ima li koji majstor da pravi keder po mjeri, treba mi za siber na ocevom pasatu 3 ?
davno dok sam dzetu vozio imo sam problem sa tim multipointom,nista nije pomagalo,nego sam sve to dignuo i stavio karburator,to sam radio kod dominika na zabjelo,odma kad se dolazi na skretanje na semafore desno jedno sto metara.
ima li koji majstor da pravi keder po mjeri, treba mi za siber na ocevom pasatu 3 ?
Imam jedno gay pitanje...
Koristite li kakav miris u kolima?
Ono... nakupovao sam svakakvih sranja i to qrca ne valja niti traje duze od par dana...
Ima li nesto da 'radi'?
--------------------------
Do Not Disturb.
Nekad davno davno aeron, naprskan na patosnice ili tepih u manjoj mjeri.
Ali generalno vise nista jer mi je sve pocelo smetati. Malko cesce pranje sa dobrim luftiranjem i to je sve.
Edit:
Dubinsko pranje cini cuda kao osnova za ovo sto ti hoces kad se odradi kako treba.
ja kupih miris u Kips, izgleda kao konzerva od sardine... plave boje. evo duze od mjesec dana jos mirise poprilicno. samo ako taj ulozak iznutra stavis direktno na neku plastiku, racunaj za par dana da ces rupu nac umjesto mirisa.
Ja sam uzelo u kastelanu jedan, dodje 3 4 komada ja mislim, i stavlja se na onu rešetkicu od ventilacije, ali je mali, diskretan, nije ono ogromno sa tečnošću itd, trajao mi je bukvalno 2 mjeseca
p.s. ovako izgleda
![]()
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 09-03-16 at 18:25.
Ja te mirise nesto ne volim dosadi to sve.
Ako ocete da vam mirise ono da vas ne boli glava kad udjete imate miris za patosnice to vam je dovoljno.
Ili kupite parfem 3e pa izmirisete siceve i tako to i traje vam duze a ne boli vas glava kad udjete.
+ na osmanagic imate dubinsko ubacite 20/30c osvjezite malo siceve i mirisu vam na omeksivac.
ja u kolima samo narciso rodrigez......
Ljudi kakav je auto ova tojota corola 2003 god 1.4 benzin
Ova na autodiler sto je dvije hiljade plava barske table
lomim se za zenu da to uzmem
Bolje no fijate, klioe itd
ako ko sto zna neka javi
Sent from huawei
Cudi me da ga ove nase sponzoruse jos nisu provalile, vole one ove fancy oblike tipa Lady Million
Sad bez zajebancije, dajte preporuke za neki miris stvarno, ja sam koristio one jelkice na pumpu i drzim ih u vrata (po jednu u oboje prednjih vrata), no ono lapi nenormalno.
Meni su oni gelovi najgore g0vno... Mirise samo kad nos zabodes unutra, ovako nista... Toboz traje masu a od prvog dana ne valja nista.
Onda su mi preporucili da ne kupujem 'alpske svjezine' i sl. nego vocne koji su jaci ali od tih citrusa mi se utrobica prevrce...
Do Not Disturb.
areon kako li se zove..onaj u konzervi.. fino izvadim onaj sastav iz nje..i stavim u ventilacione otvore,ali one koji namijenjeni za podno grijanje.. ne vidi ih niko..ne smetaju a mirise ubija..samo upalis klimu..ako ne zelis da supretjerano jaki,stavis samo na zadnje ventilacione otvore.
a dobro,to ti![]()
Kao neki dolazi da gleda ujutro ako ne prodje idem za bar da vidim kakva je
Sent from huawei
Tehnicki za motocikl? dje
f6
Jedna info od nekoga ko je skoro bio u Srbiji. Putujem za Srbiju u petak, jesu li obavezne zimske gume ?
Ono po njihovom zakonom su 4 potrebne, ja u januar kad sam išao niko me nije zaustavljao. Na granicu nisu ni gledali.
Samo pojas, svijetla, žmigavac i DO 10km/h preko ograničenja i nemaš problema nikakvih.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks