ovoga blekburna treba ispratit uzivo,kako ga ne odigrah na poluvrijeme,bjese kvota preko 4 na njega...
dodje barnsley iz 1 u 2 izgleda,taman sam krenuo da ga odigram,pih...
dodje mi i charlton 7+,too bre![]()
rekreativni padoh dje sam ubijedjen bio da ce krenuti iz 1
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
ovoga blekburna treba ispratit uzivo,kako ga ne odigrah na poluvrijeme,bjese kvota preko 4 na njega...
dodje barnsley iz 1 u 2 izgleda,taman sam krenuo da ga odigram,pih...
dodje mi i charlton 7+,too bre![]()
Last edited by AdO_pG; 27-02-16 at 16:52.
Koliki moras bit egoista da se usudis da se poredis sa mesijem...Sad ce da da nekom valjekanu 5 komada,igracina
E kakav crnjak, igram WBA 0-2 i greskom stavljam Watford i naravno promijenim ga i dodje Watford 0:0 BETON, a WBA posle 20 minuta 2:0 ahahhahaha... Vala mi se nikad ne desi da kad igram 0-2 i dodje brzo dva gola tako da ostane, a masu puta kad igram 3+ i dodje brzo dva gola onda ostane...
ahahahaha 3:0... ali kakva partija Gardnera ala Cavi i Sesenjon ala Mesi, a zveeeeeek.Ne sjecam se kad dadose tri gola zadnji put, a kamoli tri gola za trides minuta, jebeN ti.
West Brom lead by three goals at half-time for the first time in Premier League history. Unfuckingbelievable...
Last edited by efamouspg; 27-02-16 at 19:15.
Da probam da izvucem dan
Milan 1
Troyes 3+
Betis 1
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ajde PSV ne glupiraj se vise i pobedjuj!!!
Universidad SC vs Petapa 3+
Antigua vs Suchitepequez 3+
Huracan vs San Lorenzo 3+
8.14 @bet365
Nije život kratak, nego se mi kasno sjetimo živjeti...
Nista pogodit ne mogu .....
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ima li dje kakvih informacija za liverpul everton i njukasl siti oce li se igrat
Ja ljudi jutros uplacujem tiket i zakleh se samom sebi da ako ne pogodim NIKAD vise u kladionicu necu uci. Sve padam na po 1 mec!! Cekam Ren, vidjeli ste kad dodje. Eto prvi dobitak ove godine. Drugi tiket, naravno na jednu padam za gol.
P.S. Vise ni sam nemam povjerenja u svoje tipove pa zato ne postavljam. Sjutra pojacavam uplatu pa eto podijelicu, mozda me krene
Edit: steaua je 1:1, wisla je dosla![]()
Last edited by Danilo...; 27-02-16 at 21:52.
Visla ti je dosla 1:2 ludace
Ispravljeno)
Ispratih te, ali me Njemci ne ispoštovaše![]()
a i ti si nasao da igras wolfsburg da daje gol bajernu... sve ti yebem,celzi je dosao 2? sad vidim...danas ga gledam na poluvrijeme,mislim se da ga igram uzivo dvojku,bjese bas dobra kvota.pi jbt
Moglo se dobit danas majku mu. Čelsi, Bajern, Milan, Lester, Roma, PSV, Tvente a i Atletiko s obzirom da Real pojma nema.
Dako nas @Kotoranin spasi noćas s onom dojavom.
PSG x2&0-3 - Falice im Di Maria i Verati, Lionu isto nekoliko igraca - Valbuena, Grenier, Jallet cini mi se ili Umiti... PSZ u zadnje deset gostovanja samo jednom dosa preko 3 gola - Malmo 0:5 u LS...
Totenhem 1 - Kejn slomio nos pa propustio Violu, al bi trebalo ovo da igra vec...
Juve 1 gasi Inter. :mrgreen: Juveu fali Markizio...
Barselona 1i4+ mozda il tako neka kombinacija - Sevilji nece igrat Banjega, Krikovijak, a Vitolo je doubtful...
Mislim da bi i Liverpul moga ugasit Sitija u finale kupa sjutra...
Ajaks 1 bi mogaa ili na golove nesto - gg3+
Arsenal daje dva il pak x2, ne igraju spektakularno na Old Traford, ali jedno 15 povrijedjenih ima Mancester... Nece bit Marsijala vjerovatno, kao ni Smolinga, Dzonsa, Runija, Darmijana, Soa, cijela odbrana... Vjerovatno ce opet desnog i lijevog beka igrat neki omladinac, a stopera Kerik i Blind/Rojo ili obrnuto... No kakva je to MALERSKA ekipa desice se neki crveni karton za njih...![]()
Kotoranin ce u ponedeljak okacit 2tiketa dobitna i to je to, daj nam brate sjutra bar sing neki
Sent from myusing Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks