Nadam se da će ubrzo i u nedođiju od Nk
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Nadam se da će ubrzo i u nedođiju od Nk
zvao sam ih prije 3 mjeseca i pitao da li misle da sk prebace u hd i rekli su mi da hoce...ali trt milojko
ubacise i arenu sport 5.
Jes, oca im, pa nakon svakog ,,čačkanja" moram ponovo slagati kanale.
Poslato sa Huawei P8 lite
ja ih i ne diram...navika sam na defaultnu listu. ionako gledam 10 programa. kad bi ubacili sk u hd rezoluciji..ah
zar nema u dodatnom paketu sk u hd rezoluciji ?
nema..
Sto moze da znaci da ipak nece preuzeti Mkabl i onda nikome ne moraju da daju SKove.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ako su pametni nece preuzeti m.kabl![]()
Ali to opet moze da znaci da Mkabl ostaje bez SKova. Evo danas Arena 5 prenosi Dinamo - Siti, tu utakmicu je izabrao da prenosi SK za teritoriju Crne Gore, znaci Arena mora da se skrembluje, a cisto sumnjam da ce, a ne bi smjela nikako da isporucuje signal sa te utakmice veceras na nasoj teritoriji jer nema pravo da je prenosi. Ali moze da prenosi PSV - Atletiko i zakinula je gledaoce u CG.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ima zajebancije dosta
Ja bi h pita ove iz M:tela, da ovo nije vase: http://www.vijesti.me/vijesti/pronas...-signal-876364
![]()
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
jos polovni.
najgore od svega sto se jos uvijek nista ne zna oko telemacha i m.kabla- samo nagadjanja.
otkljucana...ja nijesma nista trazio - sama se pojavila
poslacu ti frekvenciju kad budme doma.
Meni je arena 5 zaključana
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
pardon - zaboravio sam da kazem da ja imam arena paket![]()
na listi kanala se uredno pojavila nakon arene sport 4...evo frekvencije: 706/Q256/6875
Hoće li proširivati broj Hd kanala?
mkabl razvija optiku i tv kroz telefonske sahtove na potezu moskovske ulice(kvart kod kruznog dje su kafici G i FRKA, preko puta stare pijace i idu ka kvartu dje je poslovnica telenora u moskovskoj) i od kafica venoma ka kruznom od moskovske ulice
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks