Page 156 of 621 FirstFirst ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... LastLast
Results 3,876 to 3,900 of 15509

Thread: Jeftine avio karte

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Iz Dubrovnika imas za Stokholm 115 e povratna (Norwegian npr. 3-10 maj.)

Ako ti se da cimat do Tuzle imas povratnu za Stokholm za nekih 35-40 e.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by kb8 View Post
    idem sa drugom tako da ce lakse biti
    nemam nikakav problem sa voznjom busom a i planirao sam vec da idem sa njima...Rabat sam izabrao jer je na pola puta do Marakesa, da se malo odmorimo i prespavamo i da naravno vidimo to sto ima i svratimo 2h do Kazablanke. Essaouiru sam svakako planirao ali kao day trip. Ovo za aďt benhaddou je dobra fora. Jesi se mozda cimao da se penjes na Atlas planinu?

Archi....ne znam za koji datum si gledao ali sam juce nasao za 172e iz Bg. Ima akcija FlyDubaija sad...pogledaj i iz Sarajeva
    Vjeruj mi samo cete baciti pare i na rabat i na kazablanku i na el dzadidu. U oba grada ima po dzamija da se vidi i to je to. Lakse ti je odjednom stisnuti se i opaliti do marakesha i dane eksstra provesti u ouazazarte.

Vidjeces sa su fes i marakesh preturistcki i vjestacki, Esaouira i vazazat su pravi maroko.

Ja i zena smo peli visoki atlas i gledali svitanje sa vrha Ali ako ne nosis svoju opremu i cipele moraces da kupis/iznajmis nije povoljno i nemate vremena. Ne procitah kad ides ali racunaj do sredine maja ne mozes od snijega ispeti...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

samo smo hotele bukirali radi vize...jos prikupljamo materijal pa cemo odluciti gdje cemo i koliko
    28 april - 7 maj
    najbolje bi bilo kad bi se mogli Rabat i Kazablanka odraditi u jedan dan cisto...eto :P ali je malo zeznuto radi stvari
    nesto mi je u poslednje vrijeme fora da ne spremam nista nego da se na licu mjesta snalazim
    Last edited by kb8; 04-03-16 at 13:23.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Pa znas kako, realno krenes rano iz Fesa i posjetis Rabat Hasan kulu i poslije toga ti je sat do kazablanke, podjete do dzamije Hasan drugi i spavanjac. Onda mozete nastaviti do essaouire pa marakesha.

Vidi, nemojte se stidjeti od hostela i guesthousa. U hostelima uzmete twin sobu, non stop ima drugih ljudi super atmosfera.

A realno nema sta da pakujes, par majica i par bokserica i dobro je to

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

pa posto idem Ryanair-om i Vuelingom nosicu samo rucni prtljag najbolje bi bilo da im placam za dodatni :P
    vidjecemo vec kakve cemo smjestaje ali ovo sto rez u Marakesu radi vize je nevjerovatno...hotel 5* 3 noci 170e za dvije osobe...top!!!
    vidio sam da ima mnogo riada prejeftinih tipa 3 nocenja za dvije osobe 50e...znaci luuudilo

Thanks Thanks Given 
    4,224
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Dakle kako me Alitalia izludjela. Bio sam u Torinu sluzbeno, ponedjeljak Pg-Rim-Torino, juce se vratio...
    U odlasku mi torba nije stigla, vec je bilo kasno da kupim nesto, a trebalo mi je odijelo/kosulja/kravata... Torbu su mi dostavili tek sjutradan popodne. Kad sam je otvorio imao sam sto vidjet-sve mokro, a odijelo i dvije kosulje pride sa flekama... Najgore sto mi hotel nije mogao organizovati hemijsko da mi sve bude gotovo ujutro rano. Slikao, poslao, traze da im dostavim deklaraciju prodavnice da se ne moze ocistiti i racun od robe kako bi razmotrili neku kompenzaciju i/ili racun od hemijskog... ALI...
    U povratku, stizem u Pg juce, opet nema torbe-samo meni... Danas su mi je donijeli, po naljepnicama vidim da je i do Beograda bila... Opet torba mokra, ovaj put odijelo opet nagrdjeno... SPRDNJA...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Zbog toga je Alitalia i propala. Ocigledno Etihadu treba vremena da ih ustroji

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Bedza

Thanks Thanks Given 
    9,424
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    2,704 Posts

Od 16 nocenja 8 u bus kukavce crni
    mada da imam 10 god manje mogao bih sad vec tesko

Sent from huawei

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Hahahahahahahah dje 8 u Bus hahahahahahhajaja

2 nocenja u bus. Vala za 400eur vidis cijelu spaniju

Thanks Thanks Given 
    894
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Nisi dobro pogledao-po programu puta tacno 6 nocenja se provodi u autobusu a 9 nocenja su u smjestajnim objektima i to 2 nocenja u Barseloni 6 u Malagi i jedno u Valensiji.
    Ono sto dodatno treba napomenuti je da su sve posjete po Andaluziji fakultativne tj placaju se dodatno.
    Dakle svi gradovi veliki u Andaluzij osim Malage gdje je smjestaj se obilaze fakultativno sto i pise dakle Kadiz Sevilja Kordoba i Gradnada se dodatno placaju obilasci.
    Za ovu cijenu smjestaj je u visekrevetnim sobama u Barseloni dva nocenja u sestokrevetnim i osmokrevetnim a u Malagi u osmokrevetnim i desetokrevetnim.Jedna noc u Valensiji je u cetvorokrevetnim ili sestokrevetnim sobama.
    Moze se doplatiti za dvokrevetne sobe svih 9 nocenja i to kosta 150 eura po putniku.
    Najgore je po meni sto u polasku krene se u subotu u 16 sati iz Beograda a prvo spavanje u hotelu je u ponedeljak u Barseloni u popodnevnim casovima kako kazu.
    48 sati bez kupatila je mnogo za moj ukus a isto to je i u povratku krene se iz Valensije u ponedeljak a u srijedu popodne stize se u Beograd, opet dvije noci u autobus.
    Ja sam isao jednom u zivotu 36 sati iz Beograda za Moskvu vozom i to kao dvadesetogodisnjak i plus sam bio u spavacim kolima i vagon restoran je postojao vrhunski pa sam opet na kraju puta imao osjecaj da me neko pod presu stavio,trebalo mi je nedelja dana da se rastegnem
    Gandalf pluzinski nije obratio paznju na plan i program puta pa mu se ponuda ucinjela fenomenalnom sto bi i bila da se spava po jednu noc u busu u odlasku i povratku medjutim...
    6 noci u busu i 9 nocenja u visekrevetnim sobama a maltene sve sto se obilazi izvan gradova dje je smjesta je fakultativno tj dodatbno se placa onda tura i ne izgleda toliko povoljna niti privlacna!
    Sve ovo se obilazi uz dodatno placanje
    1. VILANOVA I LA GELTRA
    2. GIBRALTAR
    3. GRANADA
    4. KORDOBA
    5. KADIZ
    6. SEVILJA
    7. MARBELJA I LA LINEA DE KONSEPSION
    8. SANTA MARGARITA

Agencije su bezobrazne jer nema zakona inace ne bi mogli u naslovu ponude da nude nesto sto nije ukljuceno u cijenu.
    Ovako oni nude recimo Gibraltar a koliko njih ce imati britansku vizu pa da moze otici tamo to njih boli dupe.
    I ovi drugi izleti ako ima dovoljan broj da oce da plate ici ce izlet ako ne nek se snalazi kako ko moze sam ukoliko ima zelju da vidi npr Kadiz a nema dovoljan broj zainteresovanih.
    Na slici agencije pise 16 dana Andaluzija Malaga-Sevilja-Granada-Kordoba-Kadiz-Barselona-Valensija dakle 7 gradova u naslovu i jos kazu bez skrivenih troskova a od ovih 7 gradova u cijenu je uljucen obilazak njih 3 i to Malage Valensije i Barselone. Ova preostala 4 mjesta ako oces da vidis moraces dodatno da placas-u svakoj zemlji na svijet polunormalnoj mozes da pises u turistickoj ponudi na naslovnici samo ono sto nudis za te pare tj 399eura a u detaljima ponude moze se istaci mogucnost fakultativnih izleta a ne ovako svako pogleda i misli 16 dana 400 eura da se vidi pola Evrope-ko ne bi uzeo takvu ponudu?
    Last edited by kurogane; 05-03-16 at 07:57.

Thanks Thanks Given 
    170
    Thanks Thanks Received 
    297
    Thanked in
    99 Posts

Mislim da je bolja varijanta u sopstvenom aranzmanu.

Nas troje uzeli za ljeto povratne za Barselonu iz Dubrovnika i kompletan stan 21 dan na Plaza Catalunya za 850 e ukupno. Rentacar je jako jeftin tako da ima da se obilazi po Spaniji dje ti srce iste

Mada znam da ima ljudi koje vise vole da uplate agenciji pod izgovorm da onda "nista ne mislis i sve ti je organizovano". Imam takve oko sebe sa kojima se vazda svadjam.

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,782
    Thanked in
    1,594 Posts

I ovako podjes u spaniju potrosis 1500e i dodje ti neko ada ima si sve to isto za 480. I jos ti upired ada isto ada jeftinije ada bio mi drug...
    f6

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Nijesan vidija da je 6 noci u busu. Obicno je za ovu turu dvije tako da se izvinjavam.

Pola sam svijeta prosao u svojoj reziji. Jedina agencija sa kojom bih bilo dje posao je jungle travel pogotovo ko je mladji i nije mu pojam zaspati nedje dje nije 4 zvjezdice.
    Last edited by Gandalf_White; 05-03-16 at 10:11.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by autoput View Post
    Mislim da je bolja varijanta u sopstvenom aranzmanu.

Nas troje uzeli za ljeto povratne za Barselonu iz Dubrovnika i kompletan stan 21 dan na Plaza Catalunya za 850 e ukupno. Rentacar je jako jeftin tako da ima da se obilazi po Spaniji dje ti srce iste

Mada znam da ima ljudi koje vise vole da uplate agenciji pod izgovorm da onda "nista ne mislis i sve ti je organizovano". Imam takve oko sebe sa kojima se vazda svadjam.
    Nemam nista protiv agencija, ali kad si svoj gazda na putovanju to je nemjerljivo...plus ceeesto za iste pare dobijes mnogo vise.

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    894
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Oni imaju i turu Balticku sa vrlo slicnim rasporedom spavanja tj 6 noci bus 9 noci hotel.
    Ja bi sve to podnio i to bi im bila moja sugestija da razbiju te noci u budu jer su dvije vezane mnogo za dosta ljudi.
    Jednu ce svako pregurati ako je sledeca u sobi sa kupatilom ali da se u julu ne istusiras 48 sati mozemo li svi da zamislimo na sto lici atmosfera u autobusu posle dva dana
    Nije to bas toliko povoljno ako covjek uzme dvokrevetnu sobu da doplati i svi ti izleti da se uzmu onda ovo izadje na vise od 700 eura po osobi.
    Ja sam organizovao za sebe 11 dana u Andaluziji i ispalo me za nas dvoje oko 1150 eura .
    U to ulazi dvije povratne avio karte 10 nocenja u Granadi 2 Kordobi 1 Sevilji2 Herezu 2 i Malagi 3 plus renta kar auto 10 dana plus osiguranje full plus gorivo za predjenih 1772 kilometra.

Thanks Thanks Given 
    4,424
    Thanks Thanks Received 
    8,542
    Thanked in
    3,283 Posts

Kad vec gandalf pominje hotele visoke kategorije... Evo u Rixos u Dubrovnik za 100e polupansion, top restoran za dorucak i veceru, odlican balkon za iskulirat sa pogledom na more, unutrasnji bazen... da gali coek za 100 eura.

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,782
    Thanked in
    1,594 Posts

Zaplaces se ali makar znas dje si
    f6

Thanks Thanks Given 
    4,224
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Kad vec gandalf pominje hotele visoke kategorije... Evo u Rixos u Dubrovnik za 100e polupansion, top restoran za dorucak i veceru, odlican balkon za iskulirat sa pogledom na more, unutrasnji bazen... da gali coek za 100 eura.
    Povremeno na popusti.me naidje isto Dubrovnik za dvoje u Radisonu, Vrtovi sunca na bazi nocenja sa doruckom - oko 160€. Rani check in u petak, kasni check out u nedjelju, dva transfera do grada po danu i vecera u subotu vece... Meni se into cini ok...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    894
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Vidim da krajem juna ima iz Beograda povratnih karata za Malagu za manje od 200 eura sto nije lose obzirom da je swiss air prevoznik i da su super vremena polaska i povratka a cekanje izmedju letova minimalno.
    Covjek da uzme neki auto sa gorivom 300 eura i hotele da nadje za 50-60 eura dvokrevetnu sobu i eto mu Andaluzija za 1200 dvoje da obidju sve sto su turisticka TOP mjesta a pri tome da ne spavaju u autobusu ni jednu noc

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    148 Posts

Sad ste me pomamili za ovu Spaniju

Jel moguce da je ovako jeftin rentacar, gledam u jun 10 dana seat sa klimom 5 e/dan?!

http://www.easyterra.com/quote.php?q...241&h=JX1mtzkE

Thanks Thanks Given 
    894
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Ja sam platio 8.5 eura za dan i full osiguranje da me ne bi glava boljela jos 5 eura na dan tek 135 eura 10 dana seat ibica.
    A merak koji pruza osjecaj da cim iz aviona izadjes ulazis u kola i palis dje zelis je neopisiv.
    Takodje i za te destinacije dje ima puno da se obilazi kad saberes karte za autobuse vozove sa aerodroma na aerodrom sa rentiranjem kola jos i ustedis.

Thanks Thanks Given 
    4,424
    Thanks Thanks Received 
    8,542
    Thanked in
    3,283 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    Povremeno na popusti.me naidje isto Dubrovnik za dvoje u Radisonu, Vrtovi sunca na bazi nocenja sa doruckom - oko 160€. Rani check in u petak, kasni check out u nedjelju, dva transfera do grada po danu i vecera u subotu vece... Meni se into cini ok...
    To je bas odlicna ponuda za vikend, tesko da moze manje za takav kvalitet.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Prtljag 55x40x20 i 10kg.

I to ti je to

Thanks Thanks Given 
    4,224
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Quote Originally Posted by Play View Post
    Kakva su vam iskustva sa ryanair, sta ne smijem da uradim-imam kako bi mi karta ostala 45e
    Na relaciji sa Charleroi nijesu provjeravali ni dimenziju ni tezinu dosta dugo, ne znam kako je sad... Odstampaj boarding-e...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Page 156 of 621 FirstFirst ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)