Hahahahahahahahahahaaaaaaa
:lolblue:
Ovaj Q7 je u svakom slucaju, bio S ili ne kriminal.
Hahahahahahahahahahaaaaaaa
:lolblue:
TAKUMI
Znas li ti kako se taj auto ljulja i kako se naginje zbog svoje tezine i visokog tezista?
TAKUMI
Nema šanse...sa obzirom na težinu, odlično se ponaša i fino ide. Mnogo bolje od mercedesa npr
Vozio oba, rijetko ima koji uopste SUV da nisam probao bar. Ne velim da je Q7 pegla, daleko od toga ali najgori utisak na mene je ostavio Lendkruzer sto se tice voznih karakteristika. On pa X6 dje sam svako malo imao osjecaj da se izvrnuh.
edit: Uh $etih se sad pobjednika, Rexton! Kako se taj braleeee ljulja![]()
Q7 klasu udobniji od GLa
Brate, jesi li vozio oba ili nisi?
TAKUMI
Da se razumijemo pricam u sport modu, da se ne javi sad neko pametan da kaze da sam ga treba stavit u sport mode da se spusti i da ocvrsnu amortizeri![]()
@Fabia X6 je BMW i mora da se vozi odlicnoNe ljulja se ali kako je visok, nije mi prijatno u krivine bilo ulazit jace. Vozio sam ga do BG.
Ma sve je bolje na GLa, ako sa q7 udjes 60kmh u krivinu, već si na krov, ne daj bože snijeg da pane, sa q7 ne mozes mrdnut nidje
Znam da hejtuješ i audi i merc ali evo izgleda da ti je audi ubjedljivo na zadnjem mjestu.
Pa nećeš na trke sa q7 ili sličnim, terenac je ebi ga, ljulja se svaki, svaki je težak, svaki je nesiguran u krivine.
Ima li šta da je bolje na Audija ili ga merc opuva u svakoj stavci?
Materijali su bolji, nema cvrcaka, tisi, precizniji spojevi i kad zatvoris vrata cuje se onaj uvjerljivi BUP. Na GL-a zatvaranje vrata je komedija.
TAKUMI
Evo ne znam..
E ovo je ubrzanje, sve ispod je voda.
TAKUMI
Mogu mislit 1000Nm sta rade stomaku i organima u istom.
Ahahah 1000nm ti nabaci kez na usta dok ti se unutrašni organi malo ispremještaju..počne bubreg da ti pumpa krv mjesto srca![]()
Novi Bugatti ima 1500 Nm hahahah
Gdje u PG (ili okolnim gradovima) imam da nadjem dobrog majstora koji presvlaci nebo od auta, jer se moje potpuno opustilo i pada.
Izgleda ovako: http://i.imgur.com/GMGvxko.png samo mnogo gore na odredjenim mjestima. Znaci treba mi neko ko ce koristi isti/slican materijal i napravit to kako treba.
Ja sam radio to u Danilovgrad i baš sam bio zadovoljan.
Preko puta Euro Petrol pumpe
Poslato sa pisaće mašine G3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ima jedan u NK. Fabrika.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks