Po ovoj slici kombi i c5 pretiču..ae prepravi to nezajebaj
Dobro me ti shvati / ovaj spanski jezik.
lijelo je to / ja idem 80/90 plafon i pribili se iza mene da mogu nekako da me prelete..
Nisam mogao i njega da crtam jedem sad / zvacu nekog iz puteva da doda trotoar.
Sivo vozilo / oznaceno crnim slovima opel.![]()
Po ovoj slici kombi i c5 pretiču..ae prepravi to nezajebaj
Kako gine ova omladina ovo nije realno.
Mali sto je poginuo mislim da ima 15god ovi ostali iz kola njih 3/4 povrijedjeni.
Sad u centar, na raskrsnici Ulice Slobode I Ivana Crnojevica Megan iz alo taksija sprijeda slupan stoji usred raskrsnice, a tacno na trotoar kod Ziraat Banke Opel Tigra udarila u neki Pezo taksi. Izgleda Megan udario Tigru, pa ovaj odleceo.
ovo su sve napouzdane infe, cekamo bronksa ili biznismena
TAKUMI
Kod nas kad pada kisa kao da niko ne umije da vozi, na svaki cosak po jedan udes.
A policija ispod podvoznjaka (da ne kisne) pise kazne.
Sta konkretno predlazes da policija uradi da bi smanjila roj udesa?
Da vidi kad neko vozi 5-6 mietara iza drugog auta da bi imao prostora da reaguje, pa onaj iz njega ubrza da ga pretekne i uglavi se u taj prostor trci za istim da mu objasni koliki je debil?
Ja jos nijesam cuo da je u CG ikom pisana kazna zbog ugrozavanja bezbjesnosti saobracaja ako nije bilo zvanicnog prekrsaja...
Mislim da ima ljudi odje koji to mogu posvjedocit, ali u strane zemlje ako kolona ide 80 na ogranicenje 60 ih policija nece dirat uopste, ali ako neko ide po ogranicenju i pravi slalom da se provuce i bude prvi na naredni semafor ce i te kako biti zaustavljen i opomenut. Ili ako pretice po auto dva iz kolone da bi je svu obisao...
predlazem da Policija prvo dobije pravo da kaznjava auta sa povlascenim tablicama koji cuda cine sa preticanjima,bilo ovako ,bilo po tunelima,i da kaznjavaju ni po babu ni po stricevima,da ne pominjem parkiranja dje se pojedini mogu parkirat dje god oce a normalan covjek dobija kaznu.recimo primjer rive u Kotoru,od kapetanije pa do pozorista.
napravit specijalnu patrolu sirokih ovlascenja i biznismena za taj volan.pa nek dere po vozacima.:redface:
FOTO: Podgorica: Izgorio "Chevrolet"
Komentari (0) A A A
Automobil marke "Chevrolet", koje je bilo parkirano iza zgrade u dijelu grada preko Morače, izgorio je u požaru.
Kako je CdM-u saopšteno iz OKC-a, požar nije podmet već je došlo do samozapaljenja.
Policija je izvršila uviđaj.
Plin?
Nadam se da nije od Nighty![]()
TAKUMI
Sa nekim sam djevojkama van PG pa nisam u toku o udesima i samozapaljenjima.![]()
Duja eskort i senik kod sportskog
Dekrementuj.
Ipak je Cruze od Nightyja. Ne mogu da vjerujem![]()
TAKUMI
Je li moguće alo?! Plin definitivno?
Auto forumaša? Šta kaže od čega je? Može li izvući šta od osiguranja..
Nije moguce da je plin. Ne moze plin da se samozapali.
Uzas![]()
TAKUMI
Bas crnjak pi
Izgorio ispod haube + gepek, sta moze drugo biti nego plin?
Baš mi je krivo, katastrofa stvarno, užas....
Pa moze da bude instalacija npr.
Plin ne moze da se zapali bez iskre. Ja cu ti sad otvorit cep ispod haube i nece biti nista.
Koliko ja znam crijevo od benzina ide desno a od plina lijevo.
Ajde da ne ometamo rad policije.
Last edited by Fabia_Elegance!; 03-03-16 at 16:17.
TAKUMI
bas uzas.. valjda uspije nesto izvuci od osiguranja
Sad htjedoh reci da nije od najtija..kad citam jes...steta, taman se makao loseg plina i ugradio dobar...valjda nije plin ali nadam se da ima kasko :-)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Moram provjerit ali mislim da je bas ovaj model imao opoziv prije godinu dvije bas zbog ovoga.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks