Htio sam da narucim neke tegove sa ebay.uk
30kg ima ukupno. Kako ce ici tu postarina,kod ove nase poste? Jer ovaj iz Engleske salje dzabe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tih 5 eura je fiksno. Dakle na sajt placas robu+postarinu, tu postarina zavisi od tezine i gabarita, a onda 5 eura kad ti donesu kuci.
Htio sam da narucim neke tegove sa ebay.uk
30kg ima ukupno. Kako ce ici tu postarina,kod ove nase poste? Jer ovaj iz Engleske salje dzabe.
ako salje dzabe, ispasce te odje isto koliko i platis njemu + 4e, jer paket prelazi preko 1kg. NAravno, ako ti tegovi kostaju ispod 150 eur sa postarinom.
Tegovi kostaju 26 funti,oko 33e. On salje dzabe. Ukupno 30kg,nece nasa posta isto 33e da naplati?
Nema šanse da je džabe, nešto si pobrka 99%. Prevelika je to težina
Moja greska. Izvinjavam se. Provjerio ponovo i postarina je 8 funti za te tegove
http://www.ebay.co.uk/itm/30kg-Dumbb...8AAOSwd0BVu02B
Koliko sa telefona mogu da vidim,ovaj cak ni ne salje za cg,samo par drzava evrope
Nemogu da postavim slike nesto,ispadaju mutne. Ali provjeri na komp,salje i ovamo
Nema nas na spisku al mi lista cijenu. Probaj da poručiš al vjerujem da će ti vratit novac. U svakom slučaju probaj, isplati se mislim![]()
je li moguce da ti je mrsko (i ne samo tebi) da se vratis 2-3 stranice unazad,ili 5-6 stranica, jer na svake 2 neko postavlja isto pitanje... tema postade potpuno besmislena ovako
ne ide se na aerodrom zato sto oni tako kazu, nadji br tel pa pitaj,kako bi mi to znali? i nije mi bas najjasnje zasto je to bitno?
naplacuje se 5e, kao sto pise 3 puta na zadnje 2 stranice
@Dutch: meni sasvim regularno pise da je 7.99 postarina
Last edited by smfilip; 04-03-16 at 22:52.
Kakva je holandska posta, prodavac iz kine mi posla s njom paket.
Meni je stigao paket brzo, isto kao singapurom samo sto prvo ide u srbiju pa kod nas.
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
E i ja se zacudih, vidim pise mi za jedan paket country of destinatio serbia, i evo ga sad u bg. Nl post jenu pitanju. Kolko mu treba od bg do pg?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Zavisi ukradu li ti ga lopovi u BG :d
rm -rf /
kakva je situacija sad sa Fedex-om? naravno, za robu ispod 150
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks