... Ако стављају отрове и сви помремо, ко ће да им купује суплементе?
    Могу ставит' мање активне супстанце и то је то...
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Kakvo je mišljenje znalaca, o fullbody ( ovaj konkretno http://forum.bodybuilding.com/showth...hp?t=160947761 ) vs split? Za početnike? Kaljestro?

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Ja uvijek favorizujem full body za ljude koji neće da se bave bodibildingom, nego žele opštu snagu i spremnost...
    Samo što su ovdje u pitanju klasične vježbe (mrtvo, benč, čučanj) tako da je VEOMA važno pravilo raditi od početka i postepno graditi snagu...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    32 Posts

Quote Originally Posted by 1ucid View Post
    ne morate nas obavjestavat, samo jednostavno napustite ovaj topik, da se sto manje mucite..
    Da nema penala ko ti sto uništavaju topic moglo bi se normalno učestvovat no block najbolje pa aj

Sent from my D6503 using Tapatalk
    rm -rf /

Page 307 of 402 FirstFirst ... 207257297303304305306307308309310311317357 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)