Nikad neću naučiti koji je naš jezik...
I respect your wrong opinion.
Lukaj
(nečitko)
Slažem se, poradiću na pravopisu, a ti vidi da poradiš na sopstvenoj pasivnosti i odgovornosti jer vidiš da si malo u raskoraku između toga što tražiš od drugih i onoga kako se ti ponašaš + to pravdaš činjenicom da si lijen i uvjerenjem da "drugi isto to rade" (što je netačno). Život će ti biti ljepši i sa manje safre.
P.S. "Naš" jezik nema slova sh, ch.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
premotao zadnje 3 stranice, i vecina forumasa i u ovom topicu ne koristi kvacice. Meni ne smeta kad me drugi isprave, tu sam da naucim nesto, ne primam to licno. Kontam da je i tebi korisno da naucis razliku izmedju fun i fan, il nekom drugom izmedju Flash i Flesh, See Dance i Sea Dance, Like Fest i Lake Festa (sve primjeri sa ovog foruma). Kao i da tvoj sig treba da glasi: "I like to read - once I read something, I understand it, and once I understand it, I never forget it."
Il prosto copy/paste odavdehttps://www.facebook.com/SUITSonUSA/...type=1&theater
(nečitko)
evo na jednom mjestu lijepe najave top filmova za 2016
Odlična reklama za Turkish Airlines.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Ti si na osnovu 3. prethodne stranice potvrdio svoje uvjerenje da "90% forumaša" piše bez kvačica?Ooooukej, ali loš ti je uzorak, a i metodologija. A i da je to istina, ti isti forumaši ne govore drugima kako da pišu i greške ne vide kao ne znanje, već kao typo, alkoholno stanje, kurcobolju itd. I zato sam ti i prethodno napisao, prihvatam ja grešku i trudiću se da je ispravim ali ti govorim da, ako već nalaziš zamjerke/kritikuješ/daješ savjete nekome - ti moraš da si primjer toga što zahtjevaš/zastupaš, ovako ispadaš licemjeran i pasivno agresivan. To ti je isto kao da zamjeraš drugima što kradu, a ti sam isto kradeš i to opravdavaš "uvjerenjem" da svi kradu i da ti je tako najlakše da zaradiš novac. A to ko shvata lično - pa vidiš da si u svom prvom postu na ovoj strani nama objasnio zašto ne stavljaš kvačice, a niko to nije tražio od tebe
Zato ću ja poraditi na pravopisu engleskog jezika, ti poradi na ovome što sam ti rekao i Crna Gora će biti mnogo ljepše mjesto za život
![]()
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
analizirati cio forum je mission impossible, al imam oci. 90% je prevelika cifra, al necu pogrijesit ako kazem "vecina" ne koristi kvacice. Kad kucam sa telefona, nemam YU slova (bar ne bez muke), kako vidim i vecina ostalih. Jedno je kad mozes, znas, ali nesto ne radis (ko sto rece jedan nas pisac o govornom jeziku i nekoristenju lokativa), a drugo kad neko nesto ne zna, npr.
http://imgur.com/a/CmVuR
Poredis namjerno nekoriscenje kvacica i brkanje fun i fan, nidje veze.
(nečitko)
Srpskey
http://srpskey.software.informer.com/1.0/
Funkcija programa je veoma prosta: u bilo kom Windows programu, kada ukucate "cx", pojaviće se 'č', "sx" je 'š', "zx" je 'ž', "cq" je 'ć', "dx" se pretvori u 'đ'. To je sve! Programče (PIH) se zove "Srpskey" (igra rečima, čita se "srpski").
Je*aste oca. Zar ovo nije coming soon (filmovi) topik?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
slazem se! Evo coming soon nova serija sa Tom Hardijem, Ridli Skot umijesao prste: http://www.theverge.com/2016/2/25/11...x-ridley-scott
(nečitko)
Đe su ti kvačice u poslednjem post-u?
![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Podsjetiste me na onaj vic
Dolazi čovjek kod servisera mobilnih
Aj' molim te ugradi mi srpsko-hrvatski na telefon, za malo ubih i ženu i kuma
Nema problema, za trenutak ćemo završiti. Samo ne vidim kakve ste mogli probleme da imate
Kakve sam probleme mogao da imam !! Moja žena je frizerka i šalje mi poruku "STIZEM KUCI CIM ZAVRSIM SISANJE I JEDNO SATIRANJE", sat vremena poslije kum mi šalje poruku "KAKO TVOJA ZENA DOBRO SISA"
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kako nije za poređenje: pa nisu u engleskom jeziku U i A ista slova, kao i u našem npr. S i Š (SH ni ne postoji). Kao što pomenu drug Rakun u vicu: sisanje ili šišanje - dvije potpuno različite riječi. Vidiš kako se lagano možemo igrati gramatike na forumu - zato sam ti prethodno i rekao: moraš sam da budeš primjer onoga što što zahtjevaš od drugih.
On topic: https://www.instagram.com/p/BCTWZMjDo1g/ <3
Last edited by Tyler; 29-02-16 at 09:00.
Ao. Godina je 2016-ta, Leo je dobio oskara a vi i dalje tupite o tome?
Dajte neki coming soon, majkumu.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sto napravise majko moja, ovo je sramota, unistili su legendu sa ovom gluposcu. Trejler je toliko ogavan, necu ni da zamislim kako bi bilo gledati ove 4 vrane 2 sata
^Ovo je bez pretjerivanja najlosiji trajer koji sam u zivotu vidio. I nisam neki ljubitelj Ghostbustersa ali ovo izgleda kao da ce biti smece.
Ovo ce biti los film.
\\OFL•GIC
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks