rts 1 rts2 i rts sat gase u odredjenim terminima kada idu emisije serije i filmovi koji nemaju plaćena prava za CG
Zašto u poslednje vrijeme svaki čas gase RTS, kakvi kreteni..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
rts 1 rts2 i rts sat gase u odredjenim terminima kada idu emisije serije i filmovi koji nemaju plaćena prava za CG
A kako ih na ExtraTV ne gase?
ne znam zašto ali bi svi operateri trebali gasiti
sadržaje koji nemaju plaćena prava za teritoriju CG
ja imam telemach i oni gase
ima na info kanalu sve pobrojane emisije koje se gase
ako extra tv ne ispoštuje te termine biće novčano kažnjeni od agnecije
Je li moguće raskinuti ugovor sa totalom a da nije istekao?
Jeste ako platis sve pretplate do kraja ugovora ili ako nijesu u mogucnosti da ti obezbijede signal. Takoreci nije moguce
Poslato dimnim signalima
Najgori su postali... na m tel prelazite (ko moze)
Mora da se gasi kad trazi RTS npr. ili je pak taj sadrzaj kupila neka crnogorska televizija. Ako Extra TV i ostali ne skrembluju bice kaznjeni, a svakako ce kad-tad poceti da skrembluju jer ce ostati bez tih kanala.
Ko nece da mu gase srpska kartica i mirni.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Pa zar nema
Poslato dimnim signalima
Nemaju SK ,imaju arene, za mene to nije dobra ponuda kanala..
Sve osim SK je bolje nego na Totalu. Ako nezvanicne informacije ne budu aprililili onda ce i to biti rijeseno. I meni su SK kanali ispred Arene (samo zbog MotoGP i F1, ostalo ne gledam ni na SK ni na Areni) ali je to nedovoljno da bih ostao na Totalu. Bolji i veci izbor ostalih programa, bolja slika, net u paketu sa kablovskom, kartica direkt u TV pa smanjen broj kablova, resivera i daljinskih, sve u svemu i bez SK mtel bolja ponuda. MotoGP i F1 cu naci preko IPTV, bar se to lako nadje.
Poslato dimnim signalima
Sve je to pitanje sa Mtelom, Telekom se prodaje, ko ce ih preuzeti i sta ce raditi je veliki znak pitanja. Ostajem pri tome da Total ima najbolju osnovnu ponudu, bukvalno je sve pokriveno, a o SK kanalima ii bilo kojim kanalima United Grupe je suludo pricati. Ti kanali nikad nece biti kod Mtela. Niti ce morati ista da im nude jer nece preuzeti Mkabl, barem ne zvanicno.
Last edited by Jakuza; 27-02-16 at 19:41.
Pricamo o razlicitim interesovanjima pa je svakom prioritet nesto drugo.
Poslato dimnim signalima
Sto se pinkova tice ima pink'n'roll, a ostali me ne interesuju. Od ostalih ima jos 5-6 muzickih programa kojih nema na Totalu (nekolika MTV, VH, MTS...) Ima vise dokumentarnih programa, vise domacih i exyu programa... Sta ti imam pricati, pogledaj ponudu po zanrovima pa vidi
Poslato dimnim signalima
E vala ako dokumentarna, serijsko filmska, muzicka, info, sportska i djecija ponuda nisu pokrivena u Totalu ne znam dje su. Mada ja nisam pod ugovorom, idem tamo dje je tenis, PL i F1, vazne su mi Ultre, Minimax i Ginx. Ostalo sve sto se mene tice mogu da ugase. Ali generalno pokrili su sve.
I ja blesav pa polemisem o kvalitetu ponude sa nekim kome su vazne ultre minimax i ginx!!
Poslato dimnim signalima
Zamisli neko ko voli video igre gleda Ginx i ima djecu u bliskoj sredini pa su mu vazne Ultre. U zatvor me treba. IQ ne vjerujem da mi je preko 70.
Ne treba, procitaj moj post od prije 5 min. Slucajno naleceh na minimax i na mtelMislim da i djecijih programa ima dosta na mtelu, nikad ih proci kad prelistavam kanale
Poslato dimnim signalima
Na stranu SK kanali,ali Mtel sa Tv HN,Sandzak TV,Ulcinj TV i NK TV i jos jedno 50 pinkova i pet hrt-a. Ne sprdajmo se ljudi. I jos gase ako se racun ne plati nakon 10 dana,kao i Telecomov Extra TV. Ovo znam jer se zale babe po komsiluku.
Dok Total TV ne gasi ni poslije 3 mjeseca ne placenih racuna.
Ne gledam skoro uopste televiziju,ali znam da Total ima barem 20 kanala na kojima su filmovi i serije non-stop.
Pausalne ocjene onih koji nijesu koristili usluge oba operatera ne treba ni komentarisati. Jos pominjanje 50tak kanala koje niko ne uzima u obzir pri procjeni kvaliteta ponude. A kao Total nema tih dobrih za preskakanje programa. Sto se tice gasenja o treba iskljucivati ko ne plati na vrijeme.
Poslato dimnim signalima
Ne razumijem se u te kanale pa necu komentarisati. Moja djeca su punoljetna i niko u kuci ne gleda te kanale. Jbg, kao sto rekoh, razlicita interesovanja
Poslato dimnim signalima
Ljudi,treba mi pomoc.Imam problem sa totalom,nema signala uopste i isao sam u njihovo predstavnistvo u Nk,ali je zatvoreno.Kome se mogu obratiti za pomoc ako njihovog predstavnistva u Nk vise nema?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks