Page 201 of 276 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211251 ... LastLast
Results 5,001 to 5,025 of 6877

Thread: Total TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovoliko neljubaznosti i neprofesionalnosti ne bi bilo ni da mi od njih zavisimo a ne oni od nas. Da nas nema ne bi ni ni postojali a kad pocnemo mijenjat ttv mozda se neko sjeti pa nesto i uradi kako treba. Sve u svemu jedva cekam da mi istekne ugovor. Na kraju bez VEZE nema nista i tako ja dobih sve kanale. Znaci ljudi snalazite se.

Thanks Thanks Given 
    1,291
    Thanks Thanks Received 
    718
    Thanked in
    566 Posts

Slazem se. Osjetio na sopstvenoj kozi. Vjerovatno posla puno a malo radnika i puca po savovima. A i radnici ima ih nesposobnih, vecina primljena preko veze.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pokusavajte da rijesite probleme preko montera. Call centaru prijavite kvar i odma zovite montera. Ove iz call centra kao da su na buvljaku trazili, toliko nevaspitanja na takvom mjestu nidje nijesam sreo. Neki dan sam zvao da se informisem o razduzivanju opreme, a bio sam u dilemi da li da pojacam mtel paket ili ostavim total. Nakon razgovora sa operaterom dilema je rijesena, oprema je spakovana samo da im je isporucim, a mtel paket pojacan. Samo nek su zdravo.

Poslato dimnim signalima

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Montoya View Post
    Pokusavajte da rijesite probleme preko montera. Call centaru prijavite kvar i odma zovite montera. Ove iz call centra kao da su na buvljaku trazili, toliko nevaspitanja na takvom mjestu nidje nijesam sreo. Neki dan sam zvao da se informisem o razduzivanju opreme, a bio sam u dilemi da li da pojacam mtel paket ili ostavim total. Nakon razgovora sa operaterom dilema je rijesena, oprema je spakovana samo da im je isporucim, a mtel paket pojacan. Samo nek su zdravo.

Poslato dimnim signalima
    Ti si skidao opremu ili njihov monter,jesi li i kablove vracao?
    Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam skidao opremu, a ne kablove to je potrosni materijal mada su ja mislim uglavnom i bili moji.

Poslato dimnim signalima

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    433
    Thanked in
    289 Posts

U principu resiver bi trebalo vratiti a sve drugo je potrosna roba

Sent from my 6043D using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam drugi, veci tanjir za satelitsku i lnb za 3 satelita pa mi njihov pjat ne treba na listru od kuce. Jos da ih besplatno reklamiram

Poslato dimnim signalima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Total tv je uzas stvarno dobri izbbor kanala ali ssve drugo je uzas.Neljudsko ponasanje prema musterijama uzimanje para za svako namjestanj slike od njihovih servisera i uzasan problem saa nevremenom

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Stvarno komedija što se tiče podrške, zajedno sa call centrom, komedija..ali kad se potegne veza završe sve odmah istog dana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Podrška je stvarno katastrofa. Prijavljivao kvar uredno i kulturno 10 puta i niko da se javi. Ali kad sam zapretio raskidom ugovora, eto ih odmah.
    Došla su dva starija gospodina, zategli antenu da se ne ljulja i sad radi sve kako treba, čak i kad duva jak vetar nema prekida signala.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

LOPOVI

Pitanje...

Naime o cemu se radi.Odlucio sam da razduzim opremu,Total sam uveo prije vise od 2 ipo godine,zovem ih na telefon,gospodja kazee "sastavite vi ugovor kakav vi zelite pa cemo mi razmotriti vase zahtjeve" O cemu se radi ? I ovim su poceli da se bave.Ja kazem "Ne,zelim raskid",ona kaze Vazi, s obzirom da sam UGOVOR POTPISAO PRIJE 2 IPO GODINE NE POSTOJI TEORIJSKA SANSA DA SAM POD UGOVOROM a u medjuvremenu nista nisam potpisivao,osim...

Kao sto sam vec pisao na forumu i zalio se godinu dana unazad kako gospoda nije u stanju vec skoro godinu ipo dana da mi UMREZI 2 RESIVERA,da placam nadoknadu za drugi resiver 3 eura sto bi me izaslo mjesecno 13 eura a ne 20 eura koliko sada placem.

Zvao sam ih na telefon davno je to bilo ima preko godinu dana,tada se javila gospodja koja je rekla "U redu,umrezicemo vas nema problema!" Naravno mjeseci su prolazili nista nije napravljeno,opet su pozvani na telefon i rekli su da ce sve biti zavrseno i tu je proslo 2 mjeseca opet ista prica,zatim sam se zaputio direktno u sjediste u Podgoricu da vidim o cemu se radi,tu mi je receno da se mora potpisati zahtjev i to sam potpisao,od tada imaa skoro godinu,ni posle toga NISU NAPRAVILI NIST.Znaci evo godina je od tada prosla ja i dalje placam 20 eura za 2 resivera,jedino da idem da se tucem pa da to naprave ili kako drugacije ne znam ??? I ljudi moji STIZE MI MAIL PRIJE NEKI DAN da ne mogu da razduzim opremu i raskinem ugovor zbog zahtjeva koji sam podnio da mi se umreze 2 resivera ???

Da rezimiramo:

1.Prije godinu ipo zvao vise puta call centar da mi umreze 2 resivera,nikad to bisu odradili iako su rekli da je sve zavrseno,racuni i dalje isti
    2.Prije godinu podnesen zahtjev za umrezenje 2 resivera NIKAD NI OD TOGA NISTA NIJE BILO
    3.Odlucujem u Februar 2016 da raskinem ugovor (jer me nikakav ugovor ne vezuje obzirom da sam ga potpisao prije 2 ipo godine) i oni kazu da NE MOGU DA RASKINEM UGOVOR JER SAM PODNIO ZAHTJEV ZA UMREZENJE ?

A stoo se radiii,kako je?

Ovo ni GABELJI ne bi radili !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa svaki zahtjev ima rok trajanja, što to znači, da ako imaju zahtjev tvoj da te imaju u šaci do groba, hahaha. Pa i taj zahtjev ako nisu izvršili za mjesec dana, očito nisu u mogućnosti da izvrše zahtjev i on otpada. Podji tamo i raskini ugovor, ali direktno pričaj s ljudima, pusti se telefona, nećeš ga preko telefona raskinuti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    LOPOVI

Pitanje...

Naime o cemu se radi.Odlucio sam da razduzim opremu,Total sam uveo prije vise od 2 ipo godine,zovem ih na telefon,gospodja kazee "sastavite vi ugovor kakav vi zelite pa cemo mi razmotriti vase zahtjeve" O cemu se radi ? I ovim su poceli da se bave.Ja kazem "Ne,zelim raskid",ona kaze Vazi, s obzirom da sam UGOVOR POTPISAO PRIJE 2 IPO GODINE NE POSTOJI TEORIJSKA SANSA DA SAM POD UGOVOROM a u medjuvremenu nista nisam potpisivao,osim...

Kao sto sam vec pisao na forumu i zalio se godinu dana unazad kako gospoda nije u stanju vec skoro godinu ipo dana da mi UMREZI 2 RESIVERA,da placam nadoknadu za drugi resiver 3 eura sto bi me izaslo mjesecno 13 eura a ne 20 eura koliko sada placem.

Zvao sam ih na telefon davno je to bilo ima preko godinu dana,tada se javila gospodja koja je rekla "U redu,umrezicemo vas nema problema!" Naravno mjeseci su prolazili nista nije napravljeno,opet su pozvani na telefon i rekli su da ce sve biti zavrseno i tu je proslo 2 mjeseca opet ista prica,zatim sam se zaputio direktno u sjediste u Podgoricu da vidim o cemu se radi,tu mi je receno da se mora potpisati zahtjev i to sam potpisao,od tada imaa skoro godinu,ni posle toga NISU NAPRAVILI NIST.Znaci evo godina je od tada prosla ja i dalje placam 20 eura za 2 resivera,jedino da idem da se tucem pa da to naprave ili kako drugacije ne znam ??? I ljudi moji STIZE MI MAIL PRIJE NEKI DAN da ne mogu da razduzim opremu i raskinem ugovor zbog zahtjeva koji sam podnio da mi se umreze 2 resivera ???

Da rezimiramo:

1.Prije godinu ipo zvao vise puta call centar da mi umreze 2 resivera,nikad to bisu odradili iako su rekli da je sve zavrseno,racuni i dalje isti
    2.Prije godinu podnesen zahtjev za umrezenje 2 resivera NIKAD NI OD TOGA NISTA NIJE BILO
    3.Odlucujem u Februar 2016 da raskinem ugovor (jer me nikakav ugovor ne vezuje obzirom da sam ga potpisao prije 2 ipo godine) i oni kazu da NE MOGU DA RASKINEM UGOVOR JER SAM PODNIO ZAHTJEV ZA UMREZENJE ?

A stoo se radiii,kako je?

Ovo ni GABELJI ne bi radili !

Otidji jos jednom do poslovnice ali nemoj da razgovaras sa radnicima no trazi da pricas sa nekim od srfova.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I naravno pomeni da ces preko suda traziti raskid nepostojeceg ugovora. Ovo nek bude nauk svima jer sad uvaljuju razne price koje nemaju pravnog osnova.

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    14,085
    Thanked in
    5,355 Posts

Default Total Tv

Kakve lopovčine jbt...

Sent from my iPhone 6S using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mene su slali nepostojece dugove jer sam bio 3 mjeseca bez slike odlcio sam platit i onda su me pustili zamisli budala a trazili da uplatim i razduzim .Pa su me tjerale advokatsske firme dvije su odustale kad su vidjeli ssto su mi napravili a zvao sam ih i rekao jos jednom posaljite za dug odma vas tuzim bez razmisljanja i nisu nikad vise.Najgore od svega toga sto sam zvao daa pitaam zasto opet imam dug i zasto su me pustili a nisu mi nastelovali antenu ona krava iz call centra je rekla gospodine zadrzavate mi liniju e dabogda crkla kakva je pas joj jeba mater

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Veceras nije blokiran kviz Potera...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Како су нељубазни заиста брука,Телеком по томе је за 100 класа изнад.Платиш рачуне па ти шаљу опомене јер као нису плаћени, чак ти и измисле дугове, катастрофа.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by fotograf View Post
    Veceras nije blokiran kviz Potera...
    Izgleda da prate forum.

Thanks Thanks Given 
    467
    Thanks Thanks Received 
    463
    Thanked in
    264 Posts

136. FashionBox
    137. 360 TuneBox

Послато са 6043D уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    47 Posts

meni su ta dva blokirana

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Zakljucani...

Thanks Thanks Given 
    467
    Thanks Thanks Received 
    463
    Thanked in
    264 Posts

U sklopu su FilmBox paketa (2,99€)

Послато са 6043D уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na koji nacin da se raskine ugovor s Total TVom

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Ka sa svima ostalima, da platis sve preostale obaveze iz ugovora..
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Page 201 of 276 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211251 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)