Zar niste imali fiziku u osnovnoj skoli?
Mada to bi trebali da znaju masinci, ali i oni kaskaju ponekad...
Hvala Lepo
Evo izbacise ovamo na instagram kako je neko sprca samo nzm je li na probnu voznju / r8 v10 plus moze to sto je ostalo od njega u zeljezo.
Zar niste imali fiziku u osnovnoj skoli?
Mada to bi trebali da znaju masinci, ali i oni kaskaju ponekad...
Hvala Lepo
Pozdrav, kakva su vasa misljenja o a3 1.8 20v motorima? (nije turbo verzija upitanju) da li je iko ima neka iskustva?
Ja imam prijatelja koji ima A4 '97 god (cini mi se), 1.8 obicni, auto je uzeto novo, presao nesto manje od 150000km, jednom godisnje odradi mali servis, auto kao sat radi. Jedini vanredni trosak je imao oko zamjene kumplung sajbe (na cca 100000km). Nikad ni jedan problem oko motora. Vecim djelom se vozi kroz grad.
ne mogu da vjerujem da se ovdje pojedini raspravljau o tome je li neki auto lijep ili nije i to traje u nedogled. kao mala djeca. Fabia vidim prednjaci sa peckalicama.
isto kao da udjem na sajt b92 i citam prepirku rusija vs amerika i f22 vs su 35...presmijesno.
Samo pozdravi ove sto tvrde da je Su bolji.
Last edited by Fabia_Elegance!; 22-02-16 at 09:33.
TAKUMI
na suhoj se loze i na s-400. mig je nesto kao mecka.
Ma loze se na sve sto je rusko i putinovo a inace znaju ka u knopr.
TAKUMI
Jesi li to sad expert i za ratnu avioniku i borbene sisteme?! Hahahah.. A sto je too, ne vidio se, haha, sprdnja. Sto ce ti ovakve navijachke priche, zna li iko, lol, opet marke, zemlje porijeklaugh-lol.
-I sto je jos gore, na stranu navijanje, znas valjda da je chuvena Su platforma hebeni GTR+Carrera GT neba, vjerovatno najbolja avio-ratna masina do sad, usled ultimat letnih/manevarskih karakteristika. To bi trebalo da znas kad se vec meces i u to. I taman posla da su tu samo kauboji za poredjenje (nako u tvojoj navijachkoj svijesti), ima tu i Svedjana, Izraelaca, Evropljana ostalih i oni su pravili po nesto.
(sto se tiche navijanja, to ostavljam (vama) navijachima bilo kog dresa, meni je to, malo khm, skoro pa degradirajuce tbh. Gledam chisto sto koja kanta moze).
><
Pojedincima ovdje treba zabranit internet,ovo je nerealno
Neksuse, profesore stari, ako hoces raspravu o avionima, javi mi na se na InFlight ali da mi obecavas da neces da guglas nego hocu sve detalje napamet.
TAKUMI
Vecerasnja potrosnja kroz grad, Audi A6 2.0 TDIe, 100kw, CR motor, A/C upaljen, 5 puta zaustavljano (parkirano):
![]()
Meni je takav trošio 8.5-9l automatik lagane vožnje, ne presporo
I mene je S4 trosio otvorene 6.3l
Nego,sto je ova bolest da se svuda raspravlja o potrosnji?Ima li o cemu drugo da se pise?
Meni se ovo baš svidja.
Novice palis klimu na 13.5 stepeni?!
She is only here to annoy herself!
Vrlo cesto drzim upaljenu, tj na A/C on. A veceras je vlazno vani ai kad nas je vise u autu i ako je ona ugasena moze doci do povecane vlaznosti (zamagljivanje stakala) ona to eliminise bezprekorno. Ne znam je li bilo potrebe za njom veceras ili ne ali kod mene je ceto upaljena.
Vidi da nemas vodu unutra...
TAKUMI
Znaci ja mogu da skinem kompresor klime jer mene ne magli u voznju.Taman da ustedim koje kilo
Ni meni, nista.
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks