Meni na bmw-a u comfort rezimu treba pola sekunde - sekundu dok u sport instant čupa, trenutni odziv. Ali u comfort posle te sekunde tako naglo počupa da oce vrat da slomi.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Pa tako i treba.
TAKUMI
Meni na bmw-a u comfort rezimu treba pola sekunde - sekundu dok u sport instant čupa, trenutni odziv. Ali u comfort posle te sekunde tako naglo počupa da oce vrat da slomi.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 03-03-16 at 18:23.
Mene je oduševio 7G menjač na audi.
Doplata je oko 3/3.5hiljade za njega.
Sa semafora kod hotela cg do banke 65km 6ta brzina kad sam pogledao nisam mogao da vjerujem mislio sam da je maksimalno treća.
Multitronic? Smece kako god pogledas...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Multitronic kod audija je nepouzdan ali mjenjac je dobar (u smislu njegovog rada sa motorom), vozio sam se sa takvim mjenjacem i daje ti utisak kao da motor ima vise snage nego sto jeste.
@biznismen napusti sahranu dje ti vidje da audi ima 7g menjac....
7g menjac je radjen za mb grupaciju,pa jel imas kojeg komsiju da se raspita u ljetopis....
multritronic menjac je zapravo CVT...constantavarijabilnatransmisija....saljtanje se odvija preko dva varijatora kojim lanac daje prenos ulazni-izlazno pogonsko vratila...menjaci se ne servisiraju i zato se ima takav osecaj da kasni koji tren....
Fabijoni ukopo mene dje ti vidje na comon rail motore Turbo Rupu kad je svaki sa varijabilom turbinom....
@ Injection, aktuelni Audijevi modeli imaju tiptronic sa 7 i 8 brzina i multitronic sa 8 brzina.
Last edited by Novica; 03-03-16 at 22:03.
Da li moze da se stavi u A3 2001 onaj pravi Audijev Concert player koji izlgeda ovako: http://i.imgur.com/gAI45Zq.jpg od a4 ili a6? Jer ne znam gdje da nadjem od a3, nema niko... Cujem kao ovaj iz a3 treba da ima 1 dim ili nesto tako inace potpuno isto izgledaju ovako.
Ima elektronski definisane (omjeri brzine ulazne i izlazne osovine su definisani na odredjenim vrijednostima) u slucaju da vozac zeli da bira sam brzinu. CVT imaju beskonacan broj brzina u teoriji. Taj mjenjac je meni licno privlacan da nije tako nepouzdan.
CVT jedino za hibride. I jedino Toyotin. Oni idu milion bez problema. Ostali su voda, uključujući i Nissanov.
TAKUMI
SQ7 dizlo, stotku lovi za 4.8 sec:
[SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2]
Da se dogovorimo, svaki detalj je gadan, ali IDEEEEEEE...[/SIZE]
TAKUMI
spolja i nije toliko ali unutra je koma
btw električni kompresor + turbina visokog pritiska = bježi od njega čim izađe iz garancije![]()
She is only here to annoy herself!
Uh uh, na slike je ružan pozadi
Vjerovatno je ljepši uživo
Meni nije. Juce sam detaljisao jednog bijelog, sad ga je kupio oko 74000 eura.
Bog me ubio ako shvatam ovaj narod. Alo, 74000 eura za glupog SUV-a koji izgleda jadno, outdated.
TAKUMI
Ružan je samo pozadi..a vjerovatno ga ne zanima šta komentarišu ovi što su iza njega(vidi kako je grdannn)
Nego ovi što ga gledaju kad dolazi (vidju kako je liijepp bez majke)
Boli ga briga čim vozi new q7
То су ти ови који се осјећају моћно ако су мало височије од других а изгледа ка' тенк а кошта пуно а ауди је хахаха.
Не знам какав је овај стварно али прошла серија q7ица је тако гадна била за возити се у њу. Толико непокретно и гломазно. Мрак.
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
ovaj volan sa ravnim dnom baš ide na džipa...sprdnja
She is only here to annoy herself!
A pazi im navigaciju, onaj moj Garmin je identican.
TAKUMI
Ада па то је S знаш, јер довољно је да набаче S на нешто да би спортско било.
Али најјаче возим кад испред мене Тојота корола S , па вели S
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Ako je americka onda sa pravom ima S, jer ispod haube ima 2ZZ-GE.
TAKUMI
Pa sad *****liga...180 KS je to.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks