Nemam sliku proizvoda jer ja to uzimam u obicne boce od pola litra.
Podji u hemko ako znas dje je? Tamo ti to ima a jeftinije ti je da ne bacas pare nema ovoga momka sto ja uzimam od njega.
Trazis sliku dje ti je inst. Tabla i mirise ti na zvaku.
Doce brzo ovaj momak pa cu svima to zavrsit za dzabaluk da imaju do 2025te
Dje najbolje odnijet dizne na provjeru/reparaciju? Koliko se sad kreću cijene te usluge?
Kontakt broj.
koje dizne,od cega?
vidi nemoj skidati ako ti auto pali i ide normalno,moze se to vidjeti preko dijagnostike kroz sistem vodjene dijagnostike,samo umjece majstora koji je malo vise obrazovan za comon rail sisteme taj moze da ti proveri bez skidanja....
Injection, vidje li pm koji sam ti poslao?
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
vidio nego vodim dva zivota...prastaj....
vidi kad se raskaci protkomer onda kompjuter uzima srednju vrijednost oko 550mg zraka....
kada je isti protokomer ispravan onda vrijednost ide preko 900mg to se visi u parametrima...
zatim vesto izaberes pored ovog i radi turbine koliko stvara pritisak i njegov westegate koliko procenata ide 25%-95%
pa i bosh pumpa koliko je injestion quantity u tom trenutku....
naravno sve u voznji pod opterecenjem... @)
Ovaj je odlican:
![]()
TAKUMI
Pa upali truju i pici kod njega.
TAKUMI
Jesam dugo na forumu, predugo, ali ne znam ko je covjek. U ostalom, ne volim nenajvljen ili nepozvan da se pojavim kod nekoga.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Znam ja ko je covjek i ne bih ga nekome preporucio da ne znam da je topčina.
Zoves ga, dolazim i to je to.
TAKUMI
posalji broj na pm,slikacu ti vrijednosti sa mojih mb imam ih 3-4komada...
Ima li neki da ne sjaji, koji ce mi sjajna istumentalka da sve odbija i da se nista ne moze vidjeti ???
takodje, ima li neka hemija za dubinsko ciscenje plastika instrument table, obloga vrata, rucki itd...takoreci detaljno ciscenje vremenskih naslaga...da sam odradim detailing???
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Set kvačilo+zamajac od proizvođača Luk ili Sachs? Koji je bolji? Majstor mi reče da gledam Sachs, na Luk se desilo par puta posle ugradnje da se cuje zamajac...
Sachs je bolji i malo skuplji
Mrtva trka, ako su origigi.
TAKUMI
Momku na a3 je receno da jedan moze drugi ne moze. Ne znam koji i nejasno mi je kako. Ali provjereno je tako bilo
f6
Šta može bit kad se posle prvog paljenja čuje škripanje u prednjem dijelu... Jak i konstantan zvuk, obično ispod minuta, na nižim obrtajima... Nakon toga sve normalno...
#fakenews
Ja sam dolje stavio 500postovo vezano za ovo ali izgleda da je dzaba kad nemam sliku.
Fabija kad ti nesto zacrta nema preko njega voli covjek sprej i da sija instrument tabla kao moj tata..
Nema ovoga momka jos dako dodje u ove mjesec dana sa proljecem pa cu zavrsit svima tecnost za instrument tablu da imaju do 2025te.
A do tada ako neko nece da ceka neka podje u hemko i samo uzme tecnost za inst. Tablu /kornjaca/ i to vam je to.
Nema sjaja nego inst. Tabla dobije onu mat boju kao iz fabrike kad je auto izaslo i prasine nema i posle duzeg vremena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks