Nasi trljaju dlanove kad vide stranca
Ma znaju oni sve, ne mogu ti nista zbog medjunarodne.
Inace u Alb policajci imaju 'direktivu' da ne zaustavljaju auta sa stranim tablicama osim ako ne cine prekrsaj. (Makar ljeti).
To nije slucaj blizu nase granice jer su valjda svjesni da nam je lakse dat 5e nego da se objasnjavamo..
Mene je npr jednom zaustavio tip negdje kod Skadra ali mi je samo trazio zeleni karton da vidi. Ni vozacku ni saobracajnu nije trazio.
Nasi trljaju dlanove kad vide stranca
Pa evo i ja sam pricao iznad zbog toga sto ZNAM.
To ti je ta pjena:
Pala cijena, ja uzeo 4 boce.
TAKUMI
Sto ne kažeš iskreno da ti je Biznismen zavrsio popust! Čuš pala cijena...
Ok, artikal broj zapisan i sledeci put narucujem taj sprej (u Castellani u Baru ga nije bilo). Odradio sam veceras sa onim, klizanja nema, krpica se fino isprljala, sjedista nisu lose ispala.
Zahvaljujem svima na sugestijama.
zavrsim mu veliki popust i on kaze pala cijena e pa strasno.
Slikacu ja sjutra ovu mazalicu za kozu ustv. da vidite kako to sve fino ispadne..cijena joj je oko 15tak eura koliko se sjecam.
Pa rekao mi je da ne pricam da ga ne bi cimali...
Evo sto sam napravio malo prije:
Stanje prije pranja, dolje se vidi gdje mi je pala jedna kapljica pjene, pa sam obrisao krpom i jasno se vidi koja je razlika, a ovako bi covjek rekao da su cista:
Snimi kako izvlaci prljavstinu:
Posle pranja:
Sjedeca povrsina, nema tragova, e to ja ta koža:
Ovo je vozačev naslon, i njega sam oprao:
E da, onaj šav gore. To radi Takumi, skilled Takumi. To se inace zove STITCHING DOYO.
The first step in establishing the stitching dojo was finding the right people for the job. Stitching craftspeople are selected for dexterity and painstaking attention to detail, and only 12 people have so far been entrusted with this particular work. One of the qualifying tests is to fold a piece of paper into a perfectly constructed origami cat. Folding must be done with only one hand (the non-dominant one), and it must be completed in less than 90 seconds. Tacked up to a bulletin board in one corner of the dojo is a brightly colored assemblage of origami cats that were folded by the current team of stitching craftspeople.
TAKUMI
Imal dje onog gumipfledge-a od sonaxa da ne skripaju kederi da se uzme?
Imalo nekad u Castellanu. Ocu da poludim od toga. Vozim majkino auto zadnjih dana.. Te kod majstora, te na registraciju jer je na moje ime, izgoreh
Džabe je on išta potpisivao kad se to u praksi ne yebe ni 2%, ali tako je to svuđe na Balkanu, deri kad ti može bit... isto kao i ovi naši kad vide stranca. Evo je neko pisao da su naši policajci tražili međunarodnu momku iz Srbije i kao rekli mu da su trebali da mu pišu 300€...
Sad viđeh... goozica je pisala na sobraćajne kazne.
Neka ga ne mari...
Last edited by Dadony; 04-03-16 at 01:47.
Neka ga ne mari....
Neka traze meni, tamo ili ovamo...
TAKUMI
Ma čudo si ti.
Poslato sa Huawei P8 lite
Nisi ukapirao. Origami cat treba napravit za 90 sekundi.
TAKUMI
Ma skontao sam za sta ide 90 seknudi (fino pise), ali rekoh i za origanmi da mi je cudno da je fora u brzini - narocito jos sto se radi "lijevom" rukom...
Ja za 90 sekundi lijevom rukom ne bi origami brodic napravioDD
Mozda zato ja ne radim za njihD
Realno, ovo ko umije s dviej ruke da napravi i da ispane precizno, sa ravnim linijama i simetricno je za mene dovoljno precizan da sije svemirsko odijelo![]()
Zato se ja nista i ne pitam u tu kompanijuDDD
Nego, kad smo vec u sekciji pitanja - mozes li se sjetit nekad davno kad nijesi vozio kozu u autu cime si cistio platno?
Primjecujem da mi se naslon za ruku prlja pa me interesuje cime to da ocistim?
Isto - sta predlazes za ostale povrsine (plasticno/gumirane u mom slucaju)? Uzimao sam ranije neku SONAX zuckastu tecnost u OKOV no nijesam presrecan - ko da ostaju tragovi iza nje
Isti koristim i ja, posle svakog pranja.
TAKUMI
@ Fabia, interesuje me ona cetka koju koristis, gdje si je uzeo, koje su karakteristike? Da nije gruba za koriscenje na kozu? Ja sam koristio samo krpe i sundjer
![]()
Cetka mi je dosla sa Leatherique kitom. Mekana je bas. Prvo treba cetkom pa suvom magicnom.
TAKUMI
Ok, zahvaljujem, gledacu da nabavim neku takvu cetku.
Posto nisam bio tu, nisam u toku: kako je regulisano placanje, odnosno neplacanje parkinga u Niksicu ? Ko pise kazne, oni momci u odijelima Parking servisa sto provjeravaju, ili komunalna policija ?
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks