Kad se prospe katalizator moze li se skinuti i premostiti sa cijevi ili mora drugi da se stavlja? Benzinac je u pitanju...
Ali svakako smatram da mi je prijem znatno losiji nego sto je bio i nego sto je na drugim kolima gdje sam slusao iste stanice... Ja recimo imam problema (nekad uopste i ne uspijem) da uvatim onu stanicu u tunelu Sozina (jedina sto ima).
Ovo cisto da prikazem problem, ne zelju za slusanjem te stanice konkretno.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Kad se prospe katalizator moze li se skinuti i premostiti sa cijevi ili mora drugi da se stavlja? Benzinac je u pitanju...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Može cijev, većinom to ljudi skinu i prodaju..
Koliko kosta da to neko odradi? Da li onda ima vise zagadjenja, ima problema na tehnickom? Da li ce mi signalizirat onda gresku na tabli?
20e,naravno da ima vise zagadjenja,problemi na tehnickom su ti pod ?.ne bi trebalo da bude greski
Oko 200e se on prodaje![]()
Imas li postcat lambdu?
TAKUMI
Onda ne mozes bez kata.
TAKUMI
Ja bih samo probusio jednu rupu fi2cm kroz njega i cao.
TAKUMI
Pa to sam i mislio ali opet bolje da se raspitam. Poceo je da se cuje,nista strasno, za sad jos ne utice na rad ali ce vjerovatno poceti. E sad, cini mi se da ona zadnja lambda salje signal o smjesi, jer je ona slala signal kad sam u pocetku imao problem sa losom smjesom plina. Pretpostavljam da bi se lampica ukljucila ako bih izvukao iz njega sace i zavario ga ali da ne bi nesto uticalo na rad motora. Koliko je plin uticao da se katalizator prospe? Mislim i kad bih ga prosuo da ne bih imao problema na tehnickom zbog gasova. Jos dva pitanja, koliko se moze prodati katalizator i koliko kosta univerzalni zamjenski?
Prva salje signal o smjesi a zadnja o radu kata.
Ne znam koliko kosta zamjenski i ne znam koliko ga mozes prodati.
Kad dodjem kuci objasnicu ti kako da fulaš postkaticu.
TAKUMI
Ides kod strugara i napravis ovo, znaci sad ce postkatica da bude van, tj. nece biti u dodir sa izduvnim gasovima i MISLICE da je sve OK.
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 27-02-16 at 21:15.
TAKUMI
Ovo je kao neki reducir?
To ti je samo da sakrijes lambdu od izduvnih gasova.
Ma samo napravi to tako i onda skini kat.
TAKUMI
Ajde vidjecu sa nekim tokarom kad stignem. Hvala ti...
Ma ima malo...
TAKUMI
a da mu malo drajverom prepravimo memoriju u ecm,ono tipa lamba off ,dtc off ,egr off ,cat off da mu motor od duje stavimo.... i bok
E to bi bilo najbolje i najljepse, samo neka dodje u tvoju ordinaciju.
A kako nisi ovamo nedje...
TAKUMI
idem u april preko bare zaradjivat crne pare....![]()
Koja drzava?
TAKUMI
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks