Pojeftinilo gorivo.
http://www.cdm.me/ekonomija/benzin-j...i-cetiri-centa
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Ako se ovaj Zakon o akcizama koji ja imam nije mijenjao u međuvremenu, akciza je fiksna, nezavisno od te cijene na Plattsu, za benzin je 45.9 centi po litru, a za dizel 37 centi po litru. To je član 52. Tu je još i PDV, i ne znam ima li još kakvih dažbina, ali očigledno skoro polovina cijene ide državi, pa vi vidite.
Pojeftinilo gorivo.
http://www.cdm.me/ekonomija/benzin-j...i-cetiri-centa
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
aj da i gorivo pane ispod 100 centi ako bog da
Docekasmo i to![]()
Da znas,odlicno.
Plun ne pada lako. Ne bi trebao biti preko 0.45e/l...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Plin nije akcizno gorivo kod nas i ne nalazi se u Vladinoj uredbi o odredjivanju min cijena naftnih derivata.
Tako da bukvalno same pumpe odredjuju cijenu plina. E sad zamislite koliko zaradjuju na plinu kad vec godinu ipo nisu spustali cijene a barel je pao 3x.
Samo da pozdravim nick fabia_elegance!
G A S I
P L I N
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je realno u stvari benzin treba jos 20 centi jeftnije biti ali posto zivimo u banana drzavi neka bude jos 5-6 centi dolje.
Pravda za dizel.
Ocu dizel na 70c da fuliram auto sam 15e![]()
Nemoj ga fulirat, to bi značajno usporilo šprint tvoje mašine 0-100kmh, a opšte je poznato da si ti "živ" jedino u tih par sekundi...ili desetina sekundi!
inače se težina auta mjeri sa vozačem i full rezervoarom, tako da kad je gorivo na rezervu brzine 0-100 su osjetno manje, tako biznisneme? Tako se može izvući 9.21 sec iz te trojke u odnosu na 9.27sec kad je rezervoar na pola ili 9.31 kad je pun do kraja za 20e jelte
Ali ako je vozac u kola onda se dodaje jos jedna konjska snaga, znaci, ako ima 69 konja i vozac shedne da vozi, onda trojka ima 70 konja.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pametna kazaljka..
A što si mu sve radio oko motora kad je tako brz? Možeš li mi detaljno reći
Chipovan je pa manje troši, a ide kosa opada...
Ispod 8 sec 0-100 km/h
Ne volim javno da pricam.
Takne me Novak sa pricom pa sam ga stisnuo nocas kroz grad 5/6x jedva 60
Zavrsicu ti ja cip sa popustomda ne ides u asferari cak i zatamnjivanje.
Eto sto ces vise od mene.![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks