Kod ovih sto se bave servisiranjem klima uredjaja. Mozda u Zagoric u A/C Servis.
TAKUMI
Ko ovakve gadosti moze da uzima. Na sta lici ova sklopocija
Ne izgleda lose, imace kupaca...
Q3 nema mjesta a ne q2. Alo dobro naci ce mjesto kod podgorickih mamica sa full opremom za 35.000e sigurno.
Pozadi isti merc cla kako li se zove vec ona podignita a klasa
f6
50000 u fulu
TAKUMI
50000 za ovo oooo...
She is only here to annoy herself!
Pricate za Q2?
Jel to neka limuzina?
Das para koliko mozes kupiti manji stan....a i dalje vozis malo auto. Al jbg; kupice neko. Mozda ribi frajer, ko zna.
Audi ce kod na selat sto god hoce, zato sto nasi kupci su seljaci.
Ali najaci detalj, pozadi ima upaljac a pepeljare ni u snu.
TAKUMI
Valja za punjace, pa onda neka stave samo poklopac.
A5 sa 4 mi je OK. Coupe ne.
TAKUMI
Pepeljara ne doplata hahaa
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Onaj automatik tiptronik menjač što ide na 3.0tdi u q7 , a6 c6 itd..
Može li nešto da se čačka oko njega?
Jer ove što sam vozio do sad, kad se poklopi gas (nebitno D ili S) auto ništa ne radi 1-2sec i onda ga prebaci u manju i pumpa (tako im valjda radi taj kickdown sistem) ?
Medjutim, maloprije vozih jednu a6, on odmah reaguje na full gas, ubrza i u medjuvremenu ga downshift uje, a nije novija od ovih gore pomenutih, isto godište..
Vlasnik kaže da ga je takvog kupio i da je i on primijetio to.
@Fabia?
Neko?
Ja kad sam probao jedan bmw, e92 320d je u pitanju, isto se ponasao kao ovo sto ti kazes, ne radi nista skoro pola sekunde sekundu i tek onda ubrza/krene, dok je kod druga na c clasu isto godiste sve instant. je li to tako fabricki ili mjenjac nije u redu ne znam, jer nisam probao bez njega
Ne vjerujem da nije ispravno jer je tako bilo na q7 koju je imao stric, drugu je tako na q7 i još nekolike što sam vozio, takodje isto za a6, nešto ne vjerujem da je svaka pokvarena..
Kod dizela se ceka, i to se zove turbo rupa.
TAKUMI
Znaci ti kad vozis automatik, npr petom brzinom, i kad ga poklopis, ti bi instant ubrzanje?
TAKUMI
Ne, u jednom slučaju on prima gas npr petom pa ga spušti u manju i još bolje prima.
A u drugom slučaju ne radi ništa, kao da nisi stisnuo gas uopšte, onda ga spušti u manju i uzbrzava..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks