Najromantičniji trenutak noćas kad mi je Artemis rekla:
-skini gaćice.
Dok me masirala
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Najromantičniji trenutak noćas kad mi je Artemis rekla:
-skini gaćice.
Dok me masirala
Sell the Vatican, Feed the World!
Mene je fasciniralo namještanje za češkanje...podmećanje ruke ili noge...namještanje leđa. Kakva zloupotreba službenog položaja!![]()
Pa što ću kad sam gurić, koji voli da ga češkaju.
Samo se još na saučešćima nijesam nikom poturila, u ostalim prilikama redovno...
Sell the Vatican, Feed the World!
Meni je bilo žao da je mučim...a kako sam te htjela gurnut i ja se namjestit. Nisam smjela da me ne prepoloviš![]()
Ja osećaj imam stalan, da sam malkac nenormalan.
Tu es mon héro!
Na temu retrogradnih devedesetih, sa svojim repovima u današnjici...
"Oduvijek sam se oduševljavao time kako američki klinci pričaju. Lajk so faking random. Onda sam čuo komšijske klince kako pričaju. Nisu samo klinci, ima i starijih koji pričaju tako, ali ne u toj mjeri. Kod mlađih generacija već vlada neka epidemija - tebrica.
Interesantno za ovu grupu ljudi je to što iskazuju veliku količinu ljubavi iako nisu nastrani. Natjeraju te da se osjetiš posebno. Jer ti kažu da si njihov tebra, stave svima do znanja da si poseban rečenicam poput "Znaš kakav je on tebrica, brate". A onda brzo padneš u bedak kada shvatiš da je njegov tebrica brate i tebra konobar koji mu je donio pivo. Konobar dobije zagrljaj, zahvalnicu i titulu tebre zbog nevjerovatnog uspjeha nošenja ajncera od šanka do stola.
Druga karakteristika je stil oblačenja, mješavina elegancije i komfora. Kolač u tiganju? Nemoguće. Isto bismo rekli za trenerku i sako, ali draj kuker nam je pokazao da je kolač u tiganju i tek kako moguć, a neki novi klinci da su šuškavac i sako zapravo savršeni spoj. Ebiga tebra, ne možeš tek tako lako nekoga da šutneš nogom u vugla u pantalonama.
Treća karakteristika je nagla promjena ponašanja u prisustvu žena. Otvaraju vrata, sipaju piće, prebacuju sako preko ramena ako im je hladno, upozoravaju sve da su se neslano našalili u prisustvu žena tako da i žene čuju da su oni njihovi zaštitnici. Kada žena nema one postaju ono (kako bi već nedostojni tumači Njegoša citirali na temu žena (ne zalazeći u dublji smisao)) što ova sapunjasta literarna forma istrpjela ne bi. U definiciju qrve spadaju sve koje nisu njihove majke sestre i đevojke, iako ove zadnje dobijaju tu titulu kada ostave glavne junake ove priče.
Četvrta karakteristika je nalet iskrenosti prilikom upoznavanja istih. Ali ne bilo kakav nalet iskrenosti. Nećeš sigurno čuti od njih kako su plakali zbog đevojke, ali ćeš čuti sve da bi shvatio kakve su oni tebrice. Krenuće sa nekoliko zajebanih tuča, frkom s murijom, a završičće se sa osvajanjem nevjerovatnog broja ženskih kreveta i nabacivanje bora zbog teško izvedivih opasnih pogleda. Prilikom razgovora sa ovakvim ljudima primjetno je i da oni moraju biti u centru pažnje. Ako kojim slučajem kreneš da pričaš nešto, a ostali sagovornici krenu pomno da te slušaju, ne treba da te iznenadi povik poput: " AAAAAAAAAA, jel nekom još zuji u ušima tebra?
Tebrice imaju još mnogo karakteristika, ali već vidim da sam se rasakenjao, pa ću navesti još jednu. Tebrice moraju da imaju čopor. Čopor čine alfa mužjak, ostale tebrice koje čekaju svoj trenutak da postanu alfa mužjaci i mali ili debeli tebrica koji je njihova maskota. Tebrice se često tuku, ali nikada bez razloga. Razloga je do duše mnogo, poprijeko su te pogledali, zakačili su te remenom, psovali su ti mater jer im se ne sviđa što si bolji đak od njih, ili nemaš zarezanu obrvu.... Najzaslužniji za započinjanje tuča je mali ili debeli tebrica. On se izdvoji iz gomile i krene da provocira dok neko ne nasjedne na njegovu provokaciju. Tada ostale tebrice uskaču u zaštitu svog člana čopora, a mali ili debeli tebrica dobija poene koji samo njemu govore da je i on dovoljno dobar tebrica."
Last edited by Xerxes; 23-02-16 at 23:50.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Ne priznajem dok Đani ne zaplače a Steva i Ćira mu brišu suze.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
mogao me ovaj "zdravi zivot" pustit makar jos sat vremena da spavam.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
As far as I am concerned, you have been fucked.
- Gando Slobodo -
T-10 i 5 maraka ahahhahahahaahahahahahahahha lijepi li su to bili dani..
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Mozda sam ti simpatican.
Šemsa nas je razjebala
Cikni zeno golube
Dva orbita molim
Ahahhahaha
Banujte me pls.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
što je s ovim momcima po cijeli dan "žeeeneee, daaaj žeeeneee"!!!
primakni joj se, crkao mi ne, ima da ti pjeva "dooođii ii uuuuzmii meeeeee"
radim, nemam kad. raaaadiiim! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks