Platforma je u pripremi![]()
Sent from my 6043D using Tapatalk
Toga sam se naslusao 4 godine
Platforma je u pripremi![]()
dok oni krenu mtel i telekom ce vezati sve korisnike ugovorom na 24 mjeseca pa ce se slikat.
Uskoro![]()
Kakv god bude net kod totala...Antena za mene nikad nece biti kao kabal.Kabal je kabal.
Sent from my GT-I9152 using Tapatalk
Uskoro, uskoro samo sto nije. Cim nikne nokat na![]()
https://forum.cdm.me/showthread.php?...-i-u-CG-uskoro
Oni i ako ga uvedu niko im nece vjerovati da su ga uveli koliko je prazne price prosuto oko toga. Ponajvise od montera i nezvanicnih izvora iz Totala.
satelitski internet nije los nimalo ima veci ping ali je stabilan, nije bauk za ugradnjupretplate na satelitski internet su od 20 do 40 eura sve zavisi koji paket uzima i jesi li platio opremu ili ces preko racuna oprema 400 eura plus ugradnja. brzina je do 40 mbps.
Uzecu ja mtel cim dodje do mog naselja ako se nesto ne promijeni.
Moze li se sortirati lista kanala kako ja hocu,a ne po one 4,5 opcije?kad udjem i rucno promijenim opet mi vrati poslije odredjenog vremena kako on hoce,tj onako kako nude te 4,5 opcija koliko ih ima(po imenu,frekvenciji,LCN,ONID)
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku
Koliko mtel-a ima?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jes po noci))
Kako se pokazao ovaj kabl net mtel?
Je li brzina downloada stalno kao sto navedu u paketu koji placas ili je manje? Puca li veza itd?
Do kad traje promotivni period kad je beslatna ugradnja i oprema?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Je li neko probao radi li cardsharing?
Na mtel mobilni internet radi cardsharing. Kablovski nijesam probao ali ne vidim razlog zasto ne bi radio. Bitno je samo da ping nije preveliki a to kolko vidim po postovima u ovom podforumu kod mtela nije slucaj
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Na telemach nije radio cardsharing... Tako nek neko provjeri mtel
Kauboj, što ne radi na Telemach?
Poslato sa Huawei P8 lite
Radi CS normalno na m:tel
Telemach nema port forwarding, a i na brzinu kako sam provjeravao resiver na telemach mi nisu radile linije, kad sam ga prebacio na mkabl sve je proradiloe sad to je moje iskustvo ako ima neko drugo neka podijeli, ja cekam resiver drugi da mi stigne da vidim sto je bio problem
Last edited by kauboj24; 28-02-16 at 17:44.
Port forwarding je potreban jedino ako imaš server. E to što ti nije htjelo kao klijent C linije, to je nešta drugo.
To se maže na koru.
Šalim se, to je satelitska TV, otključano masu kanala.
Oce li mi reci neko koja TV je najbolja. Ocu da imam sport klub. Arena mi nije neophodna...bih i onaj natgeowild da imam.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks