Mijenjao sam crijevo. Dvije su vrste crijeva promijenjene bile sjecam se. Smanji se to trenje ali se isto jako cuje. "Ne moze bolje od ovoga" je bila svima prica.
Problem je u crijevu od servo pumpe (ne znam tačno pošto mi je neđe brat pomenuo taj problem, ali mislim da je crijevo kratko frabrički dolazilo). Bio je opoziv vozila peugeot 407 od početka do kraja proizvodnje i u office su to radili za džabe, ali samo ko im se požalio. Uglavnom pođi u office servis.
Last edited by RB18; 29-02-16 at 19:23.
Mijenjao sam crijevo. Dvije su vrste crijeva promijenjene bile sjecam se. Smanji se to trenje ali se isto jako cuje. "Ne moze bolje od ovoga" je bila svima prica.
Meni je skoro skroz nestalo samo zamjenom servo ulja.
Bas u rijetkim slučajevima je podrhtavao, zaboravio sam bio na taj problem potpuno sjecam se.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Je li 607 imalo bolji?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Mislim da sam u okov vidio prije par mjeseci
Zarubice Niksic.
Nece ni oni vise.
Zarubice su sad jedni od rigoroznijih... Zatvarali su ih više puta, tako da sad gledaju sve živo... Drug mi je registrovao prije 15ak dana i morao je sve sitnice da sredi...
#fakenews
Brata su mi vratili jer su mu žmigavci brzo treptali a sve sijalice ispravne, zamisli piše u zakonu koliko puta u minut treba da trepću, ovaj kralj upalio štopericu i broji... veli prebrzo ti trepću ne možemo ga radit, te se o jadu zabavio da traži i mijenja relej od žmigavaca...
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Fabia, jesi li ti pominjao duracell akumulatore?
Ima li ih u PG?
Jesam. Ima ih u Bolex. I meni treba za Priusa.
TAKUMI
Mrgo, nedje sam ih vidio, u Okov na Stari cini mi se...
Sent from my E2105 using Tapatalk
Imaš ih u Bolex, semafor prije pumpe na Zlaticu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ja sam cuo ovaj http://biznisimenik.net/tehnicki-pre...kva-podgorica/
Da li je neko od vas imao iskustva sa uvozom automobila iz Srbije? Koliko bi kostala carina za kola od 1600 kubika, 2010. godiste? Kome treba da se obratim da dobijem informacije u vezi dokumentacije koja je potrebna za uvoz? Ako imate broj neke provjerene spedicije, molim vas da mi posaljete na private. Hvala![]()
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
It does not pay off.
There are currently 13 users browsing this thread. (1 members and 12 guests)
Bookmarks