Meni sve mokro pod haubu, osjeća se benzin i još nešto, auto mi troši 50l na 100km
Ne škripi ništa, ne znam.
067504555 dado
kod haus majstora na konik lijevo skrenes u usku ulicu![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Najbolji nije a najpovoljniji da.
TAKUMI
A koji je tvoj favorit?
Pustite covjeka. Dao je forumu malo smeka na originalan nacin. Vidim da je tukao grad juce u PG. Je li kome fasovalo auto?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Jes meni šoferka dobila jednu naprslinu 2×1 cm (ako se ne proširi), nadam se da neće pravit problem na tehnički..
ljudi imam jedno pitanje,
sinoc mi spade zubcasti kais , iskrivio se brezon sto ide u glavu motora na koji ide klizac.
veliki servis radjen prije 1500km sve promijenjeno.
sad me interesuje zbog cega je iskrivljen brezon i spao zubcasti sa klizaca?
moze li biti uzrok pretegnut zubcasti ili nesto drugo?
Podijelila sam infrakcije, obriala postove...malo prestanite sa sprdnjom,inače nemam sad kad, ali sjutra počinjem sve teme da češljam, dobijaćete infrakcije retroaktivno jedan post, jedna infrakcija, dok se malo ne stabilizujete. Hvala na razumijevanju
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Majstor...
Imao sam slican problem.
Samo sto je meni ispao iz faze i onda su se sudarali ventili i cilindri...ali nije bilo stete na.kraju
Ima li se dje uzet' zadnji lonac i pletenica?
Alfa 156 05' karavan, 2.0 jts
Moze neki kontakt?
uh, ovdje se zavodi cenzura na automobilizmu.
odoh ja ljudi odavde, pozdrav za sve (izuzev naravno za erdogana sto cenzurise).
bilo je interesantno druziti se s vama, nije bilo nikakave zle namjere u mojim postovima, sve je bila zafrkancija i dosta cesto sam se smijao kao lud na ovom forumu.
nema vise.
pozz
ps
ode i ovaj post na delete kad "bude imala vremena"
Ako je u pitanju VAG concern (motori sa PD sistemom i CR motori), poceli su u zadnjih par godina da mjenjaju brezone natezaca. E sad ili ga je majstor zamjenio pa nije zategao propisno (tj pretegao) ili ga nije promjenio i/ ili pretegao natezac pa doslo do havarije. To je za slucaj PD i CR motora, ako je u pitanju druga marka ne znam, ali ako je u setu bio brezon za zamjenu onda ima razloga za sumnju da nije odradjeno kako treba ili los kvalitet djelova.
Brezon se iskrivio zato sto saraf nije bio dovoljno stegnut.
TAKUMI
Ne vjerujem, zato sto je taj majstor njemu dao garanciju valjda.
TAKUMI
U bilo kom slucaju vozac tu nema krivice. Ili majstor ili djelovi. A ako je majstor izabrao djelove onda tu nema sta da se prica nego neka popravlja.
Može dosta štete sa se nanese nemarljivom vožnjom..
Ne može se reći da vozač 100% nije kriv
Kad sam počinjao da vozim, stariji vozači su mi ponekad govorili : "neka, okinućeš mu zupčasti tako "
Možda na novija auta ti ne možeš tako lako da ga otkineš, ali možeš nešto da mu iskriviš i da ga sj*beš.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks