aj sibnite mi link clanka da vidim ima li slika ovog vukovica
ima li neko ideju dje da trazim zadnji branik za BMW e90 ?
U steam trade http://www.autodiler.me/auto_adresar/308
polovan orginalni i trazim, ali kolike su sanse da to nadjem u cg? ovo su dosta rijetka kola kod nas...
Pa jesu rijetka po otpadima, ali nisu ovako ima ih dosta po pg.
Slusaj moj savjet ti je da odes na njuskalo sajt hrvatski i tamo pretrazi (dubrovnik,split,) naces dosta povoljno a i mlzes skoknut po to ili da ti posalju nekim busom.
Prodaja Guma i originalnih auto djelova. Uvoz iz Njemacke i Slovenije.
+38268615321(viber)
Nadjoh branik na dva mjesta kod Vukcevica i Grebovica po 200e ga cijene, ali sad imam novu problematiku moj je bez senzora, a oba sto sam nasao imaju rupe za senzore...
Ugradi senzore ako ti je to problem, taman dobijes pdc onda. Ili ako ćeš svakako da ga farbaš, iskituješ rupe prije farbanja
Istina ziva
Prodaja Guma i originalnih auto djelova. Uvoz iz Njemacke i Slovenije.
+38268615321(viber)
Gdje kupiti spirale , zadnje, za Opel Corsu A 87 ? Nasao sam nedje za 50e(inace 60e) nove, nego su mi malo skupe, pluinijs ruke. Gdje bih mogao da nadjem polovne, ili eto nove ali jeftinije ?
Edit: nasao sam.
Last edited by siraj; 04-11-15 at 13:57.
EDIT
http://www.marstijepovic.com/ Bar
Zna li iko dje mogu nac dzek za far prednji desni, kratka svijetla? Passat 2008 je u pitanju...
Koristio sam Motul, STP, Petrol, LM...nikad nije bilo ni najmanje razlike.
Abro? Definitivno je ima, i definitivno je najbolji aditiv za benzin koji sam ikad koristio (nisam koristio Techron).
Ima ga u Scekic, 3,5 ili 4 eura.
Dalje, akumulatori. Duracell. Bolex. 3 godine garancije. Best ever!
Imam ga u Lexus. 3 godine star a i dalje i nevjerovatan.
TAKUMI
zna li neko dje da nabavim ove pragove za golfa?![]()
Pitaj u Roksped, vidim da ih sad svaka druga 5ica ima, mora da nisu preskupi.
Trazim majstora za plastificiranje barke *rad sa poliester smolom*,kontakt br....hvala unaprijed
nidje ne mogu da nadjem naslon za ruku za golfa 5, sto je to majko sveta. na ni jedan otpad nema. na ebay nema ispod 180-200e a uz to jos pola polomljeno na njega i izgrebano.
Vase misljenje o servisu Lajka u Ulcinju ? Davno sam kod njih odrzavao auta i bili su ok , neznam sada kakvi su . Treba mi veliki servis za opela i posle redovno odrzavanje .. hvala
Da li vi mrzite majstore koji su "prepametni" i koji "znaju" sve?
TAKUMI
Tri covjeka sa kojima sam mogao preko 5min pricat su rados milun i srdja.ovog treceg ne znate
Jaooo kakva gnjavaza ovamo kod mene. Detalji nocas.
TAKUMI
Zna li neko kakav je majstor (limar i lakirer) Boris u Spuz?
Predlozite nekog dobrog a jefitnog majstora. Svi mi traze minimum 100eura da urade vrata od golfa 5.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks