Dje cete a najavljeno ovo nevrijeme, kisa, poplave
Jes, trebale bi sve 4...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja stavih sve 4 da se ne mislim...
Isto u petak krecem.
--------------------------
Do Not Disturb.
Dje cete a najavljeno ovo nevrijeme, kisa, poplave
Jes, trebale bi sve 4...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
trebaju sve 4,po njihovom zakonu..
U delu koji se odnosi na obaveznu i zimsku opremu ovaj Pravilnik predviđa da u periodu od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica. Dubina gazećeg sloja na pneumaticima za zimsku upotrebu ne sme biti manja od 4 mm.Ukoliko su vremenske prilike u toku zimske sezone takve da nema snega i leda na kolovozu, zimski pneumatici neće biti obavezni. Van navedenog perioda, vozila mogu biti opremljena zimskom opremom.
mislim da je 65eura. a onda naredne tri godine radis samo polis po 15eura.
f6
Za ove sto putuju.
Dobra mjuza i no problem.
Poslato preko Goluba Pismonose
Do Not Disturb.
tranje su tranje,njima sve otkaze,samo se jos eto ti tockovi okrecu.novija auta je tesko slepat,mora na prikolicu.
Zna li ko ce mogu po ovih otpada nac one mrezice sto stoje ispod maglenki na audi a4 karavan 96 godiste
Sta ti je to steam
I imas li broj toga popovica?
A sto cu moj dobri biznismene zato ti imas u vuglu pa naucis nas mucenike
Zna li neko od prilike koliko moze biti cijena ruku za mijenjanje zupcastog kaisa na mazdi 323f 1.5 benzin 98 god
dje rekoste da gledaju malo kroz prste prilikom registrovanja? ne mogu naci, pisao je neko da ima nedje da su malo laganiji.
Zna li ko dje da nadjem rotkape za peugeot originalne 15", polovne ?
Evo kroz 10 granica, niko zimske gume nije gledao iako mi je milo sto sam ih stavio, nije da mi nisu trebale...
Do Not Disturb.
Pa ono racunaju ako ti ne cuvas svoju glavu ko ce ti je cuvati
Pa ono... mnogi bi imali neku drugu racunicu koja ne ukljucuje tvoju glavu vec pare iz dzepa..
If you know what I mean...
Do Not Disturb.
For sure
Gledam nocas kako se update-uju mape na NTG4.5 uredjaj u mercedesa i izgleda da ne moze bez uz servis jer zahtjeva pin kod nekakav sto se naplacuje, i placa se odvojeno FW update i mape i to podosta. Zvacu sjutra da provjerim no vidim na neke sajtove da moze preko xentrya no se plasim da je sad to komplikovano, sem ako zna ko dje bi mogao da vidim, da se raspitam itd?
rm -rf /
Gledao sam, izgleda da moze ali naplacuju taman ko iz servisa ljudi sto imaju alat za to.. i pitanje je ima li kod nas. E jebat ga
rm -rf /
Sto smo rekli za Albaniju? Treba li zeleni karton? Pasos?
Do Not Disturb.
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Bookmarks