prodaj ga ;p
uzeo sam samsung a7 ali brate ovaj ne da trosi nego guta bateriju, instalirao batery saver ali nista jede li jede ne moze ni dan a sve iskljuceni i wifi,bluethooth internet, sta mi je raditi dajte savete
smile if you fucked today
prodaj ga ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Upgrade sam tel na 6.0 i mogu reci da nisam odusevljen,masu apk(mx player,Kodi,itd) koji rade perfektno na Lolipopu, na Marchmallow baguju.Pitanje glasi : Da li je moguce vratiti "oficijalni" Lolipop ili samo moze da se postavi neka "piratska" verzija ? Nadam se da razumijete sta zelim da pitam
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Last edited by NoRecesS; 01-03-16 at 11:09.
koji je tel u pitanju? m8?
Kako?
Poslato sa Huawei P8 lite
Imam Android box KitKat 4.4. Probao sam razne VPN appove, ali mi ne rade. Kaze: "This image doesn't support VPN. Try a different image file." Box nije rootovan. Ima li niacina da proradi VPN?
Davor
Koja je razlika izmedju HTC Vive i Samsung VR, pošto vidim da je razlika u cijeni ogromna?
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne pratim temu kad je izasao Marshmallow... Kakva su forumska iskustva? I dalje se vuce KitKat?![]()
Do Not Disturb.
za LG G4 naravno MM od prvog dana (imam verziju za Poljsko trziste, a ona je prva dobila MM, cini mi se u novembru jos)
(nečitko)
Ja jos vucem Lollipop jer nisam imao ni vremena ni zivaca za kakvom promjenom pa sad gledam dal' da probam neki Marshmallow na OnePlus One...
Do Not Disturb.
Mozda je najbolje odje da pitam... Dje mogu kupiti bateriju za Note 3, a da valja? U Samsung lopovski mi traze 35e za novu, navodno original bateriju.
ja bih jurio preko neta neki provjeren brend, Mugen ili Anker (ja imam Anker)
(nečitko)
Nije eBay jedan prodavac nego njih milijardu tako da sve zavisi od jednog do drugog a vjerujem da se moze nac' gdje salju za CG i to mozda dzabe ili minimalni 'shipping' da je u pitanju... Samo treba potrazit'...
Do Not Disturb.
Ista stvar sa mnom i baterijom za HTC Sensation.
Originalna nije bila losa ali je kineska bila jedno 20-30% bolja, do jedne ure.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks