Cime se cisti ulje na put Majo?
Zar ne postoji zakon u CG da se mora pocistiti sve nakon uvidjaja? Ovo za ulje, jel ko ocistio to? Cisti li se kad se utvrdi da su negdje mrlje od ulja po putu? To se radi i za parkinge a kamoli...
Hvala Lepo
Cime se cisti ulje na put Majo?
Zar postoje zakoni u cg?
Molim lepo.
nothing comes from violence and nothing ever could
Zavisi gdje.. u USA i Zapadnoj Evropi postoji protokol i smjese za to. U ex YU je bila primitivna radnja ali se moralo i djelovalo je.. Pilotina i pijesak ... Moralo se cistiti sve, a ko bi na parkingu ostaviio mrlje od ulja - kazne.. Tako je bilo nekad..
Sad?
Hvala Lepo
Ne interesuje me svijet i USA.Nego pitam za ovu nasu prdopoljinu
Jeli moguce da pricas ovo? Ja da sam bio na mjesto onog momka (koji je previse korektan i posten ispao onu noc) pozdravio bih te posle 5 min, a ne se cimao 40min i na kraj ti nudio svoji slepu da je ti vozisDruga je stvar sto ti je auto spusteno i sto ti je interkuler postavljen dje je postavljen i sto ti je posteno rekao, bolje da te slepam nego da polomis ovo zasto si pare davao, tako da ne seri po ljudima.
Svaka priča ima i naličje izgleda....
Poslato sa pisaće mašine G3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Polozio sam u SOS Michigana davne 2003-e ja mislim.
U svijetu, ako dodje do udesa na licu mjesta stizu bolnicka kola, policija, slep sluzbe i vatrogasna koja je DUZNA da opere asfalt.
Cime cu ja da cistim asfalt majke ti? Da ribam cetkom i sonom kiselinom?
TAKUMI
Moras da imas odmascivac u gepeku :-) i odmastis pa onda pospes malo praska za ves da zamirise :-)
Smijesno ali jbg takav je smijesni zakon
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ciscenje puta je obaveza Crnagoraputa. Uostalom - svako u CG na polisi ima stavku ODRZAVANJE PUTEVA. Znaci platio si to.
E sad - posto je tebi auto na USA table ti onda nisi platio Crnagoraputu odrzavanje puteva; pa jedino da drzis Cilit Bang u gepek i jedan veliki pistolj kao na autoperionicama da speres dobro to ulje.
PS
Ne ljuti se fabioni, volimo i mi tebe, ipak si ti legenda foruma haha
a kad neko slomi stub od rasvjete npr? ili neciju ogradu? je li vatrogasna dužna da podigne stub ili mi da platimo kao gradjani- te usluge.
f6
Nama gradjanima naplate jednu te istu stvar po nekolika puta. Tako da je to sitnica, taj stub..
A i gazda nek se otvori, ima milijarde, što je za njega jedan stub. Stub.
isto tako država treba prilikom nezgode da ti ispostavi racun za usluge odvoza ostataka i ciscenje...
f6
frend je oborio stub kod volija na stari i platio je sve
TAKUMI
naravno. stigao racun. a stub od rasvjete kao i ulje po putu predstavlja stetu- tako fino faktura o izvršenim uslugama čišćenja itd itd i na adresu.
f6
Ja ne pricam o momuku Nikola,pricam o firmi lovcen osiguranje i njihovom voznom parku i opremi(procitaj opet i pogledaj jesam li sto rekao protiv momka),sto je vozac slepe i sam potvrdio i dodao da zbog toga gube mnogo musterija. Intetcooler nije smetao nista jer je branik udarao kao sto si i sam vidjeo. I zamolio bih te da pripazis malo na recnik. Pozdrav
Last edited by John Cena; 24-02-16 at 12:02.
Cus o firmi lovcen osiguranje... Da se razumijemo ne branim ih, nemam nista od toga, nego samo budimo realni. Nisu odma dosli jer su slepe bile po terenu, cim je zavrsio dosao je, i oprema im je skroz ok jer svako auto koje je ostalo onakvo kakvog ga je fabrika napravila se moze bez problema popet na nju.
Crnagoraput ne postoji odavno / samo su vizuelno tu sa dva traktora.
Koliko vidjeh a vidjeo sam dosta puta posle svakog udesa dolazi vatrogasna koja opere sve...Kao i prije nekoliko dana kod trgovinske..
Hahaha zajebavas li me to bez mene? Pogledaj slepu na cetinje batovu i uporedi njihove slepe. Bolja je eminova slepa no sve u lovcen
udes iznad Jaza na 3 trake...koliko vidjeh dacia sandero i jos jedno auto sudareni a 70-80 metara niže renault clio bijeli okrenut na krov
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks