Jesam ja.ja sto ranije rekoh nisam neki sa posebnim zahtjevima za tel pa ga nisam dodatno sreDjivao, ovakav kakav je dosao meni je FENOMENALAN!!! Moj je 3gb 32gb
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
Je li ko uzimao do sada xiaomi redmi 3
I ako jeste kako je zadovoljan
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
Jesam ja.ja sto ranije rekoh nisam neki sa posebnim zahtjevima za tel pa ga nisam dodatno sreDjivao, ovakav kakav je dosao meni je FENOMENALAN!!! Moj je 3gb 32gb
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Nisi dobro procitao nisam pitao za redmi note 3 vec za REDMI 3 manja verzija sa 5 incha ekranom
Oooo da da da...prastaj 😂😂 ja sam da se pohvalim 😈
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ima ja vec note 3 nego cu ovaj da narucim za backup telefon
Narucio sam ga odje : http://www.aliexpress.com/item/Origi...593665671.html
Narucio sam ga 8. februara, posto im je bila nova godina, posiljka je kasnila. Poslali su ga 18. februara. Juce je stigao u CG.
MT6795 Helio X10...octacore
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Promijeni browser, uppste ti ne prikazuje telefone. Meni jr tako bilo na mozzili cini mi se.
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
Evo na GSM arenu su uradili preview od xiaomi redmi note 3 pro snapdragon verzija
I kazu da su dobijali svaki dan koristenja 7 do 8 sati SOT
http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi...eview-1405.php
Dali neko moze da mi potvrdi ili da me ispravi ako gresim.
Kada se uzima telefon do 6inch isto jeli 720p ili 1080p jer se nemoze vidjeti razlika ali je bolje jer na 720p manje trosi baterija, jeli tako?
na benchmarku je momak uze redmi 3 i kaze da mu SOT ide do 10 sati!
Redmi 3 sam narucio jer mi je najbitnija stavka na telefonu baterija
Na redmi note 3 sto sam imao sa helio x10 nisam bio zadovoljan sa baterijom jer dosta se baterija trosila u pozadini dok je neprestanog koristenja sa ukljucenim ekranom drzala dobro
Meizu MX6 pro![]()
Preko 25k pregleda ima ova tema?? Oooo, bravo bravo. Stisla kriza a? Kad smo ja i drug poceli da narucujemo iz Kine prije par godina, pola foruma se sprdalo i mozak otvaralo kako je to fejk, kakvi smo seljaci sto nemamo Samsung i slicno. Bravo momci.
Ja licno sa Lenovom i nijesam nesto zadovoljan. Bio je ranije ok zbog cijene. Sad je Meizu makar duplo bolji.
"Došlo nam iz gozice u glavu"
U Sarajevu imaju bukvalno sve Kineske marke i modeli telefona. Naravno, dodju sa evropskim romom i garancija 1-2 godine, kako dje. Jeste skuplje nego da porucujes ali ja bih isao na garanciju... Ima stvarno milion modela, odlicno je sto mozes da vidis uzivo kako nesto izgleda, pa odes doma i porucis ako ces jeftinije da prodjes. Odusevio me neki Elephone p8000 (nesto tako cini mi se) kako uzivo izgleda, odlican za ruku, dosta je tezi bio (koliko me sjecanje sluzi) sto mi se svidja prosto odaje utisak bas kvalitetnog telefona. Nzm kako se pokazao, ali izgled + zlatna boja, top!
Dosta kineza sada urade kvalitetno telefon i ubace jak hardver,ali sve je dzabe ako ga softver prca...po nekom mom vidjenju trenutno najbolju podršku imaju Xiaomi,Meizu i LeTV(Leeco) tako da bi ih za sada stavljao u prvi plan sto se tice odabira..
^ Huawei??
@Danilo... Dje si to gledao u Sarajevu, cisto ako koga put nanese...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks