Niti ce biti, Telekom Srbija nikad nece imati SK kanale, SBB nikad nece imati Arene. Ko zeli Arene i da je siguran da ce ih uvijek imati uzece Mtel, ko zeli SKove i da je siguran da ce ih uvijek imati uzece Total ili Telemach.
Niti ce biti, Telekom Srbija nikad nece imati SK kanale, SBB nikad nece imati Arene. Ko zeli Arene i da je siguran da ce ih uvijek imati uzece Mtel, ko zeli SKove i da je siguran da ce ih uvijek imati uzece Total ili Telemach.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Slagao te neko, zakon tu radi samo ako UG preuzme Mkabl, nisu ga preuzeli zvanicno, a izgleda i nece. A svakako ce radije placati penale nego dati svoje kanale Telekomu Srbija. Prazna prica, ne lozite se.
Posto je najnoviji info koji imam da SK ne pregovara niti ce ga biti i na Extra TVu, moze se desiti da oni pretrpe naobiljnije udarce i da Mtel ostane sam sa Arenama, mnogo je veca borba i sira slika nego sto mislite. A CG najmanje trziste. Nista se tu ne moze. BiH pokusava godinama, eto i presuda da ponudi UG svima SKove i ponovo nista. Oni i ponude svima ali po nenormalnim cijenama koje samo oni sami isprate, ha gle cuda, pa onda nova presuda da ponude svima realne cijene, ali koja je cijena realna. Ako su dva ESa euro po korisniku, koliko vrijedi tri puta jaca ponuda SKa? Plate penal s vremena na vrijeme, podmazu dje treba i tako u krug. Ne moze niko mene da natjera da prodam tebi robu ako necu. Moja je, prodacu kome ja ocu ili je pak zadrzati za sebe, moja stvar.
Last edited by Jakuza; 01-03-16 at 15:58.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
slusajte Jakuzu sto vam prica![]()
Ovo sto vam Jakuza prica je 99% tacno.
Always,forever and beyond ...
Mozda ih mtelovci bolje okite pa im omoguce sk
Poslato dimnim signalima
Zna li neko dali ce uskoro biti M:Box i u Momišićima?
Ljudi kakva su iskustva sa internetom ovim kablovskim m tel- a?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Za sad odlicna, bez prekida i uvijek kad sam redio test bila je brzina ona koja je predvidjena paketom.
Poslato dimnim signalima
Ili za 30e 25Mb/s, jedan resiver sa osnovnim + HD paketom i jos jedan sa mini paketom.
Poslato dimnim signalima
Ako imas TV sa CI slotom trazi da ti daju modul umjesto resivera.
Poslato dimnim signalima
Ako ti u televizoru ima tzv. CI slot (konektor) onda možeš u njega staviti neku karticu koju dobiješ od Mtela i gledaš TV, da ne bi imao od njih risiver i još 1 dodatni daljinski upravljač viška.
E sad, ne znam koliko je to pametno za ostale stvari, kao na primjer da li njihov risiver može da snima TV program ili da pauzira sliku, kao što kod Mkabla može.
Znam da su od Mkabla radije uzimali sa risiverom radi smimanja i ostalo.
Poslato sa Huawei P8 lite
Mozes da snimas i kada dobijas sliku preko CI modula samo sto u tom slucaju externi HD ili fleshku ubacujes u USB port TVa a ne risivera. U svakom slucaju, bolje je sa CI modulom i na kraju ljepse je za vidjet tv bez risivera. Problem je samo sto ako neko uzme i net, moras dobiti i ruter ali to se valjda podrazumijeva.
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Bann, imaš li ti njihov internet i TV? Ili pričaš napamet?
Prijavis se na 1600, oni proslijede sluzbi u tvom gradu. Ovi te nazovu sjutri dan da vide je li moguca ugradnja odma (ako su dovedeni kablovi do tvoje zgrade - kuce). Ugradnja je bila za dz, a mislim da je jos uvijek. Ja sam cekao malo duze jer sam se prijavio prije nego sto su razvukli kablove u moju ulicu. Ovo za CI slot su ti vec objasnili, tisnes karticu u TV i ljepota
Poslato dimnim signalima
Nemam jos a moj prijatelj radi tamo i on mi je naglasio da obavezno napomenem i trazim prikljucak da modulom. Radja izvini sto kasnim sa odgovorom...
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Nema problema. Hvala.
Znam da kod Mkabla su uzimali risiver da bo mogli da snimaju i pauziranje.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks