..do oslobođenja!
Šta bi onda radili?![]()
..do oslobođenja!
Šta bi onda radili?![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Slavili![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Crnogorska vlada u egzilu na Terazijama...
Dok kubanke ne zadime
One Ring to Rule them all...
Zasto je Alley-oop banovan?
A bio je bas dobar DPS spin doktor :-(
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Zato što je bio politički nebitan a imao prevelika očekivanja.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Da li je on ustvari Lucke?
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
И "ми смо угрожени у нашој држави".
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Koje su shtetne posledice tog CG nacionalizma...?
Sent from tapatalk
#fakenews
Ako je simpaticnost stetna, onda.... Drcni a malobrojni.. Bezazleni. Da nije CG nacionalizma ne bi bilo ni viceva na racun Crnogoraca. A sto cemo...Da nas nema valjalo bi nas ko' drzavu i narod izmislit'. Asterix i Obelix su blijeda imitacija CG....
"Selo s jedne strane okružuje ocean, a s druge strane četiri rimske utvrde, čija je namjena paziti da Gali ne stvaraju nevolje."
Jadran, Srbija, Albanija, BIH, Hrvatska.....
Samo im kape na one kike nakacit'... Isti...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 29-02-16 at 23:55.
Prvo sto Rakcevic mora sikterisati su DPS-ovi spavaci i bivsi DPS-ovci kojima je partija omogucila da se obogate pa kada je pomoc stala presli u opozicionare.
Kad je pozitivna izasla vjerovao sam napravice nesto iako sam licno znao za par spavaca... Mislis mijenjaju se ljudi. Svi znamo kako se to zavrsilo...
U URA-i ih znam masu. Cak ih znam da im je tajo predsjednik MZ u ime DPS-a, sestra radi u opstini (zaposlio je DPS-ov gradonacelnik) a sin vidjeni omladinac URA-e, da ne zive pod istim krovom pa hajde.
Znam tipove koji su bili krivicno gonjeni i osudjivani, pozavrsavali neke imaginarne privatne fakultete pa su sad glavni omladinci.
Znam tipa u Nk i tipa u Pg zaposljavaju po 10 i 12 radnika. Za svake izbore oni i njihovi radnici sa familijama su kolektivno izlazili na glasanje i glasali DPS, ako to ne ucine firmama se ne daju vise poslovi a radnici ostaju bez posla. Ne bi to bio neki problem da i jedan i drugi nijesu vidjeniji clanovi URA-e...
Da ne slamam ljude i ne podrivam. Politiku i program partije postujem kao i celne ljude ali dosta vaznih clanova ce se prodati cim im se nesto ponudi...
Last edited by Gandalf_White; 01-03-16 at 01:46.
Prekompozicija u Baru: Spremna smjena Osmana Subašića
utorak, 01 Mart 2016 09:09
![]()
DPS, Socijaldemokrate, Pozitivna i BS postigle su dogovor o stvaranju nove većine u Skupštini opštine Bar, što će dovesti do prekompozicije političke scene u ovom gradu, potvrđeno je Dnevnim novinama iz više izvora.
Nova većina u barskom parlamentu pokreće inicijativu za smjenu predsjednika Skupštine opštine Osmana Subašića, koji je iz Socijaldemokratske partije, čiji je predsjednik Ranko Krivokapić. Time će ova partija i u gradu pod Rumijom preći u opoziciju.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Znam da ne vjerujes u ovakve price. Ali evo da ti pokusam objasniti kako to ide.
Imas MZ od nekih 500 ljudi, u svakoj ulici MZ po aktivistu koji je zaduzen da prenese ko koga glasa/simpatizer/ne izlazi. I imas te takozvane sigurne glasove. Ljudi su uplaseni i glasaju kako im se kaze. Malo ce ljudi rizikovati posao radi glasa.
Mozes ti prekriziti listic ali onda se pogleda u ove sigurne dje fali glas, malo se odspija, ko koga, kako... Postoje sistemi gdje se u uglu listica ostavi malenko slovo ili inicijali itd.
Postoje nacini... Ja sam svojim ocima gledao kad covjek donosi nepreklopljen listic i pokazuje komisiji sta je zaokruzio.
Druga stvar za ove manje sigurne sto si se pisali da ce glasati u eri mobilnih telefona sa kamerama ne bi vjerovao sta se radi, neki su ljudi primorani da opale selfi sa listicem, stave prst sa prstenom ili licnu pored zaokruzenog listica itd itd itd
Last edited by Gandalf_White; 01-03-16 at 11:43.
Lagano se to rješava... Samo kažeš, prilikom otvaranja biračkog mjesta, ostalima u komisiji, da će biti nulta tolerancija na takve sitnice ili zatvaraš biračko... No to su pojedinačni slučajevi, ono što je bitno je sprječavanje praćenja izašlih i kontrola glasanja putem pisma...
#fakenews
Znači Oni(božansko veliko slovo) pri brojanju listića vide da neki nedostaje i odmah znaju ko nije glasao ?
Tu je takođe legendarna priča da se ako si glasao pravilno (za DPS) treba napraviti origami od glasačkog listića da bi Oni znali da si ispunio svetu obavezu.
Činjenicu da je krađa u toku izbora nemoguća ako glasač nije mentalni bolesnik zna čak i Medojević (naravno, poslije izbora mu je druga priča).
Što se tiče aktivista svaka partija ima svoje. Za jedne izbore sam svakom koji mi je došao na vrata rekao da ću glasati za njegovu partiju. I šta mi ko može ? Jedini period u kojem je u civilizaciji obični građanin mudovište su izbori.
Kada bi neko rekao da se poslije glasanja prepravljaju ili bacaju listići to bi bilo 'normalno' ali ostavite se teorija u rangu onih koje Mabus izvodi na PDF-u "Religija"
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Glasački listići su inače providni, i onaj koji stoji za kutijom vidi ko je za koga glasao želio to ili ne.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Presavij ga 2 puta i ne može ni Supermen viđet...![]()
#fakenews
a onaj serijski broj koji se nalazi na listicu i onom "kuponu" sto se odvaja od njega..?
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ja sam na proslim izborima uzeo par stotina eura dps-u, kad je trebalo da se glasa, imali su foru da ti daju njihovu crvenu olovku kojom su obeljezavali svoje glasace. No sam ja imao rezervnu u dzep i tako da sam ih kasirao.
Gasi aktiviste.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks