Interesuje me da li je pozeljno sto prije iskljuciti DPF filter i EGR ventil, na bilo kom autu, pa i na alfi, i da li ima nekih posljedica ako se to uradi? Da li ima razlike kod motora 1.9 JTDm od 120 i od 150 KS?
Posledice ce se pojaviti krajem godine kad ne budes vise mogao da regas auto bez njega.
TAKUMI
imace problema oni koji ga skroz fizicki uklone i stave cijev, vecina novih dizela lagano prolaze nase propisane norme za izduvne gasove sa uklonjenim dpf-om.
To je uvedeno prosle godine u UK, u D se to duze primjenjuje i tamo se ni ne pomislja na ikakvo cackanje oko kola. Ali ponovo to su sredjene drzave sto se tice puteva i kvaliteta goriva (najbitnija stavka za zivot DPF-a) koje se prodaje.
I naravno svaki DPF ima svoj vijek trajanja i to je jos jedan od razloga koji ide u korist prodaju novih automobila tj. pospjesuje potrosnju u srecnim zemljama.
Vidjeh akumulator Varta spark 74ah za 60e ali ne mogu da ga nadjem na Vartinom sajtu. Zna li neko o cemu je rijec?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Ne može EGR ventil da pravi štetu motoru nikako. I nije usisna grana nagrdjena od čadji zbog njega.
To je tacno. Ali ako se auto vozi na kvalitetno gorivo i vise na duze relacije nego gradske. A posto je gorivo i ulje kod nas sumnjivog kvaliteta EGR doprinosi brzem zaprljanju usisne grane. Kod turbo motora, gdje je ulje uvjek prisutno unutar usisa u kombinaciji sa izduvnim gasovima (koji su cadjavi zbog goriva) dolazi do zaprljanja EGR ventila i usisne grane.
Cini mi se da je ovakav...
http://www.okov.me/en/proizvodi/auto...rk-533457/7508
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Cudna mi je nesto ova varta.
Nema je ni po netu nidje, osim u Okov
Ja to ne bih kupovao.
Interesujeme kod nas najbolji proizvod, gdje ima, i koliko kosta za odrzavanje koznog enterijera? Koliko cesto se tretira sa njim i koliko traje?
Ovime cistim:
Imaju u Castelanu, 23 eura jedna boca, 2 boce za komplet unutrasnjost i ciscenje radim svakih 2 mjeseca (lt. gray koza pa se brzo prlja). Nikad nisam koristio bolji preparat. Prskam kozu sa ovim sprejem koji se odmah pretvori u pjenu, ostavljam 2 minuta i onda sa mekom cetkom sve iscetkam, onda suvom magicnom. Tada je koza kao nova. Mirise brutalno, suva je, mat...pogotovo ova Lexusova - perforated+semi-aniline...
Onda ide rejuvenate, koristim Leatherique Rejuvenate Oil. Sa tim namazem kozu i ostavljam tako cijelu noc. Ujutro to sve treba da se cisti ponovo. Koristim Leatherique Prestine Clean. Posle ovoga koza je kao nova.
To je taj kit:
http://www.amazon.com/Leatherique-Re...Prestine+Clean
Ko se vozio u njega, zna o cemu pricam.
TAKUMI
Hvala, upravo citam o Sonax, vidim ima neki sprej i krema. Ali napominju da nije za neke tipove koze (aniline,nubuck,velours, suede)Do not use on aniline, nubuck, velours or suede leathers)
Do not use on aniline, nubuck, velours or suede leathers)
http://www.sonax.com/Products/PremiumClass/(search)/1/(so)/4/(node)/24605/281141-SONAX-PremiumClass-Leather-Care-Cream
Medjutim, nisam siguran koja vrsta koze je u mom auto, po kodu iz servisne se radi o "Milano" kozi ali ne znam u koji tip spada ona jer je to komercijalna oznaka koze.
Zastupnici za Sonax su Okov i Castellana (tako pise na net)
Last edited by Novica; 01-03-16 at 22:32.
Tvoja koza ima samo sloj farbe preko. Mozes da koristis kremu. Moja nema, moja je aniline i ne smije ta krema jer zacepljava rupe.
TAKUMI
Novice imas kremu za kozu hemel na forum prodaju. Bomba
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
A kad smo kod toga, ne znam sto ce krema takvoj kozi?
TAKUMI
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks