Moze li se uzet magenta da se ne potpisuje ugovor na 24 mjeseca?
Moze li se uzet magenta da se ne potpisuje ugovor na 24 mjeseca?
To sigurno nije zbog (ne)placanja, jer bi bili iskljuceni odlazni i/ili ETV. Posalji Emillu pm sa brojem telefona.
Nista bez Emilla![]()
I ne znam sto se primate na praznu prezlinu pricu
Podijeljene u infrakcije, obrisani postovi, zamoliću vas da vam tolerancija bude na umu dok pišete na ovom forumu, a forumaša @prezla molim da vodi računa o svom riječniku kao i da ne vrijeđa ljude ničim izazvan, tim prije što pitanja na ovoj temi nijesu postavljena njemu! Zbog istog razloga, nemaš potrebu da odgovaraš na svako pitanje koje se postavi i ako nastaviš tako, tretiraću to kao spam i za svaki post ćeš imati infrakciju! Hvala na razumijevanju, a sad vas molim da se vratite temi![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nikako ne mogu da pronadjem ali mislim da bi po zakonu morali postojati ugovori na 12 mjeseci. Mada, mozda se nesto promjenilo ili grijesim...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
treba naslov teme da bude: EXTRA TV - nece biti SK kanala.
Najava: Telekom u saradnji sa RDC-om planira da ponudi dio kanala preko zemaljske platforme. Naravno uz postojece besplatne kanale na nacionalnom nivou (MUX1), ostatak kapaciteta ce se popuniti sa kodiranim kanalima.
Ne pratim ovaj topic, pa ako je bilo, prastajte. Imam Extra Trio Maxi, i uz njega dolazi HBO GO. Kako mogu da nadjem korisnicko ime i lozinku?
Pisac je htio reci da ce postojati jos jedna ponuda kod kablovskih operatera tj. moci ce da se gledaju neki kablovski kanali preko zemaljske antene, naravno uz njihov resiver
On pokaže na mene..
Već godinama daljinski od extra tv-a koristim i za komande na televizoru. Na ova dva linka ćeš naći uputstvo kako se to radi. Na drugom ćeš naći i listu sa kodovima po proizvođačima, mada koliko se sjećam oba puta kad sam vršio programiranje dati kodovi za određenog proizvođača mi nisu radili pa sam išao ručno od 001 pa na dalje sve redom jedan po jedan dok nisam pogodio pravi kod koji radi. Malo je pipavo ako se ide ručno, ali kasnije je zaista praktično, tako da godinama uopšte ne baratam sa dva već samo sa jednim daljinskim.
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...vanja-i-kodovi
http://faq.hrvatskitelekom.hr/pages/...l?question=191
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Ima li ko kakvu info, oce li se smilovat vise telekom da nam podijeli te hibridne rutere, da se ne osjecamo manje vrijedni od ovih sto imaju optiku![]()
Nece. Mtel dolazi
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks