je li ovo: http://www.17track.net/en/track?nums=RK362417214CN OK ? Zadnji unos je 4 marta?Ko da je nedje zapelo/zaglavilo?)
Kasni li jos kome ? (ovo podsjeca na tetku mangu)
ako ti sajt poste cg prikazuje normalan status, to ti je prava informacija...
ne moze se vratiti roba bez tvoje saglasnosti, ili tj moze ako ti nije mogla biti urucena duze vrijeme...
a imas na sajtu poste njihov call centar
je li ovo: http://www.17track.net/en/track?nums=RK362417214CN OK ? Zadnji unos je 4 marta?Ko da je nedje zapelo/zaglavilo?)
Kasni li jos kome ? (ovo podsjeca na tetku mangu)
nije zapelo,pise
2016-03-04 02:07 Beijing airport and left
nema vise pracenja dok ne dodje do CG
Kakvi su ovi u posti nedaj Boze ni krvniku...samo me setaju sa jednog broja na drugi, niko nije odgovoran niko ne zna nista...4-5 su mi dali broj da zovnem da bi na kraju morao opet da zovem na prvi broj koji sam okrenuo...katastrofa, sve ih treba na robiju...
Ako na sajt poste pise da je posiljka prispjela u postu 8000 express, ima l se sto ic da se preuzme ili cekat postara
Sent from my HTC One using Tapatalk
ako zamolis gospodju fino onda postoji mogucnost da ce ti dati paket tamo![]()
jel se i onda placa onih 1€?
(nečitko)
da.....
Limitovan mi paypal acc jer sam promijenio sifru, zna li neko kad ce mi mac ovaj limit ?
kako limitiran,ne mozes da saljes uopste novac,ili? Ne bi treblo da se limitira zbog toga, moguce da nisi nesto kako treba odradio,ili nisi uradio verifikaciju
Sve verifikovano bilo, nego nisam odavno trgovao sa paypal i pokusao par puta da se login, i na kraju poslao mail, usao, i sad ne mogu da saljem novac. Evo traze mi svasta, ne primaju mi slike licne karte, pasosa, traze racun sa adresom, frka...
sve sto ti traze moras poslati ako mislis da koristis... zeznuo si se sto si pokusavao vise od 2 puta da se logujes sa pogresnim podacima
Skrill je tu.![]()
Treba da narucim neki dio za auto, i pošto na sajtu nema opcije za dostavu za CG kontaktirao sam ih i kazu da izaberem Fr(jer je cijena ista) a onda stavim adresu u MNE, hoću li imati kakvih problema radi dostave?
Nema vraćanja Pp-om već placam karticom, imam li kakve zastite u slučaju da mi ne posalju, ne stigne i sl. ?
koji sajt je u pitanju? po tome mozes znati da li su pouzdani...
Pogledaj ima li taj dio na rexbo.eu, od njih narucujem redovno i sve je bas korektno
Nema zastite nikakve ako ne ides preko posrednika tipa paypal i sl,pa sve i da imas ponudjenu CG... Mislim,ima ono da se prijavi banci prevara, i sl, ali od toga ja da znam nema koristi...
http://www.kit-tuning.com/
Ma problem je sto mi treba specifican dio, spoeler koji sam imao na auto pa je neko htio da ga ukrade pa ga slomio, sad su mi rupe na gepeku.
Ovdje je najpovoljnije sto sam našao, al se strah poruciti da me ne ispali za 90€.
Do sad sam porucivao svasta, ali uvjek je tu bio pp, pa nisam brinuo.
Nigdje ne mogu da nadjem ni pozitivna ni negativna iskustva za ovaj sajt... Generalno, to znaci da je sajt ok, ali da nije toliko popularan.
Mada, ako imas nedje drugo,a da nije neka ogromna razlika, ja bih radije isao na sigrnu varijantu
Anternstive su +>40 eura, ili ovlašćeni +100, tako da...
Je li ko porucivao sa www.shoes-air.com ?
Zna li se je li pouzdan sajt?
Ako cemo iskreno, ja bih radije dao i tih 40 eura vise (s obzirom da je ovlasceni +100) i bio miran,nego da strahujem sta ce biti... ali to je neki moj princip koji primjenjujem sto se tice online trgovine... ili to,ili probam ako imam vremena nesto od par eura da narucim,pa vidim kakva je situacija i ima li sanse da se zalis ukoliko nije ok
generalno,ako je mnogo jeftinije od najnize ponude bez postarine (od nekoga sa feedbackom 90+) na ebay-u, prevara je 99%
Ovaj sajt navodno nema uopste support, tj mozes pisati zalbe,predloge,sta god,nakon sto narucis, nikad ti niko nece odgovoriti
NL posta sa Alija... Status na 17track stoji The item has arrived in the country of destination... Ima li ko iskustva za koliko da ocekujem da se pojavi u sistemu nase poste?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Probaj na sajtu poste srbije da vidis.
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
dok god ti pise na engleskom,nije stiglo kod nas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks