Smece. Totalno 100% prirodno i nepreradjeno organsko djubrivo.
mnogo volim stare Ghostbusterse i nije mi se svidjala od starta ova ideja reboota sa zenskim Ghostbustersima, ali meni ovo izgleda mnogo bolje nego sto sam ocekivao![]()
inace je presmrdjela ova krava od Melisse McCarthy, pocela je u svaku drugu komediju da se pojavljuje...s druge strane, Kristen Wiig bila i ostala gospodja, najvise zbog nje ovom filmu dajem sansu
Smece. Totalno 100% prirodno i nepreradjeno organsko djubrivo.
maddox izbacio dobar reaction video na ovu temu
(nečitko)
Po ovom traileru se moze zakljuciti da ce film biti smece epskih razmjera, sto ne znaci da ce stvarno tako biti, mozda film ispadne ok na kraju. U svakom slucaju ce donijeti zaradu, jer veliki dio ljudi koji ide u bioskop ne prati sva desavanja i trailere i samo ce vidjeti da glume Kristen Wig i ova Mekarti i poci ce da gledaju film. Jedino sto se dovodi u pitanje je oce li biti nastavaka ako film bude flop.
Nije lako dobiti 100k lajkova za trailer. Isto tako, nije lako ni dobiti 200k dislajkova za isti.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ima li šanse da će objaviti skorije Deadpool director's cut?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sto cini montaza
\\OFL•GIC
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dark Tower je u predprodukciji
Glavne uloge
mada je u knjizi opisan kao kopija Insvudovog nameless-a, ZNAČI BIJELAC onaj crnac iz Luthera koji će valjda glumiti revolveraša !!! Jebala ih positive affirmation.McConaughey će valjda glumiti negativca (Flega)
Last edited by Rakun; 06-03-16 at 03:15.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Racune, ne mlati, Idris Elba je genijalan glumac, Stiven King licno je aminovao izbor. Odgledaj Beasts of No Nation, pa pricaj nesto
(nečitko)
nista od toga izgleda
http://geektyrant.com/news/sorry-dea...ning-after-all
ali zato je vec najavljen Ultimate (Rated R) Cut za Batman V Superman, koji ce trajati nekih 3 sata, pola sata duze od theatrical verzije
Last edited by Rakun; 06-03-16 at 15:42.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ovo uopste ne izgleda lose.
Ovaj 10 Cloverfiled lane za sad dobija pozitivne ocjena, a izasao je novi trailer za Ghostbusters, i dalje je go*no.
Pogledati do samog kraja.
Aooooooooooooooooooo. Kako mi bode oči taj Spajdijev kostim aaaaaaaaaaaaa.
E moj Marvele, ako je već WB sj*bao Doomsday-a, vi ga tek usraste s Spajdijem.
Last edited by Zedd; 10-03-16 at 20:47.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks