Kad sam trgovao auto uzeo sam u Roksped originalni set kao ovaj:
http://www.amazon.com/Audi-Genuine-L.../dp/B00FBPZ9AU
Kosta dosta a mizerno malo pakovanje. Jednostavno za upotrebu ali imao samo za 2 puta (koristio po upustvu) i to je to. Tu dodje tecnost za ciscenje i mlijeko za mazanje koze.
Pocicu ovih dana u Castellanu da vidim sta imaju (slicno tome) od Sonaxa. Kremu cu da izbjegnem.
@Fabia Jeli ovaj Leather Foam od Sonaxa sadrzi i mlijeko koje hrani kozu ili samo sluzi za ciscenje koze?
Koju ja da uzmem, bezh je koza? https://i.ytimg.com/vi/S1ZUp3mp7kI/hqdefault.jpg
Da li preporucujete da za fiat punta uzmem polovne plocice i diskove ili ipak nove s obzirom da ovi novi djelovi nista ne valjaju
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
pločice nove, ne najjeftinije ima par proizvođača koji su ok...
diskove probaj tvoje da odneseš na strug da ih poravna ako do sad to nije rađeno...jer ne smiju ni oni da se istanje previše...Ja radio kod Ivanovća u Masline, onog što mi sinovi motore trkaju, 7e po disku da mu doneseš a 10 da on skida, ima 4 god od tad bogami...
vjerovatno varta shop u kralja nikole iznad trgovinske
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
i mene je to nerealno to ti niko ne moze garantovat , tj moze al u onoj knjizici da postoji tolko klauzula da se izbjegne ostvarivanje garancije da to bude smijesno i obmana
Juce sam zvao u Bolex, dvije godine je garancija, popust 10% ako se donese stari akumulator.
Na telefone u varta shop se niko ne javlja, tacnije mobilni je ugasen, a fixni je fax.
ako stignem pitacu ih ja radim u isti hodnik dje im je shop
Ajd stigni:biggrin:
Danas ga moram kupiti, pa ako su povoljniji.....
Kupim ja vartu i nakon godinu dana na prvu zimu pljus, nece da startuje. Napunim ga i sad opet nakon godinu opet pljus, a taman garancija istekla. Mislio sam da nesto na autu nije ispravno ali su me 3 elektricara ubjedili da je na autu sve ispravno. Tamo dje sam kupio ne daju zamjenski dok bi ovaj bio na ispitivanju. U garanciji pise da ga mogu drzati 45 dana. A sto bih bez auta i da kojim slucajem potraje 10 dana? I tako cu kupiti novi. Mada je sve to bila kratka voznja pa sam mozda sa tim doprinio crkavanju baterije ali opet Bosh mi je trajao sa istim stilom voznje mnogo duze. Bosh kosta 100e a nekakav Extreme bugarski 55e. Odoh za vikend u Trebinje pa cu tamo trgovati...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Izgleda da su sad svi akumulatori kod nas sa 24 mjeseca garancije. Ovo sa 50 mjeseci je u Srbiju.
Davali su neki iz Nk ranije 5god, zvao sam ih maloprije kaže sad je 2god![]()
Sto cu kupiti za ciscenje i premazivanje one plastike oko volana i ispred suvozaca a da ne ostavlja tragove ili zamasti...nakupi se prasine a rekose mi poneka sredstva znaju da ulijepe i zamazu to...
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
ulazio sam jednom u Varta šop oni dolje bukvalno ništa nemaju, poslali su me u Čelebić auto iznad da kupim njihov akomulator...
elem meni white horse 55ah dura 4tu godinu bez problema, imao sam 2+1 garancije, autozeta...
EGR prlja, DPF čisti..je l tako? Ako je sve ispravno nema čadji koliko bi bilo bez njih. Tako?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks