Najljepše se jede kod moje mamite. Kako je danas palamidu spremila....mmmmnjam
Rekoh ja za garden jos prije 3-4 mjeseca da je masu losija tortilja, hladnu je donesu, i pomfrit i sve....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najljepše se jede kod moje mamite. Kako je danas palamidu spremila....mmmmnjam
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ja sam nocas bio kod majke,zvala me je na pasulj.
To niko ne pravi ka ona.
Krece.
![]()
Gardenu se promjenio kuvar taman prije tih par mjeseci ja mislim :/
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
nisu se promjenili kuvari, nego dolaze pripravnici na obuke, koji se ne zadrzavaju preko 10ak dana..
standarna prica- otvore bude predobro i pristupacne cijene. onda ih podignu i polako vremenom pocinje kvalitet da opada. e da i nakite bastu, zastakle i vec je ono ruglo onamo
f6
Ja u garden izjedoh sendvic sa piletinom i slaninom dobar je bio vala
Juce sam to izio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nakon dugogodisnjeg staza hranjena vanka, i probanih svih restorana u PG dosao sam do sledeceg zakljucka..:
Valjaju samo:
HRC, Primizia, Leonardo, Bakina kuca, Kensington.
Sve ostalo je TROP. Koje sam parametre gledao: STANDARD, kvalitet hrane, meni, cijena.
Tako da sad rotiram ove restorane i eto. Od brze hrane dobar sendvic sa hrskavom u Kono, kobasice u Gurman i Pizza u Pepe. Solidna hrana u Venom.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
i ova KONO pizza je kanta. Umotali picu u kornet od tijesta, a sam ukus pice je bass nista posebno, bzv.. 2.5e kosta taj kornet, a najedes se tek od 2. Slatke su kao za djecu do 5 godina. 2 zalogaja AKO.
I zaboravih SaVojo ispod stadiona. Fenomenalna hrana svaki put.
Stevanne, brutalan im je sendvic sa hrskavom i jedva ga pojedem cijeloga. A kornet je smece
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
E da, ovim putem bih i pohvalio kvalitet i cijene u Mr. Gastro. Palacinke pohovane pice cevapi, sve top. Pored svakog stola punjaci za sve telefone <3
who cares...
nothing comes from violence and nothing ever could
Je l to neki dijetalni obrok?
mali mi posa za dekoraciju...
zapravo kad se zagledam,izgleda mi premocan ovaj tanjir!
Last edited by DJuzla; 22-02-16 at 11:45.
Prijedose mi se kobaje i reko aj da se podsjetim onih iz Puba 013, zovem 5 puta niko se ne javlja. Upalih kola, podjoh do tamo kad zatvoreni eo dva mjeseca "po nalogu turističkog inspektora"
aoo kakav uzas, nisam znao to.
pub ispod stadiona? da ja znam oni rade ,moguce da im je kuhinja ugasena. bash me vala to interesuje ,a imacu info nocas
sluzili su alkohol onoj djeci iz gimnazije pa su zbog toga zatvoreni ,e sad kako ide dalja procedura ne bi vI znao rec![]()
Last edited by Pljaka; 22-02-16 at 19:20.
Nema pravog jela kao kada na velikom kucnom kuhinjskom stolu postavis,
jagnjece pecenje iz punog paketa,
hleb sa ploce
zelenu salatu
rusku salatu
pecenu krtolu
crno vino,kisjelu i koka kolu
U vecini restorana su obroci nekako neobimni,skrti,atmosfera ustogljena.Zato fino paketic pecene jagnjetine za 130-ak eura koji se ostavi na terasu,i uzivanje u kucnoj atmosferi.
Eo ti veli i coek gore, provjerio. Zatvorili ih zbog sluzenja alkohola maloljetnicima.
je li moguce da ovaj indijanac od alejopa oce da se I u ovu temu ukenja.....
banujte ga vise, makar sa ovog topica![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks