Izvinite, jedem...
Tako je N14Samo cipovani necural.
Ja sam mislio fabija sa nama da ide ali on vozi penzionerski i postuje sve propise..On bi izasao iz kola kad bi sa bulevara upali lijevo ka venomu iz trece trake i pretekli kolonu..![]()
![]()
![]()
Niko kompliment da uruci ovome 435 od nula do sto.cekamo da se fabija oglasi putem telegrama.
![]()
Izvinite, jedem...
TAKUMI
Biznismen ja bih sa tobom išao da se vozimo iskreno, nego ne znam koliko je ozbiljan taj poziv bioa cijenim i da bi se Fabija pridružio kad bi imao vremena?
![]()
Ne bi me cudilo. Ipak je to brzina 0-190 kmh bajo moj....
Pusti sad necemo o tome ozbiljna su to pitanja.Kad su djevojke u pitanju lak sam na gas.
Novace sad vidis sto ja uvijek pominjem 0-100 i malo vise.![]()
uff jaka stvar od 0-100..... :bi_polo:
racunaj mi to Vmax-u jedinici vremena....
jeste, M3 ne može više od 250...nema snage
She is only here to annoy herself!
Budimo realni valja se nemoj da se zanosimo.D3 Alpina
Obrati se direktno u bmw dojcland reci ja vjerujem da benzinci nece izumrjeti.![]()
Sta radi biznismen, ništa mu nije sveto, skrnavi M odeljenje i lupa ka' Maxim po diviziji.
M3: 0-100 4,1s
Alpine D3: 0-100 4.6s
Top Speed: 304km/h vs 276km/h
Samougasi se
Btw taj test sam gleda davno i najjaci mi je dio dje se poredi zvuk :lolblue:
Last edited by BiTrAtE; 14-03-16 at 11:52.
Ali vi niste zapazili to, da sve to nije bitno..
bitno ne je dizel ide 0/100 za 4.6sec (kad je gorivo na rezervu onda je 4.4sec) a pri tom potrošnja tog dizela ne može preko 5/5.5l sve full gas, bucanje..
tako da je / odnos / ubrzanje / potrošnja / mnogo bolji /nego / kod / bilo kog M-a (benzinca)
Ja mislio da nijedan dizel ne trosi preko 5l, ali eto, nauci se ziv covjek svemu.
A pogotovo sam mislio za ove dizelace od 3+ litre...
Masakrira me bitrate sa gugleom.
Pazi ovo neka da je ova alpina 0-100 5.0 max. brzina 235km svidja mi se sto bmw pravi dizele nesto mi se ne fokusiraju puno na benzince.
A imam osjecaj da je to zbog onoga kad je SLS Blek serija oduvala onoga G-povera.
Kad pomenu zvuk je li to ovako bilo kao na 2.52 tu ti je najljepsa slika i podaci.nemoj ranije da pustas jer ce ti ajfon zablokirati.
![]()
![]()
Prebači se ti sa dizela na AMG benzinjaru, boli te ***** :lolblue:
14, vidiš piše pored imena.
Novakb () je Biznismenov drug, ljetos napadaju sve žensko po primorju, dogovorena je saradnja kako skontah, od 0-100 izuvaju silikone iz ležišta beogradjankama od 1.maja!
Misljenja sam da coek koji kesira 50k+ za auto a ne prelazi neke bolesne kilometraze, ne mari mnogo koliko mu trosi. Ne mislim na ljude koji ce dati zadnje 50k za neko besno auto, a prije toga prodali neki plac (ti ce itekako gledat da ušparaju svaki litar, nikad preko 20e na pumpu nece sipat) nego na ljude koji imaju 50k viska para sa nekim normalnim razmisljanjem i sistemama vrijednosti. Ja sam takvog misljenja ali ne mislimo svi isto.
Last edited by BiTrAtE; 14-03-16 at 13:25.
Ne opterecujem se puno kolima / imam da kazem svoj (krug) drugova sto voze ili sto ja vozim itd.
Posto je tema bmw novi 320d i 335d biturno iz 2010te su upaljaci dok 530d ajkula trosi kao sto se prica i svi znaju.
ali ova dva bmw trose duplo manje od 530d ajkule pa ti vidji koliko to moze biti.![]()
http://www.informer.rs/vesti/zastitn...NA-evra--CRKLA
Sent from my SM-N915FY using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks