osim ako se ne lansiras u nebo
Danas sam stigao na najudaljeniju naseljenu tacku na koju neko iz CG moze da stigne.
Preko 18 000km daleko od doma.
I onda skontas dje god da krenes bices blize kuci...
One Ring to Rule them all...
osim ako se ne lansiras u nebo
istrajan budi.
jos malo marta i prolece 😊
nothing comes from violence and nothing ever could
Još malo 8. mart, dan karanfila i smiješnih ikebana, koje žene poklanjaju jedna drugoj![]()
Jedva čekam da vidim što će meni onaj moj da pokloni, ako to ne podijelim ovđe i na facebooku, ne broji se da ga imam i svi će misliti da me ne voli, i da sam umislila da ga imam.
Sell the Vatican, Feed the World!
Ja ću sebi kupit poklon...da se ne desi greška. Svaki put se desi fijasko, ovoga puta neće.![]()
Noir....predaj se![]()
Kome, čemu?
Ima i neko iznad tebe! Obustavi kriminalne radnje
Kad je vidim, mislim o njoj naredna 3 sata. Posle me nesto drugo preokupira.
Zivi jednu ulicu od mene, udata, ima djece, moze majka da mi bude po godinama ali je sexy, prava milf-mature. Pored nje ne bi pogledao neku od 20-30 kako god da izgleda. Ranije me nije primjecivala jer sam bio premlad ali u poslednje vrijeme me guta pogledom. Muz i svekrva je pustaju da podje do prodavnice koja je na 50 metara od kuce i do prve komsinice. Muz joj je pravi slanto, ne mogu da vjerujem za koga se udala. Dosta puta kad podje do prodavnice ili do komsinice ja naletim i sretnemo se, tu naravno padaju pogledi i nista vise zbog komsija koji su ka kamere i sigurno joj je muka da prica pred njima sa nekim kojeg ne zna. Evo prije sat vremena dok je isla do komsinice, primijetila je da sam iza nje i TRI puta se okrenula. Sto da radim u takvim okolnostima? Lako bih ja da smo nedje van njene ulice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A inace ste u Plavu?
Ovo mi miriše na Tuzi...
Sell the Vatican, Feed the World!
Konik. A ona je iz Berana, patrijarhalno veli vaspitana.
Ajde, niste odje da postavljate pitanja nego da pomognete bratu u nevolji.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
To ti je pogledom rekla da je patrijarhalno vaspitana?
Znam. Nije bitno kako. Nije mi ona rekla nego sam upotrijebio "veli" kao sleng da bi ispao sto zanimljiviji. Oli pomagat druze ili samo ometas kolege u razmisljanju postavljanjem ovako nebitnih pitanja
Tu ti postoji samo jedno rjesenje...
Reci brate, mozes i na pm posto sigurno nije za javnost.
Ja bih je kidnapovao..
Izvršiš otmicu i onda tražiš pare..
Dobiješ i nju i pare.
Ti si diskvalifikovan, da se sto pitam sad bi popio ban. Odavno nekreativniji odgovor nije bio na forumu.
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Bookmarks