Da se titula na ova testiranja osvaja pa mnogo jada, nisu ni oni vesla sisali moraju li svaki dan da bucaju najbrze krugove?
Pusti neka rade svoj posao dzabe su sad najbrzi ako ih ovi napune kad bude trebalo...
Sent from Nokia 3310![]()
Ziva istina
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ako neko prati na FB stranicu F1 Serbia.com moze da uziva u Spomenkinim video zapisima iz Spanije.
Mercedes/Ferari itd Spomenka neki zestoki ljubitelj f1.
Samo sam se nesto iznenadio zvukom? Ne cuju se kao kosilice..
Ovo sa Kimijem je bilo zajebano, a imam filing da su bas oni krivi za to.
TAKUMI
Dje iskopa ovu sliku iz "Schumacher" ere?
Inace-lose nam se pise:
“I was watching the cars in the middle of the track yesterday and at a certain moment (Sebastian) Vettel and the Mercedes (Lewis Hamilton) were close together,” he said. “The Mercedes overtook the Ferrari and disappeared.”
M.S. To ti je polozaj hladnjaka iz 2005e, cujem da i ovogodisni ima slican raspored.
Koliko cujem osim Renola nije ne ide na WOT, isto cujem da su u qrcu.
Ja sam siguran da Merc nema nista bolji motor od Ferrarija. Pa pogledaj Hasa kako razvaljuje.
Last edited by Fabia_Elegance!; 25-02-16 at 09:44.
TAKUMI
Haso koristi ver. 2016 a STR i Sauber ver. 2015.
Last edited by Fabia_Elegance!; 25-02-16 at 10:13.
TAKUMI
Znaci S duct.
Vidi za sto se drzi prednje krilo:
![]()
TAKUMI
Dobio jednu tuznu vijest upravo: Merc ima preko 900 konja. Znaci ocekujem brutalnu dominaciju.
Last edited by Fabia_Elegance!; 26-02-16 at 23:00.
TAKUMI
znači može unsubscribe na ovu temu do iduće godine, da mi ne pravi gužvu![]()
She is only here to annoy herself!
Slobodno.
TAKUMI
i sad treba da mislimo da je FI nova sila u F1?
ja mislim da je i prije ovih testova bilo jasno da je mercedes broj 1 a da je nama ostalima da se nadamo da ce sezona biti jos interesantija, da ce rozberg malo otezati luisu i uzeti mu koji bod kako bi i seb bio blizi... ali mislim da do melburna necmeo zanti dje je ko tacno...
dobro, ogradio se time da ne zna ko je koliko goriva imao u rezervoar.
premda, FI koristi Mercove agregate tako imaji sve predispozicije da budu jaki, cak i da imaju specifikacije motora od one tamo sezone.
Merc nije vozio full deployment i najmekše gume koje su koristili su bile medium koliko mi se čini. U sljedećem testu će pustiti zvijer iz kaveza na soft i supersoft gumama, tek tad će se znati gdje je Ferari. Ova kilometraža koju su odvozili je suluda, pročitah negdje da su iz Vilijamsa i FI rekli inženjeri da uopšte nije bilo potrebe da bilo koji tim odvozi preko 120 krugova u toku dana i da je ovo isto jedna vrsta zastrašivanja.
Sent from my 7043Y using Tapatalk
It's interesting if it's true that this year's Merc is eating tyres more on long runs compared to last year (like Malaysia). Seems they were surprised at the last test and therefor put in all those miles to try and understand why. It could get very interesting if Ferrari and Merc would have do the same amount of stops at each race but Ferrari being able to use the softer compounds for the same stint distance.
Interesting information from italian's blogger close to the team.
when vettel done his 1.22.8 with ultrasoft tyres he had 50 kg gasoline on board! halftank!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks