Page 296 of 402 FirstFirst ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... LastLast
Results 7,376 to 7,400 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    hvala, obrnucu to onda jedini problem je sto cu sav znojav i zadihan od kardia izlazit na hladan vazduh ovo dok ne dodje toplo vrijeme

aham trcanje 15-16 km/h(jednom u 5-6 dana), s tim sto je ovo za procente neka moja procjena jer to su oni leveli na Kettler spravi a ima ih 12 ukupno pa postepeno povecavam do 12 i onda smanjujem prosjek bude otprilike 6

http://www.fitnessequipment.com.my/l...cline-Workouts

gledajuci po ovome to je otprilike to, par posto gore dolje
    Hladjenje desetak minuta, presvuces se, istegnes, dobro obuces i ne brini... Obavezno uzmi dry fit odjecu za trening, bez toga se ne upustaj u duze trcanje sto ti ja zla ocu... Pamuk sto dalje od sebe.

Sto se tvog trcanja i brzog hoda tice, i dalje mi to zvuci nevjerovatno ali ako ti kazes da je tako onda svaka cast. Sto rece Samson, i ja sebe smatram solidno spremnim, vec godinama radim kardio od 40 min nakon svakog treninga, 3 puta trcanje, jednom biciklo i jednom nordijsko (kad krene sezona kupanja plivam sto vise...), ali ove tvoje brojke su neki "hard level".
    Last edited by Donjeck; 27-02-16 at 12:25.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

trcim u dresu klasicnom "fudbalskom", ispod imam trikmajicu + pojas za mrsavljenje stavim izmedju (ali nije previse sirok mada je bio najsiri u rubicon kad sam uzima)

a i meni je to djelovalo nevjerovatno kad sam poceo da treniram trcao sam 6 km za 40 min pa sam postepeno podizao po kilometar mada tesko mogu vise od ovoga to vidim, inace po ovima to nije nista specijalno za rekreativca sad izguglah

http://breakingmuscle.com/running/tr...ng-performance

" If you know you want to run a forty-minute 10km (a good benchmark for a recreational runner)"

ja sam recimo sa plivanjem ocajan, izmorim se nakon mozda 100 metara max i onda na suncanje
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trikmajicu mici, pamuk sto dalje od sebe... Isto tako i sa boksericama, carapama... Pojas za mrsavljenje je klasicna sarena laza jer ne postoji "lokalno mrsavljenje", tj. ne mozes izgubiti salo na stomaku na taj nacin. Samo ces sjebati bubrege...

Vjeruj ti meni da je to i vise nego dobar pejs za rekreativca... Pa eto, i oni kazu "a good benchmark for a recreational runner". Ja sam dosta tezak, 95 kg imam, 10 km izguram za 48-52 min, kako kad, i prezadovoljan sam... A i sam znas sta je 10 minuta razlike na ovu duzinu. Mnogo...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Randy Orton View Post
    ovu ćurku što krišti čađavom dvocjevkom po sre čela...i onaj metak za međede koristit.

A vi glikogenaši i kataboličari, nije sve to tako idealno...i dalje ćeš trošit mišić, jer se on lakše koristi za energiju nego salo...isto tako, nije to nešto posebno izražen proces da bi brinuo...

i muka mi da čitam, al valjda je dobro raditi HIIT kardio ujutro...na gladan stomak...ja to znam jer je menE brat u Italiju.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Donjeck View Post
    Trikmajicu mici, pamuk sto dalje od sebe... Isto tako i sa boksericama, carapama... Pojas za mrsavljenje je klasicna sarena laza jer ne postoji "lokalno mrsavljenje", tj. ne mozes izgubiti salo na stomaku na taj nacin. Samo ces sjebati bubrege...

Vjeruj ti meni da je to i vise nego dobar pejs za rekreativca... Pa eto, i oni kazu "a good benchmark for a recreational runner". Ja sam dosta tezak, 95 kg imam, 10 km izguram za 48-52 min, kako kad, i prezadovoljan sam... A i sam znas sta je 10 minuta razlike na ovu duzinu. Mnogo...
    mozda je i do toga sto ti radis kardio poslije treninga kad si umoran a ja prije kad sam svjez

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

cekaj ti na traku trcis?
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

na traku boli me ona kost ispod koljena ako trcim na betonu/asfaltu

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

na traku boli me ona kost ispod koljena ako trcim na betonu/asfaltu
    Proobaj da trcis na prste, odnosno da prvo gazis prednjom polovinom stopala, a ne petom.
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Meni to djeluje nemoguce na traci, ali ko zna...

Ja trcim lagano na 8(8km/h)...i istrcim 4km za pola sata. Kad dignem na 10 11 ocu da poginem sa trake. A ti kazes da trcis 15km/h na traci...sto meni djeluje kao naucna fantastika... Ali ko zna, mozda...

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

kako možeš da trčiš na 8?! Djeluje mi presporo, meni noge "automatski" hodaju na tu brzinu od 9-10 mi je tek trčanje pa nadalje, počeo sam od toliko pa sam postepeno povećavao brzinu, ne vidim baš nikakav problem što se tiče malo bržeg trčanja na traci a vidim da i drugi trče u teretanu sličnom brzinom (a možda i traka laže za brzinu pošto je stara baš, ko zna)

@Olosh probao sam ali tesko mi to ide

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

trcanje po zemlji i trcanje na traku su dva razlicita svijeta, teze je trcati po zemlji i zbog toga kilomtri na traci nisu vjerodostojni.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

I zdravije, kičma barem čitava ostane...
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta znam... Meni traka sluzi da se prezimi... Ne prija mi previse hladan vazduh plucima (imam i sal za trcanje, kao i onu "nindza kapu", ali mi ne prija...). Traku uvijek podesim na 2, 3 stepena uspona da nadoknadim otpor vazduha koji postoji prilikom trcanja vani tako da bude dosta korektno. Jeste drugacije, na traci je opterecenija zadnja loza za razliku od trcanja vani prilikom kojeg je opterecenje na kvadricepsima, ali je dostojna zamjena. Ne znam je li samo tako sa mnom ali meni je lakse vani. Ubija me traka... Trcanje u mjestu, bez daska vjetrica, vazda neko naidje sa nekom teskom pricom i slicno... Poljana je zakon, o sumovitom brdu da ne pricam...

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

kako možeš da trčiš na 8?! Djeluje mi presporo, meni noge "automatski" hodaju na tu brzinu od 9-10 mi je tek trčanje pa nadalje, počeo sam od toliko pa sam postepeno povećavao brzinu, ne vidim baš nikakav problem što se tiče malo bržeg trčanja na traci a vidim da i drugi trče u teretanu sličnom brzinom (a možda i traka laže za brzinu pošto je stara baš, ko zna)

@Olosh probao sam ali tesko mi to ide
    Opklada neka? Da ne mozes setati na 8, ti izaberi u sta zelis da se kladimo. Dodjes kod mene u teretani i probas 5min da isetas na 8, dobijes opkladu i ides kuci..

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

cekaj prvo da probam u svojoj teretani jer ne setam na 8 setam na 6, ali mi je 8 presporo za trcanje opet mada 5 minuta vjerovatno mogu izdrzat brzog hoda

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

A dje mozes, ne avetaj hahaha zato ti i kazem. Isto vazi i opkada da ne mozes istrcat 10km za 40min. Ako istrcis to dobijas opkladu i rucak ti placam Jer bi volio to da vidim.

6.5 je najvise na sta se moze brzo hodati..sve posle toga je trcanje. I ovo sto si rekao za pola sata setas koliko? To sa brzinom 6 ne mozes pola da predjes.

Eto probaj, ponuda za opkladu stoji..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

zavisi od trake na techno italijanskim sam i ja setao na 8 i 9 a ima traka dje je na 5ipo moj vas pipo sprint , koji su vam proizvodjaci, jesu magnetne ili koji prenosi itd itd itd al je svaka raka sviranje moodima , napolje mjerite trcanje
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Ne znam kakva da je traka, 10km za 40min..znas li ti sta je to? Jeste probali vi to? Otvoreno nudim odje momku opkladu i bice mi milo da ga preko toga castim.

Moje najbolje vrijeme sa 18godina u punoj fizickoj spremi na 10k je bilo 46:37.. I to je dobro vrijeme. Sve ispod 48min je dobro vrijeme, ako on trci ispod 40min 10 km... Ne pricajte svasta. Ljudi se spremaju da bi istrcali to po mjesec dana 5/6 puta nedeljno, pa ne mogu da dostignu to vrijeme.
    Da ne pricam o ovim brojkama za brzi hod i da vas ne zamaram matematikom. Dje sam onako odokativno izracuna da mora imati korak od 140cm da bi to dostigao. A da ima korak od 140cm mora biti visok....koliko ?

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

nismo se razumjeli dobro kad sam rekao da mi je 8 presporo za trcanje(najvise zbog toga sto na tu brzinu nekako trcim "vertikalno" i udaram nogama o traku bukvalno) ne znaci da mi ta brzina odgovara za hod(iako mogu hodat tom brzinom a iducih dana cu provjerit koliko), jednostavno to je ona granica dje mi ne prija ni jedno ni drugo

a brzi hod radim 6 km za sat vremena, dakle sat vremena brzinom 6 km/h (uz prosjecan uspon od oko 6%)

sto se tice 10 km za 40 min. nisam mislio tacno 40 posto prvo radim brzim hod 5-6 minuta da zagrijem malo noge pa onda krece trcanje dakle dodaj par minuta preko ali cu probat vala i cisto 10 km za 40 min.

gledaj ovako svjetski rekord je oko 26 minuta za 10 km tako da je to preko 50% dodatog vremena, svjetski rekord na 100m je 9.5s tako da bi neka respektivna cifra bila oko 14.5 poprilicno sam siguran da mogu istrcat 100m za 14.5 sekundi

btw kad smo kod ovoga zna li neko koga u AK Mornar i kakvi su sa treninzima tamo? Mislim se da probam 2-3 puta nedjeljno da treniram trcanje tamo na atletskoj stazi a ostale dane da radim sa tegovima u teretanu klasicno bez kardia taman da podijelim.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Hahahah a dje porediti 10k i 100m, nije to za proporciju.
    Pazi ovako, da pogresno ne shvatis. Ja nemam nista protiv tebe i to sto pricas. **** mi oca ako ja ne bih volio to da vidim i bas bi me odusevilo.
    Ja sam pretezak, ali volim da trcim i to dugo radim..imam zapreminu pluca dobru, ali nemam koljena. Ja polazim od sebe, a mislim da sad 10k ne bih mogao istrcati ispod 1h. A opet ti ponavljam, solidno sam kondiciono spreman za svoju tezinu.

Svaka tebi cast ako to vrijeme imas u nogama. Kad bude ponovo ova trka kroz pg treba da se spremis. Sa takvom polaznom formom prvo mjesto mozes da gadjas u konkurenciji koja odje trci.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Чујеш ти ово, свађају се око трчања на бодибилдинг тему, какви катаболичари...

:d
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja jedan krug od 800 metara u najboljem slucaju trcim 4 minuta, svaki iduci krug je sve sporiji, ali i da je potpuno isti za 10 km bi mi trebalo 50 minuta. A da oces to za 40 minuta da istrcis bi trebalo da si na nivou atleticara.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Otvorite neku temu tipa fitnes ili nesto slicno jer sve sto nije u vezi sa hormonima rasta smeta ovdasnjim nefunkcionalnim sifonjerima. Pojedini su ziv primjer da hemija unistava mozdane celije a nuspojavno strada i smisao za humor.

Quote Originally Posted by samson View Post
    Hahahah a dje porediti 10k i 100m, nije to za proporciju.
    Pazi ovako, da pogresno ne shvatis. Ja nemam nista protiv tebe i to sto pricas. **** mi oca ako ja ne bih volio to da vidim i bas bi me odusevilo.
    Ja sam pretezak, ali volim da trcim i to dugo radim..imam zapreminu pluca dobru, ali nemam koljena. Ja polazim od sebe, a mislim da sad 10k ne bih mogao istrcati ispod 1h. A opet ti ponavljam, solidno sam kondiciono spreman za svoju tezinu.
    A dje druze... Svako vrijeme na 10 km ispod 60 minuta je odlicno za rekreativca... Evo nudim se da sa tobom podijelim trosak, ukoliko izgubis opkladu. )

NSX, jesi li kad mjerio vrijeme na 10 km vani?
    Last edited by Donjeck; 27-02-16 at 22:42.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Nemoguce je to.

Ja npr na brzinu 10 za 25 minuta istrcim oko 4.2 kilometra manje vise.
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

10 km nisam ali prije jedno 7-8 god dok sam trčao po Gorici oko spomenika trčao sam 10 onih krugova za malo jače od pola sata ne mogu se sjetit tačno sad ali otprilike toliko je bilo e sad ne znam kolko može bit metara onaj krug

Quote Originally Posted by Donjeck View Post
    Sta znam... Meni traka sluzi da se prezimi... Ne prija mi previse hladan vazduh plucima (imam i sal za trcanje, kao i onu "nindza kapu", ali mi ne prija...). Traku uvijek podesim na 2, 3 stepena uspona da nadoknadim otpor vazduha koji postoji prilikom trcanja vani tako da bude dosta korektno.
    ako ti traku držiš na 2, 3 stepena uspona i trčiš 48 minuta 10 km siguran budi da ćeš maći tih 10ak minuta ako makneš uspon...jak je to uspon za trčanje

Page 296 of 402 FirstFirst ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)