E jbg, bio je i sprej ali mi je momak sto prodaje preporucio ovaj losion, sad probah na naslon ruke:
Bitno mi je da ne skodi i da je sacuva koliko toliko
E jbg sad, evo probah ovaj losion na naslon. Vidim da cisti:
E jbg, bio je i sprej ali mi je momak sto prodaje preporucio ovaj losion, sad probah na naslon ruke:
Bitno mi je da ne skodi i da je sacuva koliko toliko
Toliko prljavstine si mogao da mices sa vlaznom maramicom.
TAKUMI
Prvi utisak nakon mazanja losionom - naslon izgleda fino ali je postao klizav, dosta klizav a takav nije bio nakon tretmana original Audijevim setom. Za dodir je ok. Ali po meni je to velika mana.
Ne zelim da se to desi i sa sjedistem pa sam zamjenio za spejom:
Sjutra cemo probati i njega. Ustvari vise nema zamjena dok ga ne potrosim, ako bude ok koristicu njega ako ne trazimo dalje.
Opet nista.
Ne valja ti taj nista.
Rekao sam ti, foam 23 eura boca.
Znaci, jos jedan put, treba ti pjena koja ulazi u sitnim rupicama i iz njih izvlaci prljavstinu, znoj, so, ****** i td.
Ove kreme su potpuno bezveze i nemaju nikakvog efekta.
Last edited by Fabia_Elegance!; 02-03-16 at 23:54.
TAKUMI
Dok nesto radi ja ga ne bi dirao. Cim pocne da steka bilo dpf bilo egr...blokiraj, ebo ekologiju.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Znas kako. Uzimas li novo auto iz fabrike? Ne. Znaci da vec ima naslaga. Ako je bas nagrdjen usis onda na velikom servisu skines i njega i ocistis komplet ako si prije toga imao potrebe da blokiras egr. Ako nisi blokirao egr onda ciscenje nema nekog dugotrajnijeg ucinka.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
traze li albnaci medjunarodnu vozacku??? nisam prelazio tamo evo 2godine...
Ja bih to cistio s'vrijemena na vrijeme. Tako sam radio na mom A4, skinuo bih usisnu i egr jednom godisnje (cirka nakon 20000km) i ocistio i nikad problema sa tim. Zamjenis 2 dihtunnga (10tak eura) i potrosim litru nitro-razredjivaca (radi se o metalnim djelovima koje sam cistio a na egr sam pazio da razredjivac ne dospe kod membrane). To je kod mene bila preventivna mjera. Intercooler i ostala crijeva usisa sam cistio samo kad sam radio veliki servis (jer kod Audia je lakse tada doci do njega posto skidas branik).
Jedino za Srbiju ne treba u okruzenju (imamo potpisan sporazum.)
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Da li neko zna dje se moze naci polovni mjenjac za Seat-a Toledo? Ili ako ima neki sajt sa kojeg se moze poruciti a da su pristupacne cijene?![]()
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ja sam bio prije nedjelju dana, na granični im je nijesam davao baš da provjerim, samo našu vozačku, saobraćajnu i zeleni karton, nijesu je tražili, medjutim tražila mi je patrola poslije graničnoga kilometar "VOZAČKA INTERNACIONALE". Nijesam se umio raspravljat sa njima da više nije potrebna za Albaniju zbog dogovora sa Crnom gorom no sam im je dao.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
meni su isto trazili medjunarodnu vozacku dozvolu u Albaniji prosle godine ...
Meni uzese 5 eura jer je nisam imao. Kao kazna.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Od juna 2015 vam ni zvanicno ne treba medjunarodna (ranije je bio nepotpisan dogovor). To sto vam traze na ALB granici 5e, cokoladu ili 100g kafe je cisti blef.
Moraju da vas puste i to je to. Takodje i patrole.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks