Brate jeste ljepota u oku posmatraca..ali ne znam kome stangla anoreksicna moze da bude super gradjena?
Brate jeste ljepota u oku posmatraca..ali ne znam kome stangla anoreksicna moze da bude super gradjena?
anoreksija je bolest, ne vrijedjaj nas bolesne.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ukusi su razliciti.
^da,da..
Ali smo pricali o hipertrofiji iliti rastu misica,popravljanju zaostalih partija itd..
A da vidim tog strucnjaka koji ce popravit neku od partija bez povecanja kilaze,tacnije znatnog povecanja kilaze.
E sad da je djevojka na sliku odradila defku opet bi joj dupe bilo bolje nego na prvoj slici.
Ali dobro,najlakse je komentarisati![]()
lol...čuš mu primjer za prasicue u PM brate...nadam se da troluješ...
Ukusi različiti, al neke stvari su po meni simboli ženstvenosti...nježnost, crte lica fine, kukovi, grudi, dupe i sl... A kad nema ničega od toga dobiješ il Mariju Šerifović i nekog mršavog/napucanog dečka od djevojke...
Različiti, al isto još jedan primjer, kad se nekom sviđa cura koja ima quadse kao Roberto Carlos i ramena ko NBA košarkaš, to je po meni poremećaj...teži Gejenihahha
Sve su to neke podsvjesne forice xD
@tigar Mr. Ljutko, bilo bi bolje, al čemer bolje...skoro pa neprimjetno bolje...a o tome ja i pričam...
Last edited by Loverclocker; 05-03-16 at 22:37.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Znas li ko je ovo? Lose, a?
free photo hosting
Loveru sto mislis o onoj gracyani barbosa?michele lewin?larisa reis(ona je malo ozbiljnija ajde)?
Pa i neke sa nase scene..kristina danilovic?natasa cirkovic?
Mora da sam ja gej,podsvjes mi to kaaaze.. A maki mi see![]()
sa ove slike vidim ima fine nogice, i listove, jer kao i mi, pola cura ima ona gudala bez listova
u facu je isto fina, mada ima malo vilicu jaču, il je možda tako ispala iz ove perspektive
Veze nemam ko je...
...
Evo google kaže Španovićka, gledah je po FB-u kako se peči na profil...Uglavnom ima trbušnjake malo jače, ostalo nije nešto izraženo naročito u smislu muškobanjanosti xD
Grudi su joj silikoni, dupe ništa posebno...Fina je ovako u facu...i ovo što gore rekoh
Ivana Maksimović mi je dosta ljepša, mada njen sport nije neka fizička aktivnost...A ljepša mi je u smislu ženstvenosti, mada ja volim malo tamnoputijenisam nešto pratio kako je građena... xD
Last edited by Loverclocker; 05-03-16 at 23:22.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Iha, kako vi pratite te žene...Eo moram da googlam pa se javljam.Loveru sto mislis o onoj gracyani barbosa?michele lewin?larisa reis(ona je malo ozbiljnija ajde)?
Pa i neke sa nase scene..kristina danilovic?natasa cirkovic?
Mora da sam ja gej,podsvjes mi to kaaaze.. A maki mi see :grin:
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Majku Samsunu dirni ali pantera od Španović nikako.
Послато са GT-I9070
"Tiha voda brijeg roni..."
Gracyana da okines iznad midže, rekao bi da je muško...užas..slatka u facu, grudi silikon, vjerovatno i dupe (kao i većini tih novijih zvijezda, 80% njih ima dupeta silikonska, kao i Kim ako ko nije znao).
Michelle slična situacija, malo manje napucane noge, i izbačena karlica unazad, nema neko dupe posebno...
Larisa reis, pa zejebavaš li me brate? O čemu se radi ovdje?
Zabrinjavaš me brate...
Kristina Danilović, opet...DAFUQ?
Natasa CIrkovic, DAFUQ ver. 2.0
Jedina razlika što ove naše nemaju para ili iz nekog drugog razloga ne ubace plasticne lopte gore i dolje...
Inače ježim se od vještačkih grudi i sl, brate žensko treba da je nježno, meko... Grudi da ljuljkaju, dupe da treska na doggy, a ne da nabijaš podlaktice i stisak kad je zgrabiš... Moje neko mišljenje...
Na većinu ovih cura, možeš uzeti biloo kog muškog fitness modela sa malo užim ramenima, stavit u fotoshop žensku facu i povećaš grudi, i dobiješ isto...e da, izdepiliraš isto...
EDIT: inače podsvijest sam mislio mnogo nekih stvari, čemu čovjek teži i zbog čega, kako gleda sebe, da li traži slično ili kontra sebi, koliko samopouzdanja ima itd itd...A bome ove cure liče na dečkiće iz FK Crvena StijenaZapravo muževnije su od njih većine, pa duplo...
Last edited by Loverclocker; 05-03-16 at 23:27.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ovo nisu đevojke, ovo su muškarčine.
istrajan budi.
brate uzeo si slike sa nekih krajnjih formi,znas i sam da ne izgledaju bas tako ostalih 80%
za larisu sam rekao da je malo ozbiljnija,ali svejedno,nisi gej ako ti je OK,da se lijepo izrazim
ali bas si lose slike izabrao
ne zebaj zivota ti..
jes one su sve drvosjece jer su lijepo gradjene,takmicarke itd
a iznenadio bi se,mada znas i sam kakvih sve 'damica' ima pa kad otkriju pravo lice poslije nekog vakta,blaaah
E prelijepost....Povratit ću ovaj puding od malo čas..
Послато са GT-I9070
Sve priroda, silikona bez.
Ti si koliko sam ja shvatio rekao da ti se ne svidjaju djevojke sa jacim butinama pricajuci o onoj maloj gore koja je treningom popravila svoj izgled. I poceo si da joj cackaris maneJa sam shvatio da su tvoj tip zena ove sucisne, njezne..bla bla... A da su ti zene koje treniraju i imaju izrazene butine, mozda i list(kao Ivana), ramena(opet kao Ivana) ...tooooo ti nije to
![]()
Meni je recimo Ivana Spanovic pojam zenstvenosti, ljepote, mjerna jedinica za ljepotu zene.. Opet to su ukusi, ljepota je u oku posmatraca ahaahahahhahaaoo
Ali da ti kazem nesto posteno, ako sebi promanazis falinke kao ovim damama..kukala ti majka
![]()
Ove ekstremne primjere necu da komentarisem.
Mozes li ti ovo, mozes obije noge da koristis![]()
E to si lijepo rekla![]()
Last edited by samson; 05-03-16 at 23:46.
rasturise zene ovu temu, e paaaaaaaaaaaa....
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Zgodna je Španovićka nema što.A ovo što reče Dotigar za damice... Istina,ove se bar ne pretvaraju da bi rado cijepale bukvu u Moraču.To nježno kad pirneš to se u neman sa pet glava i ruku i nogu pretvori bogUmi.Čuva'te se.
Послато са GT-I9070
Kad ovo radi ne dize ispod 200kg..budi siguranProbaj ovako kao ona
A to kakav je neko iznutra je vrlo cesto u velikom dizbalansu sa izglednom. Pustite to, necemo u dusu zavirivat. Odje sam procitao da se covjeku ne svidjaju djevojke koje trenirajuI uprkos dobrim postovima koje ima, to mu se nece oprostiti
![]()
Inače da ne ponavljam zbog subjektivnosti, sljedeće je MOJE MIŠLJENJE, da se ne ponavljam zbog korektnosti svako malo.
Nisam ja krajnjih formi no prve što mi je google izbacio. Ti si izabrao obucene slike ili odpozadi, gdje se ne vide bicepsi, tricepsi, ramena, izrezani kvadricepsi i sl... Našminkane itd... Mada svejedno mrka kapa po meni. Ne bih volio da se u bilo kom trenutku okrenem i da me dočeka od cure nešto slično kao ovo gore na slikama , il da mora da se zapata u trenerku, pa da povjerujem da je žensko...
Jeste drvosječe su, ovako izgledaju drvosječe, muškarci, fudbaleri, košarkaši...Čak ni oliplijske trkačice nisu ovako, pa ni Španovićka...Lijepo MUŠKI građene, ne ženski...
Ne znam za damice i na šta si mislio, ja sam rekao šta mi u fizičkom smislu predstavlja žensko stvorenje, isto npr. ne volim kad cepaju zidarice ko kauboji itd itd, al to je druga tema...
Za silikone mi je neko neđe rekao, mada ništa posebne, ali super veličina za atletičarke i sportiste
Ne, ja volim cure sa jačim butinama, dupetom i sl...samo ne volim da im butine izgledaju kao fudbaleru, napucane, izrezane, odnosno kao muške. Nisam cackario mane nego rekao moje mišljenje o tome što je postigla, i branio svoj stav da ako genetski nemaš fino dupe, ili još gore ako si ravna kao daska, nećeš sestro ništa značajno napravit treningom.
Ne mora cura da bude kepec da je nježna, većina mojih cura je bila možda max 7-10cm niža od mene, a to ti dođe od 170cm+... Jednostavno se to vidi, napisao sam gore šta je po meni ženstvenost. Pa pročitaj opet polako jer me očigledno nisi shvatio
Super, svako ima svoj neki ideal, ja za spanovićku sam dosta toga lijepog rekao čini mi sePrema sebi jesam itekako, i svjestan svih svojih nedostataka, opet bez ikakvog kompleksa i sl. Nema šta da kukam, to mu je što mu je, ja sam svojim izgledom dosta zadovoljan, fala mami tati i treningu
To su dontigrovi primjeri hot riba...izguglajte ostali ako mislite da sam nešto posebno čačkao i tražio posebne slike...Pa da sam nešto ja tu naglasio kao...
Klip ću kasnije pogledati, mada sigurno da ne mogu. Inače bitnije mi je da cura umije da bude pažljiva, da cijeni neke stvari, da ste na istom intelektualnom nivou, da imate sličan smisao za humor, plus je da fino kuva, da se "razumijete" u krevetu i tako...a ne koliko diže iz čučnja i bench-a
Hah, tačno
Inače pričamo o svemu i svačemu, nema ništa loše u tome. Inače je Bodybuilding sport gdje se IZGLED ocjenjuje, pa pričamo o našim ukusima i onome što nam se sviđa... Ako koga što zanima, vazda odgovorimo i posavjetujemo, ako kome smeta, ne ćera ga niko da čita![]()
Last edited by Loverclocker; 06-03-16 at 00:26.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ovo nešto previše a? hehe
Dosta im je što ka hrčci gomilaju garderobu i cipele :smug:
-->*-TRIATLON PG!-*<--
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks