http://www.politika.rs/scc/clanak/348337/Pogledi/Nole :applause: :applause:
Federer, Nadal, Djokovic.. Sad je gotovo izvjesno da ce Novak u H2H biti bolji od svojih najljucih rivala, mada ostaje i cinjenica da se vrhunci karijere ove trojice majstora nisu bas poklopili u istom periodu. Kad se Djokovic pomamio 2011., to opet nije bio ovaj nestvarni nivo igre koji danas drzi. Federer danas zaista ubija sve sem Novaka, mozda i ubjedljivije i sigurnije nego u svom prajmu, ali ostaje zal za Federerom koji moze da igra maratonske razmjene, skroz fit i skoncentrisan, da mu ruka ne zadrhti.. Nema toga vise, sad je on cista eksplozija, pa ko se snadje protiv takvog stila.. al zgleda samo Novak to umije...
U tom dijelu bi valjalo biti realan, pa istaci da je Nadal mozda imao i najtezi posao u tom pogledu. On, za razliku od Federera i Djokovica, nikad nije bio suveren vladar tenisa, sa ogromnom razlikom u bodovima u odnosu na drugoplasiranog, gdje je konkurencija totalno na koljenima, indisponirana i iskompleksirana od njega. I opet je napravio za kratko vrijeme nevjerovatan posao.. Zato mislim da bi Nadala u svom prajmu tesko iko dobio od svih dosadasnjih velikana tenisa, prvenstveno ovim mislim na sljaku. Ali jbg, takvi nadljudski napori se placaju zdravljem..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ah pretpostavih da je to ovaj b92 link no mi se nije htio otvorit preko telefona...
cestitam, endi, sad že ti sve krenut exxeexxexxe
nothing comes from violence and nothing ever could
Vratio se gospodin Delpo.
aj popij casu jaja
Vidi se da se bas potrudila,samo je treba pogurati malo😎
Dobar Delpo, ladno odradi Sardija 6;2. 6;3.
Izgubi Del Potro od Kverija.
Ali izgubi i Nadal od Pabla Kuevasa. Bio jednom jedan šampion... šteta što se ovako gasi.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Odra ovaj Kirgios Cilica lagano.Konacno titulu da uzme neko od mladih igraca jer su ovi zajahali ubise.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Uhh Robredo nije imao srece sa zrebom.
poslije 3 godine No1e će ponovo igrati turnir u madridu
idemo No1e ZGAZI IH SVE REDOM !!!!!
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
700. pobjeda za Djokovica u karijeri!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Zao mi je sto nece oboriti onaj rekord u uzastopnim finalima. Ahahahahahahahahahahahahahahahaahah
Oborice i njega iako nije toliko bitan, ima jos pet godina fore. Sigurno ti je milo sto je imao infekciju oka i nije mogao da igra danas. Najvaznije je da dodje do 18 Mejdzora, to je misijamoraju i hejteri malo da se poraduju, pa makar to bilo i na turniru serije 500.
Last edited by Jakuza; 25-02-16 at 18:15.
Kad je poceo mec vidjelo se da mu je crveno oko i da nesto nije u redu..
Cekamo SPC da se oglasi. Prijekog skidaju sa vjesala. Novi izbori u Srbiji. Gasi.
ljudi ne avetajte - veliki je igrac Djokovic. Moze da vam se svidja ili ne svidja njegv stil igre , ponasanje na i van terena ali covjek je u vrhu evo godinama i to redom. nije mi jasno da neko likuje kad se neki igrac povrijedi ili slicno. no svakakvih nas ima.
Ahahhahahahahaahhah, a uipppp bree. Cijelu noc u kafani narucujem od Luisa obrisi suze mala moja. A evo jedna pjesmica u duhu nolovih fanova
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Nisam fan djoletov ali brate seres nepotrebno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hahahhhah ja bih stvarno volio da se nasjekiram ali Novak ce se brzo vrnut i opet ce umrijet tema jer necete ulazit odje.
Ni da je pokida sve ligamente ovoga svijeta pa se slavi![]()
aj popij casu jaja
Bolest.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks