Da da da i hiljadu puta da.
Pisi Milijana Vako
Da, sa zadovoljstvom!
Ne, ne želim, moja sloboda nema cijenu!
Da, ali samo ako se steknu uslovi!
Nijesam razmišljao o tome, ali možda jednog dana...
Ne zasad... ali ko zna, možda promijenim mišljenje....
Ne pada mi na pamet, djeca su dosadna!
Želim jer se to očekuje od mene!
Ne razmišljam o tome uopšte!
Bih i želim, ali kako?! Kriza, muka...
Nijedna opcija mi ne odgovara....
uvjek da.
Nema ljepseg budjenja u pola 7 no kad te guze malo pocne cupati za uvo ili nos...![]()
Tu es mon héro!
Ahahaha svak vidi ono sto mu je najmilije![]()
Tu es mon héro!
Eo ja potvrdjujema jos zagrljaj kad vidi da si budan
mmmm
Dzaba pricate, to se mora osjetit
Meni je najjace to sto poznajem svoje dijete, kad ga vidim, ZNAM sta mu je, nekako... Kad sam to shvatio, shvatio sam koliko su bila uzaludna moja foliranja pred roditeljima u mladosti da nisam pjan/drogiran
Cak sam se i izvinio roditeljima zbog toga![]()
Podsjeti me kolega forumaš iz Mense na jednog bivšeg kolegu koji je takođe bio pripadnik te sekte jer je i on superinteligentan a ponekad me podsjećao na robota jer je sve u životu sabirao i oduzimao bez iskazivanja osjećanja.
Zastupao je iste legitimne stavove kao gorepomenuti forumaš tipa intelektualni rad, pomaganje drugima, ispunjavanje samim sobom itd itd.
Skoro neđe je postao otac, i dalje je član Mense, i dalje je inteligentan i postao je potpuno druga osoba, samo o đetetu priča.
Kad smo se sreli vodu sam mu izvadio na račun razmišljanja koja je imao prije nego je postao otac, a on se samo smije kao da je naduvan![]()
Citajuci temu, dolazi se do zakljucka da izuzetno inteligentni, urbani, moderni, napredni, alternativni ljudi ne zele imati djecu jer ih ona sputavaju. Ili pak to sto ne zele imati djecu ih cini inteligentnim, urbanim, modernim, naprednim, alternativnim. Eh, neiskustva.![]()
Inteligencija i pamet - dva različita pojma.
Pa obicno je takva statistika na forumu, u RL eno bacaju bebe u rijeku jer nece bruku, nece roditeljstvo, nece da se osjete naguzeni od strane djecijeg puberteta....
Real life ahaahaha![]()
Ne vidim kako je moguće "bacati djecu u rijeku" preko tastature pa je nevjerovatno glupa i nerazumljiva izjava.
Kao da je rekao da drvosječa sječe drveće u RL
![]()
Last edited by Rakun; 11-03-16 at 13:35.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Mozda je mislio na ovo bacanje djeteta u rijeku http://www.cdm.me/drustvo/hronika/tr...acila-u-rijeku
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Rakun je tata za sve vas. Vi ste mu djeca.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Postao sam otac prije 6 nedelja.
Ja ne znam kako da opisem osjecanje, kada pogledam svoje dijete. Hiljadu trnaca, sreca, radost, ljubav... Sva pozitiva ovog svijeta u jednom stvorenju. A s' druge strane, strah i zebnja kada place a ne znas sta mu je, jel gladan, mokar, ima li grceve.
Ja sam najsrecniji covjek na svijetu !
One Ring to Rule them all...
Pa shto je muka, shto ne se hvalish chitavih 6 nedjelja?
Privikavash se...
Ih.. starwalkeru bi se svidio ovaj post.. Ispunjava se ono shto ti je pozhelio za rodjendan, ha?![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks